Ahojte… nosia sa aj muzom na promocie kvety? Alebo nieco ine?🙈Vdaka za radu.
Áno
Nosili sme flasu ale videla som aj kvety, ze davali. Len ked mam dat 30€ a viac za kvety, ktore sa vyhodia, radsej dam nejaku kvalitnú flasu, ak ide o muza.
Hmm, dakujem. A ak ide o cloveka, ktory vobec nepije, co ine okrem kvetov by bolo vhodne priniest?🙈
Podľa mňa kľudne len gratulacnu pohľadnicu a miesto 30€ za kvety daj tých 30€ do tej pohľadnice
Dala by som bonbonieru alebo menší darčekový kôš.
Flasu na promocie? Preboha. Urcite kvet - nemusi byt megakytica, staci jedna anturia, strelicia, lalia alebo ruza. A pripadne blahozelanie v obalke - ci uz s peniazmi alebo bez, to je na uvazeni kazdeho.
Ak je na sladke, tak ma napadlo nejaku fajnovejsou bonbonieru a kedze je to mlady clovek, tak mu tam nejako primontovat napr.zreb, teda ak nechces davat obalku.
@kp7333 u nas sa raz o tomto rozpravali chlapi v robote a ver, ze vacsina to berie sposobom: kvety? Mne? To naco? Co stym mam robit? Dat zene kvet je jasna volba, ale vacsine chlapov kvety nehovoria vela.
@vlastnynazor ale na udalosti tohto typu sa to patri. Cerstvo promovani inzinieri, magistri atd. sa potom zvyknu fotit s diplomom, kvetmi a celou rodinou na schodoch. Je to tradicia. Aj ja som mala dilemu, co s tolkymi kvetmi po promociach, ale bez nich by som si to nevedela predstavit. A uz vobec neviem, co by som v tom teple robila s bonbinierami ci nebodaj flasami. Tie sa na takuto prilezitost vobec nehodia, to nie je oslava narodenin.
1 ozdobený kvet a napr balíček luxusnej coko. Ale zas nie za horúceho počasia, lebo to sa roztopi. Potom radšej pohľadnicu a tam peniaze
Kvety proste patria k oslavám a slávnostným chvíľam. Veď ten kvet mize darovať mame, krstnej či priateľke.
Fľaša je na takúto príležitosť, na akademickej pôde vrchol nevkusu. To tam vôbec nemá čo robiť. Pokojne jeden kvietok a kvalitnú čokoládu, menší darčekový kôš (ale to môže byť napr. len darčeková taštička s nejakými dobrotami...), prípadne nejaké to € ku gratulačnej karte...
Prikláňam sa k jednému kvetu a obálke s prianím a peniažkami a možno taký malý tip - mne dali všetci tie peniažky až na obede po promócii, lebo v tom chaose čo tam nastal pri gratulaciach a fotení so spolužiakmi, rodinami by sa to akurát tak veľmi ľahko stratilo… preto by som zobrala aj ten jeden kvet, aby ste niečo podali hneď po 😊
áno dávajú...
Mozes dať aj kyticu zo žrebov, chlapa možno poteší viac 😉
Dávajú, muž viem,že dostaval od rodiny 🙂 kľudne v kvetinarstve povedz,že je to mužovi a ti pripravia niečo vhodne,nie cele napr ružove 😁 alebo kľudne iba jeden ozdobený kvet 🙂
áno dávajú. Aj my sme dávali bratovi
Dávajú vedia aj peknú kyticu pre chlapa urobiť. A vo všetkej slušnosti toto s tou klobásou preboha nie. Neviem si predstaviť dat toto hocikomu k promóciam. Vlastne k ničomu
tá klobásková kytica je strašná 🙂🙂
Už som sa zlakla😄
veď ja viem. 🙂
ja som svojmu synovi priniesla