Ahojte poraďte fakt originalny darček pre babku (svokru) na 50 😊
K 50 ke sa vacsinou dava hodnotnejsia vec, ako napr. zlaty sperk. Moze byt moderny a originalny. Len tak mimochodom:
v 50 ke nie je babka. Casto ma minimalne 20 rokov pred sebou plnohodnotneho zivota. A potom podla mentalneho a fyzickeho zdravia.
Nema nejaky konicek ? oblubenu kapelu a pod ?
My sme mojej svokre dali vylet do Prahy na koncert a este sme sli do stredovej restauracie , velmi sa jej pacilo 🙂
@roja01 spominana kamaratka ma v pondelok 52 a zije aktivnejsie ako kedykolvek pred tym..aj s muzom...ja mam 49 a rovnako si,ako babka vobec nepripadam.. 😀 mam relativne male deti ,takze musim vydrzat aktivne este par rokov...
Tak ja som mala pred dvomi týždňami 50 a rozhodne sa ako babka necítim. Ja som dostala automatickú kulmu na vlasy, ktorú som si priala a lístky do divadla.
Ja som k 50 dostala zájazd do Svätej zeme.
@elizabet173 my sme splnili jej dlhodobe zelanie😉len sa nevedela odhodlat..odvtedy,uz ma tretie tetovanie...staci sa zaujimat o ludi okolo seba a nemal by byt problem vybrat darcek,kt dotycneho potesis🙂
Ťažko poradiť, závisí to od jej povahy, koníčkov, štýlu života a podobne. Jednu môže potešiť zlata retiazka, druhu welness pobyt, tretiu zoskok padákom a štvrtú púť do Jeruzalema.
My sme svokre na 50 kúpili zlatú retiazku, poskladali sme sa všetci súrodenci s rodinami. A mojej mamine sme kúpili pobyt v kúpeľoch Piešťany. 😊
poukaz na tetovanie😀..sme dali my kamaratke...