Nie sme zobratí v kostole. Môžme ísť za birmovného?

deenisskaa
30. jan 2013

S MANZELOM SME VZATY NA URADE NO POCULI SME ZE NEMOZME IST AKO BIRMOVNY RODICIA

maznacik007
30. jan 2013

Ano je to tak... birmovny rodic ma byt pre birmovanca vzorom v krestanskom zivote, a ty z pohladu cirkvi zijes v cudzolozstve.

vinifred
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vierockanm
30. jan 2013

ahoj maznacik,
to zalezi od farára. Ja som sa s manzelom napriklad vobec nebrali v kostole on bol evanielik a ja katolicka na vychode sme mali problem s pokrstenim dietata a na zapade nam pokrstili malu bez problemov. Takze fakt zalezi od farara

alka221
30. jan 2013

ono, z pohladu cirkvi podla mna nie.. ale co farar to nazor.. 😎

zuzka38
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
habibi78
30. jan 2013

...pri krste a svedceni na svadbe to neberu niektori az tak prisne, ale pokial viem tak pri birmovke zvycajne ano... 😠

esteze toto nie je diskusia, lebo by to zase dopadlo..... 😀

zaza218
30. jan 2013

Zalezi od farara, niekedy staci aby osoba co ide za birmovneho vola pokrstena,mala birmovku

euka210
30. jan 2013

nie...aka je to prezentácia viery? On ma mat birmovku, zit podla viery a vy nie ste zosobaseni? Bud beries vsetko alebo nie. Ale z viery a z cirkvi sa urobil doslova hypermarket...toto si vyberam a toto nie...a pritom Jezis sam povedal: "vasa rec nech je ano-ano, nie-nie. Co je medzi je od Zleho.

cmulinko
30. jan 2013

@vinifred skor ma udivuje,ze ani v 21 storoci niekto nie je schopny pochopit,ze ak sa mu nieco v cirkvi nepaci,tak sa nema do toho ''klubu'' pchat a snazit sa prisposobit svoj umelo vytvoreny bohabojny zivot podla vlastnych priorit a predstav....cirkev nie je facebook,ze si kliknem na paci nepaci podla nalady.birmovka je sviatost,ktora musi splnat urcite kriteria......a ujo google sa s tymi kriteriami velmi rad podeli s tebou.

kvietok47
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cawes
Odpoveď bola odstránená
Zobraz