Neteším sa z narodenín

mesiacikluna
2. feb 2023

ahojte, už pár rokov zažívam to, že počas roka sa aj teším na narodeniny, ale keď už prídu tak sa akosi neteším :( neviem, taká som smutná.

nikolka1986
2. feb 2023

Nikdy som sa netešila na narodeniny, okrem 18-tky a párkrát keď som bola mladá a chodievali sme na také riadne párty s kamarátkami, ale momentálne je to o ničom, to už aj kar je veselší 😀

deti95060810
2. feb 2023

moje by som najradšej preskočila... len manžel akosi nevie zabudnúť na daný deň... 😉

mesiacikluna
autor
2. feb 2023

@nikolka1986 :D ježiš kar, ale ja mám akoby depky na narodky, od 17tich neviem prečo

nikolka1986
2. feb 2023

@mesiacikluna No ja vtedy riešim, či som dosiahla to čo som chcela v tom veku, zistím že nie a už je depka na svete 😀

mesiacikluna
autor
2. feb 2023

ja neviem, ale proste ja som vtedy smutná, neviem si to užiť, a vždy si spomeniem na svoju povedzme ..prvú lásku" ale neopätovanú

liusa82
2. feb 2023

ja budem mať teraz 8 februára 34 a tiež sa neteším😀 lebo už to bude vekovo len vyššie a vyššie😀

nikolka1986
2. feb 2023

@mesiacikluna A odvtedy si nemala nikoho? Keď si sa takto upla. No, to je v tebe, ak na niekoho chceš myslieť tak budeš, to sú také utrápené typy žien, že keď je dobre tak si musia privolať nejaké temné spomienky na chlapov, ktorých nemôžu mať 😀 Ty si si ho zidealizovala. Chlapov behá po svete dosť.

pbra40
2. feb 2023

Aj ja som ako Joey z Priatelov. Totalna depka vzdy na narodky 😃

mesiacikluna
autor
2. feb 2023

@nikolka1986 sú to asi 3 roky :D a vždy na narodky si spomeniem, a nie teraz nič

diablikovci
2. feb 2023

@mesiacikluna to aj ja dajako lebo moje podvedomie čaká dajake obrovské prekvapenie že budem mat veľa ľudí alebo dajakú chutnú tortu či dajaký dj príde .. A nakoniec take vnútorne sklamanie že len mi zavolajú vswtko naj a je dobre ..

mesiacikluna
autor
2. feb 2023

@diablikovci u mňa len rodičia darčeky, a kamošky a rodina napíše :D

monillia
2. feb 2023

@mesiacikluna ja už roky si na narodeniny snažím spraviť pekný deň či už sama alebo s niekým. Vždy si beriem dovolenku na druhý deň je štátny sviatok .Minulý rok som napríklad bola na "kávu " vo Viedni

mesiacikluna
autor
2. feb 2023

@monillia ja trčím doma :D

monillia
2. feb 2023

@mesiacikluna tak si treba urobiť pekný deň, riešiť veci čo ťa tešia a kľudne aj sama

mesiacikluna
autor
2. feb 2023

@monillia čokoládové palacinky s ovocím

diablikovci
2. feb 2023

@mesiacikluna mne manžel tiež dá darčeky aj deti. Len mne je ľúto že nemáme take vzťahy s rodinou :(.
Ale keby si nebola ďaleko tak by sme si urobili svoj deň navzájom 😂

mesiacikluna
autor
2. feb 2023

@diablikovci ja by som rada dačo podnikla, ale neviem čo

bloger
2. feb 2023

@mesiacikluna Tak kto by sa tešil s toho, že je starší. Ale treba sa tešiť z lásky a pozornosti blízkych.

mesiacikluna
autor
2. feb 2023

@bloger nejde o to, že starnem ale neviem to vysvetliť

bloger
2. feb 2023

@mesiacikluna možno depresia tá veľa ľudí trápi

mesiacikluna
autor
2. feb 2023

@bloger ja som celý život nešťastná :D

bloger
2. feb 2023

to mi je ľúto

mesiacikluna
autor
2. feb 2023

@bloger hmm, veľa sklamaní, mnoho zlých situácii :(

bloger
2. feb 2023

Ja verím, že ešte niečo pekné zažiješ. Nezúfaj. Veľmi ti to prajem.

mesiacikluna
autor
2. feb 2023
cimage
2. feb 2023

Tak mozes ist na cokoladove palacinky s ovocim. Najlepsie do ineho mesta, ktore si chcela niekedy navstivit. Plus nejake rozmaznavacky ako kadernik, manikura, hned by som brala.

mesiacikluna
autor
2. feb 2023

@cimage 😍 to je super nápad, ale u mňa je to tak, že aj ja chvíľku teším ale rýchlo to pominie :( ale dakujem za správu

dzulik_
2. feb 2023

@liusa82 aj ja mám 8.februára narodky 🥰🤗

marianarem
2. feb 2023

@mesiacikluna Tak to byva, ked clovek nie je spokojny so svojim zivotom. Ja som sa tak do 18ky tesila, ze som uz zase starsia a potom sa to otocilo a zdalo sa mi, ako by som nieco nestihala. Ale casom som presla vselijakymi tazkymi obdobiami a zacala som byt vdacna za kazdy dalsi rok a ze som vobec tu.
Kazdopadne mozno by si si mohla polozit otazku, co by si chcela v dalsom roku zivota zazit a potom skusit nieco z toho zrealizovat. Jasne, ze vsetko sa neda ovplyvnit, ale aspon niektore sny si clovek vie splnit aj vlastnym usilim.

monillia
2. feb 2023

@mesiacikluna nauč sa inak pristupovat k životu, nechcem zlahcovat, že nemáš problémy, každý ich ma ,ale ver,že sú na tom ľudia aj oveľa horšie. Skús vidieť ten pohár poloplny nie poloprazdny. Tes sa z maličkostí kazdeho dňa, keď ti to samej nejde, treba vyhľadať odborníka