Netradičný svadobný dar

reuska1
4. mar 2016

Ahojte. Chcem poprosit tych, co maju kopec dobrych napadov, aby mi poradili pri vybere svadobneho daru pre svagra. Je to muzov brat a uz roky zije v USA, tam sa nedavno aj ozenil, ale len civilny soba. Cirkevny, klasicky s tancovackou by chceli mat v lete na Slovensku, kedze obaja su Slovaci. Tu nastava moj problem...co im mame darovat? Svagor je programator a zarobi v hrubom za hodinu cca tolko, co moj muz v cistom za mesiac, takze dat im nejakych 100-200e do obalky sa mi zda smiesne. Taktiez veci do domacnosti nie su vhodne, lebo sa planuju o nejaky cas stahova niekam do Europy......urcite nebudu prenasat postelne pradlo, ci spotrebice 🙂 Skor by som chcela nieco netradicne, zaujimave. Rozmyslala som aj nad nejakym zazitkom...let balonom, zoskok padakom...alebo nieco podobne.,.lenze zas netusim ako dlho budu na SK a co vsetko maju naplanovane, ci by to vobec mali kedy vyuzit. Vopred dakujem za kazdy napad 🙂

rhiannon
4. mar 2016

Skus im nejaky zazitok predplatit tam,kde byvaju. Urcite sa to cez net da...

lintu
4. mar 2016

ak nie zážitok, tak im daruj trebárs fotoknihu... už aké fotky a myšlienkový zámer knihy zvolíš, ostáva na tebe.... každopádne spomienky sú jednou z mála vecí, ktorú si nekúpi ani bohatý človek 😠

boba245
4. mar 2016

ahoj. mne momentalne nic nenapada, ale tu su celkom dobre namety a inspiracie http://www.mojasvadba.sk/forum/svadobne-dary-a-...

babulina
4. mar 2016

co tak naplanovat ohnostroj alebo nechat napisat priania novomanzelom od hosti na papieriky a mozete ich o polnoci po precitani pustat na lampionoch stastia, mohli by mat aspon zazitok ked si vsetko vlastne mozu dovolit🙂

biokozmetika
4. mar 2016

kamoske sme kupili noc na lomnickom stite- obaja su take turisticke typy 🙂 ale ak maju radi adrenalin tak urcite sa potesia zoskoku padakom alebo niecomu takemu 😉

kk77
4. mar 2016

Zazitkove darceky maju vacsinou "trvanlivost" rok, cize si mozu potom dohodnut presny termin, kedy ho chcu pouzit. Pre mna maju najvacsiu cenu, ostanu krasne zazitky.

nyusika
4. mar 2016

dohodni sa s muzom, pokial svagra dobre nepoznas.
mozno nie je tip na zazitkove darceky.
mozno by s im pacilo nejake vystupenie folkoristov na svadbe, ten napad s lampionmi pre stastie je tiez fajn, aj ohnostroj....
alebo im dajte vyrobit specialne tricka s vtipnym textom...

nepoznam ich, neviem poradit konkretne 🙂

reuska1
autor
4. mar 2016

@nyusika poznam ho dost, ja som s muzom uz 19 rokov, on zije v zahranici asi 9. Bol medzi tym aj asi rok doma, je krstny nasmu synovi. Ma rad sport, hraval futbal, rad cestuje.....bol aj v Brazilii na MS...lapmiony ci tricka su urcite malo. My sme od neho podostavali kopec veci, teda hlavne deti, vzdy ked pride podonasa im kadeco. Urcite mu to nemozeme "vratit" v takej miere ako by sme chceli, kedze este do jesene budeme fungovat z jedneho prijmu a mame 3 deti, ale aspon raz by som chcela dat aj ja jemu nieco take hodnotnejsie. Len jeho partnerku velmi nepoznam, teda jej zaujmy.

reuska1
autor
4. mar 2016

A ohnostroj....myslim, ze ma rovnaky nazor nan ako my s manzelom,.,povazujeme to doslova za peniaze vyhodene do vetra, tak to urcite nie. Nechapem ani tie Silvestrovske, nikdy ma to neoslovilo.

reuska1
autor
4. mar 2016

@biokozmetika nieco v tomto style sa mi pozdava...len zladit tie datumy, kedze este sami nevedia kedy a na ako dlho tu budu

emag
4. mar 2016

a čo tak im dať namaľovať obraz nejakým maliarom - buď ich portréty alebo niečo so symbolikou Slovenska, alebo niečo čo im bude pripomínať odkiaľ sú bez ohľadu nato, kde momentálne sú - rodný kraj a pod. 🙂

reuska1
autor
4. mar 2016

@emag ano, aj portret sa mi paci...aj ma to napadlo, dik

mata2230
4. mar 2016

Pozri si na FB stranke TOPA TOUCH by Tomáš Stríž,robi odtlačky do príveskov,ale aj fotografie do priveskov na retiazku.Robi to zo zlata alebo zo striebra,kedze je to nieco vynimocne.Najnovsiu novinku ma aj tenisky univerzal s odtlackami.Je to originalne a krasna spomienku navzdy,ktoru nosis stale pri sebe.Ak by sa ti podarilo nejak dostat ich odtlacky ruk na papier (skus ich poprosit nech si spravia a poslu ti to,povedz ze je to prekvapenie)mohli by mat kazdy toho druheho odtlacok stale pri sebe.

katkarina
4. mar 2016

@reuska1 tiez ma napada, ze obraz s niecim peknym slovenskym. Mozno maju oblubene miesto, to by sa im mohlo pacit.

reuska1
autor
4. mar 2016

@mata2230 fiiha...to si urcite pozriem, dakujem

sirinka
4. mar 2016

@reuska1 ja som kamoske, ktora sa vydavala do zahranicia nechala namalkvat obraz nasho rodneho mesta

nyusika
4. mar 2016

@reuska1 ale vy sa neporovnavajte...aké toto je málo.
Niekedy je super nápad za dvadsať centov viac, ako dar zo slušnosť za tisícky eur.
Ale keď máte pocit, že to musí byť darček nad vaše finančné možnosti, tak oki.
Ja by som bola z takého daru smutná.

reuska1
autor
4. mar 2016

@nyusika nie, určite nie taký nad naše moznosti...nevezmem si predsa pozicku na dar...to by ani on nechcel...ale tie lampiiny, ci tricka to mi prislo malo 😊

jankastubka
4. mar 2016

My sme na svadbu dostali dar od uja odvezenie hosti na obrad a potom na hostinu vlacikom, takym tym co chodi po meste. Vedel to vybavit a bolo to super. Vstekym sa to pacilo. Tak mozno aj nieco v tom duchu, ale to by trebalo mat s nimi vopred odkonzultovane, ci by take nieco chceli. Abo koc s konmi ak je to na dedine.
Inak sa mi tiez pacia darceky typu zoskok s padakom, let balonom a pod. Otazne je ale ci by sa to pacilo aj jeho partnerke.
Ak je on fanusik do futbalu mozno mu zohnat listky na nejaky znamy zapas.
No a potom uz len nejaky zazitkovy pobyt ako tu niekto pisal noc na lomnicaku alebo na nejakom hrade. Ale muselo by to mat dlhu platnost. Ked si vsak vsetko vedia kupit aj sami tak je to tazko.
Pripadne mu skusit zorganizovat super tajnu rozlucku so slobodou, vsetko na nej zabezpecit.

jankastubka
4. mar 2016

A este ma napadlo k nejakemu daru ako doplnok spravit im video, ktore by sa premietlo na svadbe, kde by boli ich fotky od malicka az po cas kedy sa stretli ich chodenie a pod, celkovo by to chcelo vela zhanania od znamych, rodicova pod. Ale dalo by sa to krasne spravit, mozno aj trosku vtipne. Bola by to super spomienka a pekny programna svadbe.

stolvertka
4. mar 2016

My sme zenili syna, a o polnoci dostal kazdy svadobcan (pri redovom tanci) fotografiu vsetkych zucastnenych na svadbe .Mali sme takeho sikovneho fotografa, ktory nas vsetkych pri vychadzani z kostola zoradil, nacvakal par snimok ani sme nevedeli kedy, este to stihol aj vytlacit na fot.papier a o polnoci bolo prekvapenie na svete.Urcite je to lepsie, ako rozdavanie kolacikov alebo pernickov.
Ako tu uz bolo pisane, je to krasna spomienka a tie si naozaj nik nekupi.
A dar?..asi by som im dala namalovat obraz z fotky, kde su s rodicmi a surodencami.Mozno nieco z detstva.A tie privesky tiez nie su zle..🙂

miricka77
4. mar 2016

Ahoj.ja som v súbore a chodíme často cepcit o polnoci.a už sme boli párkrát darovaní ako svadobný dar a zatiaľ všetci mladomanzelia boli nadšení.dokonca sa dali nahovoriť aj sa obliecť do kroja.a fotky v kroji sú vždy super a jr to také naše slovenské.už sme cepcili aj slováka s malajzijcankou.

reuska1
autor
4. mar 2016

@jankastubka to je pekne, len u nas velmi tazko zrealizovatelne. Ich rodiny sa vlastne ani nepoznaju. Kazdy je z ineho regionu, moja svokra videla nevestu 2x...jej rodina svagra viac. Spoznali sa v USA, zili spolu asi rok v BA a su kazdy odinakial 🙂 A fotky maju urcite len v PC, takze bez toho aby o tom vedeli by sa to nedalo 🙂

klarah2
4. mar 2016

@mata2230 ďakujem za perfektný nápad, už presne viem čo dostane manžel na narodky! 👍