Ahojte 🙂 vedel by mi niekto poradiť čo si obliecť na birmovku ? Chcela som sa ešte spýtať... či by sa birmovka mala ,, oslavovať “ aj v sáli, chceli sme pozvať viacej ľudí ale neni sme si istí či sa hodí oslavovať aj birmovku... Ďakujeeem za rady 😊😌
Kto obliect?
Birmovanec,rodicia,birmovny rodic???
Na birmovku skoro ako na svadbu ..
V sale oslavu robit netreba.
Bud doma urob posedenie ,alebo v restauracii.
neviem kolko ludi tam chces mat.
zväcsa sa pozyvaju birmovny rodicia aj s detmi ak maju,stari rodicia,surodenci birmovanca ..
Krstni rodicia.
V niektorych pripadoch knaz,ak su velmi blizke vztahy ..
Podla mna nejake velke oslavy robit netreba. Ja co si pamatam tak sme mali len spolocny obed u nasich, aj s birmovnymi rodicmi, aj so starkymi. A co sa tyka oblecenia, tak sme boli vsetci tak normalne, pekne 🙂
@erika554 birmovka,slusne oblecenie. Oslava sa velmi nerobi,skor v rodinnom kruhu,no ked je u vas taky zvyk,ste rodina,co sa na take akcie stretavate,urobte oslavu.
Ja som mala ako suknu a bluzku. Mozes aj saty. Nejake napr biznis saty. Nic vystredne. Elegantne.
Oslavu ako chcete. Ak doma na to priestor nemate. Pripadne nechces slavnostny den byt iba v kuchyni. Tak restika na obed a nic vic.
Bola som birmo mama teraz v maji a drviva vacsina dievcat mala elegantne saty, nemsia cast suknu. Dolezite je aby nebola sukna kratka. Chalani v oblekoch. Zvysok pribuznych bol v oblekoch, zeny v satach a sukniach. Nohavice vynimocne.
Oslavuje kazdy ako ma zvyk a vztahy. Od posedenia doma po posedenie v restike (uplne bezne). Rovnako ako krstiny, okruhle vyrocie (30ku)
podľa mňa nič netreba preháňať, normálne treba sa obliecť pekne, elegantne, ale zase nie nejako svadobne, tak optimálne 🙂
Podľa mňa je to zbytocne oslávovat vo veľkom... No a obliecť no najlepšie niečo elegantné...