Od koľkých rokov ste robili dieťaťu oslavu s kamarátmi?

mamka176
20. okt 2022

Ahojte maminky. Syn je škôlkar bude mat 5 rokov a už má celkom dobrých kamarátov v škôlke. Bude mat oslavu s rodinou samozrejme a rozmýšľam či mu mám pripraviť už aj oslavu s kamošmi? Nemyslím nejaku v detskom svete ale u nás doma, balony, torta, aktivity atd. Čo myslite je to už v tomto veku vhodne? Bývame na dedine a zatiaľ bol on na jednej oslave našej 5 ročnej susedky. Ďakujem za každý názor 😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vikusjk
20. okt 2022

@mamka176 jasne, ze je to vhodne, ak ma kamosov, ktori pridu, tak bude stastny a bude mat aj pekne spomienky ;) Aj dcera si uz chodili na oslavy v skolke, u nas, kedze sme z BA, to bolo v detskych centrach, doma mala oslavu len na 7 rokov, ked bolo u nas sest dievcat, ale hluku robili ako keby tam bola cela trieda 😅

sasesoe
20. okt 2022

@mamka176 v tonto veku by som pozvala celu triedu z MS, nerobila rozdiely na "kamosov" a ostatnych, aj tak pravdepodobne nepridu vsetci, ideal niekde vonku, kym he pekne a da sa. Zaroven je to dobra prilzetost pmi pre rodicov sa spoznat, viac pokecat.

syslik81
20. okt 2022

moja oslavami zije ... od jej 4r ma kazdy rok .. sama si povie aku temu chce pozve kamosov .. ma skakaci hrad a podobne blbosti ... pozyvat celu triedu by bola blbost .. do skoly sa nosia cukriky a domov uz len mensi okruh .. najviac mala 15 rok dozadu ale to som povedala uz nikdy viac ... omg .. teraz ma povolene max 5

miadi
20. okt 2022

Od 3 rokov . Miluje to. Mava tematicke party 🎉 mala dory frozen mermaid cats 🐱 mali sme to na verande 4 kamosky bouncy castle cotton candy .. a posledne v parku 7 nabuduce chce v tanecnom studiu kde budu mat aj lekciu tanca a tema dog 🐶

mamka176
autor
20. okt 2022

@sasesoe o tom som tiež rozmýšľala že či to nie je take nepekne niekoho pozvať a niekoho nie, ale tak na druhej strane je tam myslím že cez 20 deti a Just ak väčšina príde tak neviem ako to prežijeme 🤣🙈

sense
20. okt 2022

Áno mala v 5 rokoch 1x a mala 5 deti

mamka176
autor
20. okt 2022

@sense
@syslik81
@vikusjk
@miadi
Ďakujem Maminy. A mate nejaké tipy čo urobilo deťom takú najväčšiu radosť? Aký program, atrakcia, občerstvenie?

miadi
20. okt 2022

@mamka176 a Ty by si pozvala kazdeho z roboty ? Ake nepekne? Ved pozves koho mà dieta rado. Take falosne ze pozvat vsetkych . Ak robis party v robote Tak pre vsetkych doma si robis co chces pozves koho chces. Do skoly sa nosi malickost pre vsetkych. Na party sa pozve koho tam dieta chce. Ved nebudes pozyvat kazdeho koho si v zivote stretla alebo mala vo svojom okruhu.

miadi
20. okt 2022

U nas sa zvykne davat detom na bday party aj favours take malickosti asi aby sa necitili zle 🥺ze nic nedostali 😂 deti potesia tetovacky skakavky sladkosti atd. Neviem ktore rocne obdobie mate idealne je robit to vonku deti behaju zabavia sa v dome ked ti behaju je to zoo 🤣stacia im ku stastiu aj balony bublifuk ( v tom veku ) ak budes robit tematicku party mozes z fondantu vyrobit ozdoby alebo kupis take vytlacene na rižovom papieri jedle trebars 🚗

miadi
20. okt 2022

Do parku sme kupili pizzu margarita chutila vsetkym .. program tam mali preliezky a splash pad . Mne sa pacia party v prenajatych miestach ako kupalisko klzisko ladove atd len u nas je to dost $ neviem kde byvas ale trebars v Bory mall je super detske centrum buppi sa tusim vola a maju aj party room, ak chces teda investovat do toho., ta tanecna co chce mala buduce narodky je dost palka ale zas za par rokov uz nebude chciet party ze je velka . Treba si uzit kym su male Ja kupujem tematicke dekoracie z AliExpress.

syslik81
20. okt 2022

@mamka176 skakaci hrad, vyrabali napriklad celenky dalsi rok masku na spanie , neaku vyrobu som vzdy kupila v obchode .. klasika zmzlina ovocie ,sladke .. papierove taniere a pohare -kazdy tam mal svoje meno lebo by som sa nedoumyvala 😀 a min rok som im objednala mcdonald kedze tu su strasny jedaci-anglicko ... a samozrejme torta klasika ovocna ..
tiez vyrabali svoju mini pizzu to ich bavilo velmi

matabb73
20. okt 2022

@mamka176 moja dcéra mala už ako trojročná spolu s rovnako starými kamarátkami z materského centra. My mamičky sme sa poznali, tak sme im spravili spoločnú oslavu. O rok už mala samostatnú. 5 ročné deti mávajú bežné, aspoň v mojom okolí. My sme to robievali v materskom centre, lebo tam mali rôzne iné hračky ako doma a aj viac priestoru. Je dobré vymyslieť deťom nejaký program, spoločenské hry alebo niečo tvoriť, lebo keď sa nudia sú dosť divé.

matabb73
20. okt 2022

My sme ako občerstvenie mávali tortu, nejaké chrumky alebo tyčinky a aj nakrájané ovocie a zeleninu. Proste to, čo deťom chuti. Na pitie džúsy a aj čistú vodu. Maminky aj fľašu vína. Ako hra sa mi osvedčila prekážková dráha s aktivitami. Napriklad: šmýkne sa na šmýkačke, prejde tunelom, urobí kotrmelec, skáče na jednej nohe a podobne. Z toho spraviť koliesko a deti idú za sebou. Vybijú si energiu a chvíľu je pokoj. Alebo aj vedomostné. Skladať jednoduché puzzle, hmatové pexeso a podobne. Na absolvovanie súťaží im môžeš dávať pečiatky a za ne odmenu.

25katarina25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz