Nevhodné darčeky

viliama
14. mar 2014

Často sa u nás stávalo, že niektoré darčeky boli nevhodné apotom sme rozmýšľali, čo s nimi, či ich darovať ďalej alebonechať ležať v skrini. Dnes sa snažíme dohodnúť a všetci sú spokojnejší. Aký máte názor?

myska_lili
14. mar 2014

nazor na co... ze sa snazite dohodnut a ze ste spokojnejsi??? podla mna uplne ale ze uuplnee zbytocna otazka...

hradnapani
14. mar 2014

@viliama posunut dalej, ale nie darovat (to je trapne. Ja napriklad citim,ak dostanem do daru uz raz darovanu vec). Proste sa opytat kamosky ci kohokolvek, kto nema prepojenie s tou vecou ("nepotrebujes, paci sa ti? ci akokolvek inak sa opytat).

viliama
autor
14. mar 2014

@mariannan Jednoducho, pomýlila som sa. Myslela som som, že prvý raz to nezoberie, lebo adminma upozornil, že taký názov tam už je.

mmaatt
14. mar 2014

my sme darčeky pre dospelých zrušili, podarujeme si tak fľašu vína a čokoládu (podľa toho, čo má kto rád). A je to super, žiadny stres kvôli nákupom a ani nepotrebné darčeky u nás v skrini. Darčeky (hmotné) sa kupujú iba deťom.

janickacrazy
15. mar 2014

@mmaatt Presne tak aj u nás, my tiež kupujeme len pre deti a normálne sa aj dopredu opýtam, čo by sa im hodilo a je to vybavené. Ked kupujem mame alebo svokre, tak vačšinou kozmetiku alebo kávu, víno a také veci, čo sa spotrebujú a nikomu nebudú doma zavadzat. Zato moja svokra sa to ešte nenaučila, tá mi vždy kúpi aj nejakú blbost, napr. niekolko obrazov, ktoré sa mi nikam farebne nehodia a ani sa mi velmi nepáčia, malému plyšáky, s ktorými sa vobec nehra, aj ked som jej už aspon trikrát povedala, nech už žiadne plyšáky nekupuje, no proste s niektorými ludmi to ide tažšie 😀

lenka278
21. apr 2014

ahojte, ja to riesim so svokrovcami aj s mojimi rodicmi tak ze kupujem co potrebuju...teda presnejsie....mojmu otcovi kozmetiku co viem ze pouziva...sprchove, gely na holenie, po holeni a kremy a take veci...nakupim plnu darcekovu tasku a viem ze nemusi on nic take kupovat cely rok...a mame to iste...kozmetiku, pripadne vonavku naviac a tak....co viem ze za ten rok urcite minie...a sladkosti....lebo u mojich rodicov je uz skoro vsetko nepotrebne....a sosiek mame a kadejakych veci maju az moc co uz to nemaju ani kam dat.,...a svokrovcom riesim tiez vacsinou kozmetikou a bonbonierov pripadne flasa....naposledy sme kupovali svokrovi fajku s tabakom....tak sa potesil.....a s priatelom riesime fakt ze sa spytame co chceme pripadne vonavka, cokolada co mame radi alebo aj oblecenie pripadne si nieco sami vyberieme....ale v kazdej rodine je to individualne...