Ahojte,vedeli by ste mi poradiť nejaký svadobný dar pre novomanželov. Niečo také originálne. 😊😊Ďakujem za každú radu . 😊
My sme dostali detsky dazdnik a ked sme ho otvorili na snurkach viseli peniaze.dnes daznik pouziva dcera.
videla som predchvilkou na Fb u nejakej pani truhlicku a tam 52 uloh na kazdy tyzden pre novomanzelov
Dala som znamym urobit mandalu.
Masazny olej.
@sanen no taký gýč ...neviem, čo by som s ním robila. Asi fakt len do koša.
ppsuprava vianocnych ozdob z okrasy cadca vratane jednej personalizovanej gule a pripomienkou svadby originalny dar plus ma vyuzitie
obom fanúšikom Star wars sme kúpili veľkú keramickú pokladničku Darth Vader a do nej dali dvoj a jednoeurovky. K tomu som im vyrobila lyžičky zdobené fimom,tiež s postavičkami star wars
My sme dostali:
- let balonom
- kurz varenia u znamej kucharky , s prenocovanim v jej hoteli plus jej kucharsku knihu s venovanim (poskladali sa nam kamosi)
- porcelanovy servis a rucne robene pohare - to sme si vyslovene priali, vybrali sme si a potom nam niektori dali peniaze na to
- rucne robenu sklenenu vazu
Co sme darovali:
- robili sme svadobne torty, vyslovene si niektore pariky od nas priali mat torty
- poskladali sme sa viaceri kamosi: jeden parik siel na svadobnu cestu do Afriky, tak sme im dali nejake peniaze v menach tych krajin, do ktorych sli. A aby to dostali, museli robit maly kviz pocas oslavy 😉
- niektorym manzel na objedavku vyrobil obrucky a ratal iba material, nie pracu
@sanen fúúúúha, tak ja podobne ako
@hettinka by som si nenašla vzťah k takýmto veciam. staviam hlavne na praktickú stránku veci.
@edita88 toto vyzerá zatiaľ z diskusie ako najlepší darček 🙂 každý pár uvíta peniaze, pretože hoci nezabezpečia zdravie, sú dôležité a je fajn mať ich na rozbeh do spoločného života.
@stanulienkat co to bolo? 😅
Urcite peniaze su najpraktickejsie. Tiez sme raz dali z firmy truhlicu s drobnymi. Ale videla som aj napr obraz resp velky ram na fotku a tam rozne bankovky, pripadne nejaku dekorativnu flasu a tam nahadzane zrolovane a zavizane snurkou bankovky.
Ja som toez raz dala rovnake Fusakle panske a damske v tej krabicke ich a tam zastrcila peniaze. Mlady parik takze ich to potesilo a poslali fotku ako si lebedia pred telkou vi fusakloch
Tiez pekny darcek by mozno bolo aj nejake spolocne zaujimave fotenie ak ma parik k takymto aktivitam vztah
Dvom kamoškam som dala urobiť veľký obraz svadobnú karikatúru. U toho istého pána a obe mi povedali,že z tých vecných darov, bol tento najkrajší. A obe to už majú zaramované a visí im to na stene...
@merybel Ja som dala bratovi truhlicu drevenu v ktorej bolo 500€ v 1€. Vyzeralo to super a tesili sa 😊