Ahojte, od kedy/akého veku chodili vaši manželia so synom na oblievačku/šibačku? Myslím iba tak symbolicky, samozrejme. Celkovo v našej rodine je to o symbolike a nic nepríjemne nepodporujeme ☺️ náš má o pár dni jeden rok, tak uvažujeme či ísť len tak pozdraviť susedky alebo nie…
Ďakujem 😁
Od bábätka, muž vzal na ruky a šli
@vkatush na zajtra maju chodit po navstevach chlapi a chlapci...zeny by mali ostat doma a cakat na navstevy chlapov
V podstate od narodenia, babky vzdy cakali a vzdy to boli krasne a mile rodinne stretnutia. A chodila som s nimi, vzdy sme to zdokumentovali na foto, aby sme tie krasne chvile zachytili a aby sme si to uzili vsetci spolu.
Od babatka, mam dvoch chlapcov
@slavomira236 keďže mám malého 3 mesačného, ktorý bol zatiaľ len na jednej návšteve, aj to u babky, tak nie, muž s ním nejde sám. Ani nechce. Chce, aby sme šli ako rodina na "sviatočnú" návštevu. Vidieť sa s rodinou, pokecať, urobiť mu fotku,.viac menej ho ukázať, keďže ho videli Max cez telefón... Uvidíme, koľko vôbec taký malý zvládne, či to nebude 1-2 a ideme domov
A nemyslím si, že ženy majú sedieť doma na zadku a čakať na návštevu.
@slavomira236 je bežné, že sa rodina stretáva celá pokope. Už dávno veľa ľudí upustilo od zvyku, že chodia chlapi oblievať a ženy čakajú doma. Takisto chodíme všade spolu, bývame od oboch rodín niekoľko km a radi sa všetci uvidíme. Tradície netradície, zvyky nezvyky
Od prvej veľkej noci - mal tristvrte roka
Necelý rok a ani nám nenapadlo, že by som šla s nimi...muž je rovnaký rodič ako ja, zvládli to ako nič ;)
Moj ma 14 mesiacov a zajtra idu - bez neho by nesiel vraj je na to " stary" - alkohol nepije, kolace su doma, peniaze si vie zarobit, ale cokovajicka ma rad- no tie mu pre vek nik nedaval - konecne sa docka - malemu urcite len tie vajicka budu davat.🤣
3r :D
Prvý korbáč mal v ruke keď mal 5 mesiacov ako symbolicky a potom už každý rok a chodia stále
@h2 je to možné, nehádam sa .. ja poznám len prípady, ktoré tvrdia, že to muži bez nich nezvladnú, nie je ich veľa, prevažne všetky ženy, dievčatá sme doma a čakáme kupačov ;) ja to posudzujem podľa synov, ktorí sú šťastní, že môžu ísť k sesterniciam, susedkám tetám, babkám a keby boli všetky preč z domu neviem, neviem :D
Ďakujem všetkým, motivovali ste ma ☺️ boli zavinsovat viacerým susedom na ulici (rodinu mame ďaleko) a bolo to veľmi milé. Takže dobuducna určite tiež odporúčam keby sa niekto nevedel rozhodnúť či je skoro, nie je. Choďte 😁
@kikapog V podstate od narodenia, čiže už na svoju prvú Veľkú Noc.