Ahojte, chcela by som sa opýtať/poradiť.
Chcela by som dať synovi k obleku na 1 sv. prijímanie nové biele tenisky a nie "lakovky", ktoré vezme na seba len 1x (čiže to budú zbytočne vyhodené peniaze)
Prosím o váš názor, či je to vhodné.
V dnešnej dobe sa už chlapi ženia aj v bielych teniskách,tak prečo nie aj v tomto prípade...
Osobne si myslím, že synovi v tom bude jednak pohodlnejšie a jednak to využije aj na bežné nosenie.
Ďakujem za každú odpoveď/radu 🙂
@zuzanaulicna myslím že to je úplne jedno. Môj tiež nebude mať lakovky, lebo má širokú nôžku a neobuje ich.
Videla som chlapcov aj teniskách - takých čo nepôsobili úplne športovo.
Podľa mňa biele nie -skôr tmavšiu farbu, vyzerá to oveľa elegantnejšie
Jasné, že môže mať.. ak nie si niekde na dedine kde je farár ešte stará škola, tak to bude ok... Tu v BA to už nik nerieši, nejde o oblečenie ale o tú sviatosť 🙂
@zuzanaulicna
ak by ste uplnou nahodou potrebovali velkost 32, mam v bazare
tiez sme ich dlho hladali, kym sme nieco nasli
niektori maju aj tenisky, ale podla mojho nazoru to vyzera divne (bielej farby)
ale aj v obchode, ked sme hladali spolocenske, predavacky nam hovorili, ze niektori kupuju cierne tenisky
a zavisi aj, ci budu mat v kostole na sebe rovnosatu alebo nie
lebo ak nie, tak by som volila spolocensku obuv
@zuzanaulicna dávnejšie by som synovi určite nedala, jedine čierne botasky, keď už,
ale teraz je taká móda, čiže v pohode, dokonca som aj vo výkladoch pri pánskom obleku videla tenisky 😉
@zuzanaulicna môj mal tmavomodré mokasiny
Kúpila som rel.lacne topanky cierne elegantne v polsku a potom predala,tenisky by som mu na takú príležitosť určite nedala.
Dala by som tmave tenisky. Pre chlapca praktickejsie ako biele
@zuzanaulicna u šanghaja kúpiť najlacnejšie čierne topánky a hotovo
Moji synovia mali elegantne topanky. Je to 1x v zivote, slavnost si zasluzi dress code.
@zuzanaulicna Môj mal čierne kožené tenisky.