Oblek pre ženícha

patricia0000
14. jún 2023

Dobrý deň môžem sa spítat priateľ si chce dať na svadbu že
také krémové nohavice bielu košeľu bielu kravatu a čierne sako ako ženích mne to pripadá také divné aký máte NATO názor môže to mať aj tak lebo že v tich nohaviciach k tomu saku sa necíti dobre

melanta
14. jún 2023

Priateľ čiže tvoj budúci manžel? Tak asi je na mieste, aby ste sa vedeli dohodnúť na tom, ako budete oblečení, aby ste spolu ladili. Inak sú svadby, kde ženích má oblek maslovej či svetlomodrej farby, ale kde má ženích tenisky a nevesta pod svadobnými šatami tiež. Vy dvaja sa musíte dohodnúť. Ak sa idete brať, tak by ste svoj vkus mali poznať a toto by ťa nemalo prekvapovať.

patricia0000
autor
14. jún 2023

@melanta ja viem ale či to čierne sako nebude moc vinikat ku kremovym nohaviciam ja chápem že sa cíti dobre klasických nohaviciach berieme sa na úrade

patricia0000
autor
14. jún 2023

@melanta ja poznám aj takých čo sa ženil vjeden od nás normálne v rifloch

mima172
14. jún 2023

Juj, za mňa určite nie. Skombinovať bledé nohavice a tmavé sako mi príde veľmi nevkusné 😔 Výber oblekov je teraz naozaj veľký, môj manžel si kúpil oblek v predajni Michell Fashion a naozaj bol (stále je, mal ho po našej svadbe aj na iných svadbách ako hosť) krásny. Keď som tak kecala s fotografkou, tak mi vravela, že aj foto sú krajšie, keď ma chlap tmavší oblek, žiadne kikiriki a nesadnuci strih. V lepšej predajni si poskúša, predavačka poradí.

patricia0000
autor
14. jún 2023

@mima172 však sme práve na ceste kupit lebo mi to prišlo tá kombinácia dosť divná alebo potom krémové sako aby ladilo k nohaviciam

lydion20
14. jún 2023

Tiež mi to príde divné

lydion20
14. jún 2023

@patricia0000 áno určite ísť do krémoveho 🙂

januska12323
14. jún 2023

Radšej všetko biele.

babulkomale
14. jún 2023

@patricia0000 preco si to NATO neopravujete na "na to názor"? Potom to vyzerá ako by ste písali o politike.

melanta
14. jún 2023

@patricia0000 ku krémovým je čierne sako extrém. Ak nechce oblek, čo pri niektorých mužoch chápem, tak by som zvolila nejakú farbu v hnedom odtieni, čo bude pasovať ku krémovým nohaviciam. Ale uvidíte v obchode, možno sám zistí, že krémové nohavice a čierne sako nie je ideálna kombinácia.

sense
14. jún 2023

Keď sa beriete na úrade tak nemusí mať aj žiadne sako. Nechaj ho nech si vyskúša, možno sam uzná ze to nie je najšťastnejší kombinácia a zvolí farbu menej kontrastní hnedú alebo tu béžovu.

mima172
14. jún 2023

@patricia0000 Ja by som do krémového nešla ale to je len vec každého vkusu. Hlavne, aby sa to páčilo vám a užili ste si váš deň 🙂

bylinka25
15. jún 2023

Ako píšu ženy, určite nie čierne, to je nevhodné, aj keď sa beriete na úrade, ak má krémové nohavice, patrilo by sa mať aj také aj sako.
Je to predsa len dôstojná a hlavne nádherná chvíľa.

patricia0000
autor
27. jún 2023

@bylinka25 tak máme po svadbe prosím vás keď idem kvôli zmene občianskeho zajtra ako zmena priezviska musím si vziať aj rodné listy nas oboch

bylinka25
28. jún 2023

@patricia0000 Musíš mať so sebou kópiu sobasneho listu. Až keď vám vydajú sobášny list, potom môžete ísť vybavovať nové doklady.