:D Tak baby sup sup s napadmi pre dievcatko mam bud Tabitta,alebo Elizabeth, doma mame Samuela Dušana, Selenu Luciu, Benjamina Dusana ale toto stvrte ak bude vajcurik nic ruce som zo slovenskych nenasla:D:D a to co sa mi paci ma tu uz 10 deti:D:D
@nefertiti7 Maxik bolo moje tuctove ale to mi mm nedovoli ani keby hrochy padali 😀 😀 aj Bystrik sa mi strasne pacilo a tu uz absolut ani pocut:D
Mne sa paci Gregor.to je take tradicne,ze sa uz pomaly stava netradicnym
Moja krsna dcèrka sa volá Titanilla-tiez dost netradicnè meno,
Nathan, Noah alebo Viliam
Tak skus Klement, Arnost, Valter, Bohdan alebo nech sa vola Julius
a co tak Felix?
My mame elizabeth
no hlavne nech sa to hodi k priezvisku a trochu sedliackeho rozumu aby sa mu deti nevysmievali...
Ty sa trápiš, aby to bolo netradičné meno, nejaké si vyberieš a možno o 10-20 rokov sa stane straaašne populárnym. 🙂
Školastika.... 😅 😀 😀 ňtoto meno som raz videla na cintorine na jednom velmi starom hrobe .. odvtedy som ho nepocula, nevidela.. takze predpoklad, ze bude jedinecne aj o par rokov je vysoky 😅
a čo tak Emanuel ?
ja som sa dnes dozvedela,že dcera jednej známej sa volá Slovienka 😝
ja budem mat Lilien Zoe
@leonela666 to nie je netradicne
sorrac, mne sa tie netradicne mena zdaju hrozne smiesne...hlavne k slovenskym priezviskam to posobi dost nasilu...ale tak proti gustu ziadny disputat...
My mame Nicolet
My sme vyberali velmiii dlho. Vysledok : Damian 🙂 a sme veľmi spokojní dufam že bude aj maly ked vyrastie 🙂
ja poznam Gretku,Anabell,Keriman,Elizabeth,Izabel a z chalanov Gregor,Faris,Tristan...
Melánia
@siska53 áno, to meno je dosť netradičné a autorke k menám jej troch ratolestí sa celkom hodí. Ja tiež vo svojom okolí nikoho s takým menom nepoznám, ináč osobne som skôr za tradičné mená... aj keď Emanuel sa mi celkom páči 🙂
Pankrác, Servác, Bonifác...
Jergúš ;)
@lucka127 Tobias, Max, Leo