Ahojte, bývalí žiaci ma pozvali na stužkovú a ja netuším, čo sa dnes na takú ,,akciu" oblieka. Učila som ich len dva roky, resp. celkovo, čiže som sa okrem svojej nikdy žiadnej nezúčastnila a teda, v tom veku som sa nepozerala na učiteľov, čo majú na sebe. Poraďte žienky milé prosím 🙏😊
@viestta ja už neučím a so žiadnou nie som v kontakte 🙄
Podla veku a podla typu postavy nejake pekne satocky.
Vek? Postava? Na stuzkovu by som volila dlhe saty v kazdom pripade
Je to slavnostna udalost takze urcite nie kostim al formalne oblecenie. Skor akoby si isla na svadbu- tu nie si obmedzena farbou( biela/čierna) takze nieco decentne/ slusne/ elegantne. Ziadne letne saty!
Čo ja viem, pekný kostým, alebo kľudne aj slušné šaty. Tak ako by si šla napr.na krstiny, alebo niekomu na narodeniny... Alebo na maturity ako sa učitelia obliekajú.
32 mám a som taká plnšia. Lko nosím, také jablko som.
@heni79 dlhe saty su na stuzkovu viac ako vhodne, je to velka udalost a treba sa na nu obliect, neni to dedinsky ples ani vecierok v zborovni, treba brat do uvahy bonton, rovnako ako na ples ( nevravim teraz dedinsku zabavu s nalepkou plesu) aj na stuzkovu by sa mali obliect dlhe saty, a ked ma baba 32 rokov tak uplne kludne
Ja by som volila šaty po kolená resp. top a sukňu v takej dĺžke... Teda aj u nás boli všetky vyučujúce takto, jedna - celkovo obľubujúca pánsky štýl - aj vo veľmi peknom kostýme a bolo to úplne v poriadku... za mňa majú vyniknúť stužkované maturantky 😊
Na "jablko" mi to nepasuje
Saty pekne, ale ako by vynikli na plnej postave? Ale ten zavinovaci vystrih je pre jablko urcite vhodny.
To máte asi pravdu 🙈 joj, ja som fakt v tomto stratená 😁
Ja idem synovi na stuzkovu a budem mat tmavomodre puzdrove cipkovane saty.Cierne sako a vysoke elegantne lodicky.
Tiež idem na stužkovú synovi, a tiež som toho názoru, že vyniknúť majú "budúce maturantky, a maturanti", takže dlhé "róby" sú pre ne. Ak si "jabĺčko", tak ak treba, tak sťahovacie prádlo (mňa sa to týka 😜), a šaty po/pod kolená, ale hlavne daj pozor, aby boli z kvalitného materiálu. Vysoké topánky a listovka, doplnky, niečo v elegantnom štýle.
Určite sa "nestajlovať" ako na ples, je to "show" niekoho iného 😉, ale zachovať eleganciu🙂
@bielavila dlhé šaty pre pozvanú učiteľku? Nie, určite krátke
Možno nejake púzdrove šaty. Musíš skúšať, lebo často to inak vyzerá na postave a inak na vešiaku. Ale volila by som každopádne dĺžku po kolená.
Pekné lodičky, účes, primerane doplnky, decentný make up, to všetko áno.
ale dlhé šaty patria v ten večer študentkam
little black dress 🙂
@kengurica ja v opätkoch chodiť neviem 😔
@jaskolka puzdrové sú také tie čo nemajú rukávy? Ja mám veľmi mohutne ruky, prsia a brucho, nohy mam ok, ale potrebujem zakryť ruky hlavne
@tykat noooo, tie sú super. Kde si ich prosím našla?
Bonprix 😉 ...tunikove saty
@tykat ďakujem ❤️
Spýtaj sa kolegýň co nosia