Oslava

6. jún 2022

Baby toto je skôr na odreagovanie 😄 podotýkam nie som ani nahnevaná,ani dotknutá 😅 len môj muž sa smeje na Tom doteraz 😄
Mám sestru , obe rozdielne , robila oslavu, akoze bolo to avizované mesiac dopredu 🤷
Som vegetariánka ,dlhé roky, bolo mäso ako pohostenie , nejaké bravčové , a mne povedala že nič mi nepripravila , že mi spraví maslový chleba 😅😅😅 môj muž hovorí že kukal som ako k k t...šak aspoň syr na gril ti mohla robiť keď už na Tom robila to mäso😄 akoze vždy naozaj vždy mi každý pripraví vegiee verziu a to aj v prípade každého z mužovej strany , ešte sa mi nestalo toto a ešte od vlastnej sestry 😄 čo by ste si pomysleli , akoze chápem povinne to nie je , ale šak zavolá má 🤷😅
Môj muž spomína stále sa smeje na Tom...že veď maslo možno bolo niečím špeciálne 😅

lopka1313
6. jún 2022

Maslo stoji 4 eura, specialita teda :D ale neviem, aspon misy, kde by bola zelenina, syry, vajicko na tvrdo mohla spravit, nech si aspon studene das... Ale tak ked uz vlastna sestra neriesi alebo zabudne, tak smola no... Nabuduce sa asi najedz poriadne doma, nech nehladujes 🙂

lejusinka
6. jún 2022

Ja tiez nejem maso a deje sa mi to nonstop na oslavach. Vacsinou to neriesim, sak nie kazdemu dojde ze ked nejem maso tak ani prilezitostne. Jedine co ma nasrala moja mama, ktora este aj utocila na mna ze som to nezjedla a zbytocne za mna platila porciu 🤷🏻‍♀️ Pritom moj muz zjedol aj po mne 😂 ale vie ma nahnevat ked niekto mi tvrdi ze maso co ma je veganske

drzaopica
6. jún 2022

Že je hlupana čo iné😝

autor
6. jún 2022

@lejusinka no mne sa to ešte nestalo, aj kamarátka mala svadbu úplne automaticky som mala vegie menu..

autor
6. jún 2022

@lopka1313 veď áno mohla mi na tanier nakrájať jednu rajčinu, jednu papriku , platkovy syr a koniec , nepotrpia si na 5hviezdickovom menu ,len ona doslova povedala nič som ti nepripravila , spravím ti maslový chleba? 😄

pribinak
6. jún 2022

Fuuuu, asi máte skvelý vzťah ako sestry. No nič už teraz, nechaj tak

lululucy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. jún 2022

@pribinak no vzťah je aký je , my sme rozdielne ...ale tak ide len o to že nás zavolala na tu oslavu 😅 ako nie som nahnevaná ani nič , božechráň mám doma čo jesť , len mi to prišlo trápne pri Tom stole ,keď mi to povedala ...môj muž sa rehnil doma,že toto snáď nie je možné ..

autor
6. jún 2022

@lululucy áno aj mne tak , rodičia a to aj svokrovci a mužove sestry , naozaj každý jeden ,ešte sa mi toto nestalo 😄😄😄

tyaja5
6. jún 2022

hmm, tazko reagovat, ako ked viem dopredu ze robim oslavu a pride mi clovek ktory proste ma iny typ jedalnicka tak si dam uz tu namahu a pripravim nieco ine. smutne a smiesne zaroven fakt.

pribinak
6. jún 2022

Ja by som nahnevaná bola. Toto si sestry nerobia.

Hodiť syr na gril a urobiť trochu šalátu s vajcom je fakt záležitosť pár minút

autor
6. jún 2022

@pribinak tak vidíš jej to prišlo asi zatazko , aby mi pripravila extra 🤷

pribinak
6. jún 2022

Dala ti jasne na javo že tá má v paži. By som sa jej vykašľala nabudúce ns celu oslavu a urobila by som si lepsi program

Však nepotrebuješ 5 chodove menu, ale zas maslovy chlieb?

abbey1
6. jún 2022

A ostatní čo jedli? Určite nie len mäso. Musela byť nejaká príloha,.

autor
6. jún 2022

@tyaja5 vieš no každý to tak robí , naozaj nie som náročná, mne je jedno kto mi čo pripraví , naozaj neofrflem nič , už len kvôli tomu že si s tým dali námahu , zjem ...z vďaky a úcty k hostiteľovi...
Napríklad moji rodičia sú stará škola ,oni nevedia robiť vegetariánske jedlá , máme iné aj dochutovanie ale zjem ,pretože si dali námahu ani nepipnem ...ale aby mi doslova povedali nič sme ti nespravili , daj si chleba maslový tak to mi bolo bolo trápne

autor
6. jún 2022

@tyaja5 a teraz je grilovacia sezóna , milión syrov na grilovanie na výber v obchode , hotový je za 3 minúty a vedia že ho ľúbim ...ale tak nevadí , len som chcela vedieť názor aj iných ľudí ...lebo môj muž to zobral horšie ako ja😅

nini1978
6. jún 2022

Nabudúce pozvi celú jej rodinu k tebe
A ako pohostenie prinesies chlieb s maslom.
Že ste rozdielne je jedna vec.ze má úplne u prdele sestru je vec druhá,ja som si len predstavila ako sa ťa pýta na ten chlieb s maslom a normálne mi bolo trápne,že proste sestra ... Keď by to bolo že známa...skôr by som ti brala

autor
6. jún 2022

@abbey1 chleba bol príloha 🤷 ponúkla mi maslo k nemu

autor
6. jún 2022

@nini1978 toto mi nespravila ešte ani známa , buď robia studené misy že každý si povybera a tým pádom aj ja pretože je tam syr, rajčina atď , to si samozrejme dam alebo keď robía takto tak aj švagriná mi také jedla spraví , že si ešte aj recepty pýtam na to ...a teda svokrovci sú už starí ľudia , ale námahu si dajú ..

veroonr
6. jún 2022

Mala si jej povedat ze ides teda niekam, kde ti pripravia jedlo vhodne pre teba a potom sa vratis. Nech si vychutna odpoved na otazku ostatnych hosti kam a preco si sla 😜 mozno by ju to trklo.
Akoze moja sestra tiez neje maso, svagrina nemoze lepok, ale teda by mi nenapadlo im n8c nepripravit... Ked ma to zatazuje tak nepozvem. Ale pozvat a nepohostit...

jarkap1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. jún 2022

@veroonr napíšem pravdu , akoze nenapadlo ma vtedy tak reagovať , ja som tam len sedela ,keď ostatný jedli , pretože som chlieb nechcela...muž hovoril že kukal doslova jak k k t na to

autor
6. jún 2022

@jarkap1 áno tak nejak nasucho som sedela ..ostatný jedli ,ja som tam len tak sedela...chleba som odmietla

autor
6. jún 2022

@jarkap1 keby som vedela že mi nic nepripraví , donesiem si niečo 😄 aby to tak sprosto nevyzeralo ale bola to ich oslava a nebolo mi oznámené že sa vyseru na mňa 🤷😅

nini1978
6. jún 2022

Veď práve o to ide...že vlastná sestra to má viac na háku ako ostatni ľudia, ktorí si dajú aj tu minimálnu námahu ťa pohostiť

autor
6. jún 2022

@nini1978 ešte aj dcéra bola kamarátovi na oslavu , boli sme tam ako dozor ,pretože sú to ešte malé deti , a mala som pripraveny cestovinový šalát...a to sú ľudia ktorý zajedaju mäso ,mäsom ...😄 Oni moje stravovanie nechápu ,ale pripravili 👍 a to je situácia kde ozaj necakam , pretoze som tam len dávala pozor na malú ...tak ale nevadí čo už , je to jedno mám čo jesť doma , ale môj muž to bude ešte aj na smrteľnej posteli spomínať 😅😄toho to úplne dostalo

nini1978
6. jún 2022

Musíš ale priznať,že sa ťa to aspoň trochu dotklo...

jarkap1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. jún 2022

@nini1978 no takto nahnevaná som nebola , ale trápne mi to bolo tam ..vieš boli tam viacerí ľudia ,nie len ja s rodinou a takto pred všetkými že daj si maslový chlieb tak mi došlo trápne ...ale nehnevána som nebola ...

pragmaticka
6. jún 2022

Keď viem ze prídu ku nám vegetariáni, vegani ci Muslimi alebo bezlepkový kamarát vždy pripravím aj pre nich extra alebo prispôsobím tomu naše menucko!!!
Do prace keď som mala národky som zobrala tri druhy kolacov:klasika, bezlaktozovy, vegansky.

Je to od nej naozaj veľmi nepekne!!! Vôbec ta nerešpektuje!!