ahojte, už pár rokov zažívam to, že počas roka sa aj teším na narodeniny, ale keď už prídu tak sa akosi neteším :( neviem, taká som smutná.
moje by som najradšej preskočila... len manžel akosi nevie zabudnúť na daný deň... 😉
@nikolka1986 :D ježiš kar, ale ja mám akoby depky na narodky, od 17tich neviem prečo
@mesiacikluna No ja vtedy riešim, či som dosiahla to čo som chcela v tom veku, zistím že nie a už je depka na svete 😀
ja neviem, ale proste ja som vtedy smutná, neviem si to užiť, a vždy si spomeniem na svoju povedzme ..prvú lásku" ale neopätovanú
ja budem mať teraz 8 februára 34 a tiež sa neteším😀 lebo už to bude vekovo len vyššie a vyššie😀
@mesiacikluna A odvtedy si nemala nikoho? Keď si sa takto upla. No, to je v tebe, ak na niekoho chceš myslieť tak budeš, to sú také utrápené typy žien, že keď je dobre tak si musia privolať nejaké temné spomienky na chlapov, ktorých nemôžu mať 😀 Ty si si ho zidealizovala. Chlapov behá po svete dosť.
Aj ja som ako Joey z Priatelov. Totalna depka vzdy na narodky 😃
@nikolka1986 sú to asi 3 roky :D a vždy na narodky si spomeniem, a nie teraz nič
@mesiacikluna to aj ja dajako lebo moje podvedomie čaká dajake obrovské prekvapenie že budem mat veľa ľudí alebo dajakú chutnú tortu či dajaký dj príde .. A nakoniec take vnútorne sklamanie že len mi zavolajú vswtko naj a je dobre ..
@diablikovci u mňa len rodičia darčeky, a kamošky a rodina napíše :D
@mesiacikluna ja už roky si na narodeniny snažím spraviť pekný deň či už sama alebo s niekým. Vždy si beriem dovolenku na druhý deň je štátny sviatok .Minulý rok som napríklad bola na "kávu " vo Viedni
@monillia ja trčím doma :D
@mesiacikluna tak si treba urobiť pekný deň, riešiť veci čo ťa tešia a kľudne aj sama
@monillia čokoládové palacinky s ovocím
@mesiacikluna mne manžel tiež dá darčeky aj deti. Len mne je ľúto že nemáme take vzťahy s rodinou :(.
Ale keby si nebola ďaleko tak by sme si urobili svoj deň navzájom 😂
@diablikovci ja by som rada dačo podnikla, ale neviem čo
@mesiacikluna Tak kto by sa tešil s toho, že je starší. Ale treba sa tešiť z lásky a pozornosti blízkych.
@bloger nejde o to, že starnem ale neviem to vysvetliť
@mesiacikluna možno depresia tá veľa ľudí trápi
@bloger ja som celý život nešťastná :D
to mi je ľúto
@bloger hmm, veľa sklamaní, mnoho zlých situácii :(
Ja verím, že ešte niečo pekné zažiješ. Nezúfaj. Veľmi ti to prajem.
Tak mozes ist na cokoladove palacinky s ovocim. Najlepsie do ineho mesta, ktore si chcela niekedy navstivit. Plus nejake rozmaznavacky ako kadernik, manikura, hned by som brala.
@cimage 😍 to je super nápad, ale u mňa je to tak, že aj ja chvíľku teším ale rýchlo to pominie :( ale dakujem za správu
@mesiacikluna Tak to byva, ked clovek nie je spokojny so svojim zivotom. Ja som sa tak do 18ky tesila, ze som uz zase starsia a potom sa to otocilo a zdalo sa mi, ako by som nieco nestihala. Ale casom som presla vselijakymi tazkymi obdobiami a zacala som byt vdacna za kazdy dalsi rok a ze som vobec tu.
Kazdopadne mozno by si si mohla polozit otazku, co by si chcela v dalsom roku zivota zazit a potom skusit nieco z toho zrealizovat. Jasne, ze vsetko sa neda ovplyvnit, ale aspon niektore sny si clovek vie splnit aj vlastnym usilim.
@mesiacikluna nauč sa inak pristupovat k životu, nechcem zlahcovat, že nemáš problémy, každý ich ma ,ale ver,že sú na tom ľudia aj oveľa horšie. Skús vidieť ten pohár poloplny nie poloprazdny. Tes sa z maličkostí kazdeho dňa, keď ti to samej nejde, treba vyhľadať odborníka
Nikdy som sa netešila na narodeniny, okrem 18-tky a párkrát keď som bola mladá a chodievali sme na také riadne párty s kamarátkami, ale momentálne je to o ničom, to už aj kar je veselší 😀