Organizovanie svadby pre 50 ľudí

21. apr 2022

Ahojte, myslite ze je realne zorganizovat svadbu pre cca 50ludi..cize taku mensiu za 3 mesiace?
Moj priatel si mysli ze ano, ja taka optimisticka niesom skôr sa na to pozeram realne 🙂

Ake mate skusenosti?
dakujem 🙂

bikarbona
21. apr 2022

U nas to mozne bolo. V nasom meste.

autor
21. apr 2022

lebo mne pride ze kazdy to riesi pomaly rok a pol dopredu...aspon v mojom okoli🙈🙉

lubina
21. apr 2022

Urcite sa da, treba sa tomu mozno intenzivnejsie venovat, ale da sa to

melanta
21. apr 2022

Áno, veľa ľudí to rieši rok a viac dopredu a ešte aj nariekajú, ako toho je veľa. Ja som pomáhale kamoške organizovať niekoľko rokov dozadu. Všetko, ale že úplne všetko sme robili a vybavovali my dve a svadba bola za 2 mesiace, asi 50 ľudí. Treba len všetko dať na papier a urobiť dobrý harmonogram a dá sa to stihnúť úplne v pohode.

autor
21. apr 2022

@melanta ono ja viem ze sa to da zvladnut, moj priatel je taky organizacny typ takze toho sa nebojim...len skôr sa obavam ze za 2-3 mesiace si nenajdem vhodne saty alebo ze vsetci dobrí fotografi kameramani,dj..a pod...uz budu zabookovani

autor
21. apr 2022

no rozhodli sme sa teraz ze chceme svadbu v lete 😂😂😂 co mam k tomu povedat...

nika0204
21. apr 2022

Samozrejme ze sa da ak teda nenastojis na urcitych dodavateloch..umna to bolo rok a pol dipredu pretoze sme trvali na konkretnej kapele..ale zas ti poviem ze kvoli covidu sme preorganizovali svadbu za dva tyzdne ze uplneee -zmenilo sa miesto,vyzdoba,fotograf vsetko …za dca tyzdne zorganizivana svadba pre 60ludi..kapela ostala pretoze termin bol povodny len miesto nie..ak ti nevadi vyberat aj inych dodcatelov jasnacka ze zorganizujes🥰uzi si pripravy ja by som to brala znova

kitycat
21. apr 2022

Pozri sa, ak to ma byt nejaka veselica kde ti je jedno kto ta odfoti, aky termin bude volny, tak sa to da. Ak chces konkretneho fotografa, konkretneho kameramana, konkretne miesto a cas, tak preto sa planuje rok cibrok a pol dopredu. Aby bolo z coho vyberat.

elviku11
21. apr 2022

Hlavne si to nedajte na sobotu, ale v niektory pracovný deň. Vtedy budeš mať oveľa viac možností na miestnosť aj fotografa atd

autor
21. apr 2022

@elviku11 chceli by sme mozno piatok 🙂

eeffka
21. apr 2022

Ak nevymyslas tak nevidim preco nie aj za 1den, najdem salu a urad/kostol na 1den, a nasledne 30min co chcem jest, objednam zakusky a tortu a zozaniem si saty, pozvanky dnes vytlasic kde chces za hodku a je po svadbe, ci co tam chces vymyslat?

bilancia
21. apr 2022

kamosi teraz zorganizovali za 4 mesiace pre 140 ludi

elviku11
21. apr 2022

To sa dá, jasné. Len sa treba dohodnúť čo chcete a pustiť sa do toho 🙂 to bolo krásne obdobie príprav, rada si na to spomínam :D
Uži si to

autor
21. apr 2022

a tie co mate skusenosti s kostolom...neviem ako to teraz chodi ale este stale sa vyzaduju tie pripravy pred manzelstvom?

autor
21. apr 2022

myslim take kde treba chodit pravidelne niekolko krat na pripravy

jaskolka
21. apr 2022

Podľa požiadaviek, aké máte. Keď nie ste nároční, aj za pár týždňov z organizujete svadbu
Co sa týka nauk, tak myslím, že sú povinné
A ako prebiehajú, to už tu najlepšie poradí kňaz v konkrétnej farnosti, kde chcete sobáš. Niekde majú víkendy, niekde v jeden deň od rána do večera, niekde to majú na viac dní, skutočne to je rôzne.

simona92101
21. apr 2022

My sme svadbu pre 40 ludi zbuchli za 1 mesiac 😃 ale to bolo mega stastie ze aj fotograf,dj aj miesto svadby bolo volne v dany termin uplne zazrakom 😉 horsie to bolo s obmedzenym vyberom siat..takze za 3m sa isto da,len teda s letnym terminom bude asi problem

xena0
21. apr 2022

Určite sa da, rok a pol dopredu sa riešia svadby ale myslím že vo väčšine počte väčšinou.... Takáto menšia nebude problém si myslím aj za kratší čas

evkamotka
21. apr 2022

3mesiace su v pohode. Alebo si dajte september ci koniec augusta, pre viac casu. Idealne ak mas kamosku z okolia co by ti helfla s kontaktmi atd. Ale aj bez toho. Uplne v pohode