Ahoj.Poradte mi niečo na svadbu susedky.Pozvala nás večer posedieť...A samozrejme,že do obálky čosi dáme,ale ešte niečo originálne by som chcela.Dakujem za tip.
A napriklad svagrovcom som kupovala partnerske teicka, druhym som davala salky na kavu, kde mi jedna pani malovala mena 😉
Dostali sme zreby, vyhra asi 12e ale bola sranda sediet po svadbe a stierat to.
Ak sa ti chce, mozes uvit kyticu kvietkov z bankoviek.
Tu mas navod na robenie listkov (naviazes ich zo tri na drotiky a zatocis potom spolocne do stonky):
https://www.youtube.com/watch?v=J99bGR3di-QA na vrch si mozes najst dalsie videa, ako poskladat kvet (ruzu napriklad).
Masazny olej
@marfka3 dá sa urobiť aj taký darčekový kôš alebo krabička pre novomanželov, malá-väčšia, podľa toho čo tam dáš... Ja som robila taký, že napr. tam dáš valček na ktorom bude napísané "Na manžela", varechu alebo putá s kľúčom "Pre manželku", dve šálky a k tomu kávu, čaj, med s popisom "Na spoločné rána", fľašu mini šampanského a penu do kúpeľa s popisom "Na romantický večer"... Dá sa všeličo vymyslieť.
@marfka3 Ahoj, my sme dostali od kolegýň wellnes s večerou ♥️ ani nevieš ako dobre nám to padlo ☺️
@marfka3 moja sestra davala sadu uterakov, ja som jej tam vysila mena 😉