Ahojte, chcela by som sa s vami poradit, kto mate predoslu skusenost. Ako ste potom riesili oslavu, resp. pohostenie s rodinou po tejto slavnosti, ak byvate v byte a nemate velmi priestor (ani cas) pohostit celu rodinu u seba doma? Chcela by som pozvat len starych rodicov z mojej aj muzovej strany a krstnych rodicov s ich detmi. Lenze aj tak to vyjde na 8 dospelych + 6 deti (rozny vek, mensie/vatsie). Rozmyslala som, dat si obed v restike a potom tortu/kolace s kavou by sme si uz dali u nas doma, nechcem praveze robit nejaku oslavu priamo tam, skor len ten obed si tam dat a ist potom k nam.
Poradte vase skusenosti, rada sa inspirujem ako to riesite vy. Vopred velmi pekne dakujem.
Ahoj, ja by som v tej reštike zostala už aj na kávu, tortu či koláče, zrejme by som si rezervovala malý salónik. Trochu ma desí predstava 6 pobehujúchich detí po byte, upratovania tanierov a pohárov (nie je to strašný problém, ale načo si robiť zbytočnú prácu, keď to celé môžme urobiť v reštike...) Neviem, najprv reštika, potom ešte posedenie doma, či to nebude také umelé naťahovanie stretnutia...Prídeš po oslave domov a máš veget, žiadne starosti navyše 🙂
Ja som bola takto pozvaná a oslavu robili v reštaurácii a torticku si priniesli so sebou a v reštaurácii ju ku káve naservirovali (po dohode). Dostali tanieriky a nôž a torta sa krajala priamo na stole.
Obed v reštaurácii,a potom káva a torta doma....
@janci27 dcérka bude mať prijímanie teraz, posedenie bude doma, objednám catering (rezňovú misu, studenú misu), plus torty, zákusky a pagáče. Chcela som kombináciu obed v reštaurácii a doma káva plus zákusky a torta, ale logistiku sa mi nechce moc riešiť, tak to vybavíme takto.
Ja neviem ale podla mna uz ked budete pri tom.obede ci si das este plus 3e.za kolac na hlavu a dve eura za kavu pre dospelych alebo objednas domov tortu za.50e nevide ta to narovnako? Zjete obed date kolac kavu a jde sa domov pozri.podnik.s.detskym.kutikom/ohriskom jeden stolik vacsi Vam isto bude stacit a nemusis mat pol domu rozbombardovaneho od deti a presuvat sa nikam..ja by som uz doma nerobila nikdy nic
@janci27 ahoj,my sme mali v salóniku.8dospelych,2 deti
Príde mi to také ubehane.najprv kostol,potom presun na obed,u vás ostatok.posedime a potom každý po svojom 😇😁mne by sa nechcelo 2 hodiny v kostole,2 hodiny v reštike sedieť a potom presun domov a tam hostiť ešte .
Ja som není na také.
V reštaurácii sme mali obed a ich nápoje, všetko sladké (torta + koláče) sme mali svoje. Samozrejme, vopred dohodnuté. Zaplatili sme tuším 1€ na hlavu za tanieriky a príbory na dezerty... Navyše decká sa vybehali a zahrali na reštauračnom ihrisku, pubertaci poprechadzali chvíľu okolo a my, dospelí,sme mali čas na seba. Boli sme tam zo 5 hodín... Nemali sme samostatný priestor,ale oddelili nám stoly do kúta miestnosti, takže iní nás nejak nerušili.
Dakujem vam dievcata, este si to dobre premyslim, ale som naklonena k tomu, ze by sme teda zostali asi v restike aj na kavu a doniesli si tam po dohode vlastnu tortu, snad s tym nebudu mat problem. Kolace by som tym padom uz asi neriesila. Mne by ani az tak nevadilo, dat si tortu potom po obede u nas, rada praveze hostim a pripravujem kolaciky alebo rozne snacky. Na detsky kutik by bolo asi len 1 dieta, ostatne su uz vatsie, od 8 do 14, cize tie by si u nas radsej zahrali playko nez sedeli s nami v restike 😀 obed chceme hlavne preto v restike, ziadny catering doma, lebo chceme sa pohodlne najest za jednym stolom, doma nemam tolko priestoru vsetkych naraz usadit, aby sme jedli spolu a nie na etapy alebo kade tade 🙂 Takze preto stale nad tym rozmyslam, co by bolo najlepsie a rozhodla sa radsej poradit s niekym, kto ma skusenost.
@tortelinka my teraz tiež riešime catering
@janci27 my sme si za jednali priestor, teraz riešim catering