Sesternica mala svadbu. Pred rokom sme sa bavili, že jej pôjdem za svedka a naše deti budú družičky. Bola som u nich s deťmi na prázdniny. Bolo nám skvelo. Stretávali sme sa počas toho na rodinnych oslavách, sviatkoch atd.
Prestala so mnou komunikovať dva mesiace predtým ako ohlásila na sociálnych sieťach, že bude mať svadbu. Pozvanky poslane kadekomu. Osobne bola volať nablízsiu úzku rodinu. Ja som bola vynechana. Ani mi nezavolala, nenapísala, žiadna pozvánka. Nič. Na správu neodpísala ale prečítala. Tak som teda ako jediná z našej početnej rodiny nesla ,keďže mňa a moje deti jedine nepozvala. Teraz jej mama, moja krstná sa so mnou nebaví. Mali sme super vzťah . Dôvod je, že som neprišla na svadbu. Povedala som, že mňa ako jedinú nepozvala. Jej reakcia bola, že i tak sa hnevá lebo som neprišla. Ako otázka znie. Som vadna ,či ako ...
a tvoja mama ci surodenci neboli? co sa jej nespytali ci sa daco stalo,ked ta nepozvali a ani neodpisuju..
Ty už si tu o tom mala takú siahodlhu diskusiu, že? ;)
@ukgirls všetci boli, aj jej kopec kamarátov, ostatné sesternice, čo viem že sa s nimi ani nebaví max pozdraví. Moji rodičia to nechceli na svadbe rozoberať. Ale deň po svadbe keď som chcela aspoň fotky pozrieť, tak som zistila,.že jej muž aj ona si ma odstránili aj z FB aj z Instagramu 🤣
Nepisala si tu uz raz 400 stranivy pribeh o tom ako tvoja super kamoska sesternica ta nepozvala na svadbu??
@elviku11 ale tej prisla pozvanka, len nie pozvanie k stolu 😁. Ale hej, zvlastna nahoda, velmi podobne. Ale tiez ta druha z diskusie mala len 1 dieta zatial https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zvlastna-situacia-v-rodine/
Asi si taka krasna, ze by si ju krasou zatienila a nechcela to riskovat. Nic ine mi nenapada🤷♀️
Nie nie som ta autorka, ktorú tu spomínate. Ani sa nepýtam na dôvod prečo sa takto zachovala. Proste niektorí ľudia sú ako sa vraví do očí brat a za chrbtom had. Len, či sa mám cíti dáko ja blbo, že som neprišla i tak alebo ako. Podobnú diskusiu si ale prečítam. Keďže sa asi dakych normálnych názorov nedočkáme iba to, že som troll a krásavica 🤣🤣
Bola tu raz takmer o chlp identicka tema a skoncilo to tak ze dodnes ta nepozvana na svadbu , nevie co sa stalo. By ma zaujimalo ci ty sa to raz dozvies
Ale ved ak si krasavica tak super 😁. Vies, mozno sa jej muz do teba zalaskoval a ona to vyriesila takto
@liv1 ako je pravda, že s jej mužom sme si sadli a bavili sme sa spolu, rozprávali aj do 5tej rána a ona sedela pri nás a bola ticho 😁. Možno vtedy narástol chrobák v jej hlave, že no a s tebou som radšej skončila 🤣 ako ale tam nešlo o žiadny flirt ani nic určite. Len ja som taký typ človeka , že ľudia sa mi radi a ľahko zdôveria aj keď sa bližšie nepoznáme. V práci mám z toho problemik lebo sa často s niekým zakeciam. Ale vedúca už sa stala tiež mojou obeťou ani si nevšimla ako prešla hodina čo sme sa bavili o kadecom. Snáď ma pozve na svadbu aspoň ona 🤣
No, tak uz vies 😁
Takze ani si sa nespytala v style : pocuj moja a Tebe co, zasibalo ci co sa Ti porobilo ked zrazu si ma ani na svadbu nepozvala pritom sme sa absolutne nepohadali a nic sa medzi nami nestalo? A smajla smejuceho
Ako sa poznam ja by som to napisala uz len preto aby sa trapne citila a potom dalej kaslala na to
Pred rokom si jej mala ísť za svedka, potom ťa ani nepozve, nebaví sa s tebou a ty sa jej ani neopýtaš, čo sa stalo? Ani tvoji rodičia, pozvaní na svadbu, sa neopýtajú? To sa mi nechce veriť!
@h2 písala som, že som jej písala aj..na telefonát neodpovedala ani raz. Tak som napísala. Čo viac som akože ja mala urobiť ?
Vadna je ona....vyser sa na ňu, aspoň si ušetrila na dar a veci okolo toho....bohvie co jej sadlo na nos
Jednoznačne je ten jej do teba alebo minimálne ona si to myslí. Ak jej teda niekto o tebe nepovedal nejakú inú klebetu. Lebo nejaký dôvod to určite má...
Takze prehresok mas- ako pises o 20.44. To nevies, ze buduce nevesty su haklive na vsetko a aby si niekto nadmieru rozumel s ich snubencom, to je cez vsetky hranice... Nevedla si sa ovladat? 😅Ono je to skor tak, ze sa stretnu 2 pary ako vy a niekto sa obetuje, aby nebolo trapne ticho a uz je zamienka na ziaarlivost, nevrazivist, sek zo vztahmi, sestranica-nesestranica. No nech si trhne, skebla vydata.
Ta diskusia, co ti tu spominaju, je poctenicko na 8.hod. a rada by som vedela, ako si tie 2 vychadzaju rok PO. Tiez spravila nevesta vsetko preto, aby vztah rozbila. Nedala jej do obalky k svadobnemu stolu, ta jej pisala, nevesta si precitala, neodpovedala, svadobna mater sa tiez urazila... Ved jasne, ze mala prist😓... aj bez pozvania. No fakt by ma tie 2 zaujimali, nevesta a svadobnamater, ako to zosnovali proti nej a preco... Este ju aj brutalne vyuzili, jej muz urobil v nevestinom celom dome elektrinu. A potom kop do riti s ne-pozvanim🥀
V tomto pripade mas pravo byt urazena ty,takze tych,ktori svoju chybu zakryvaju tym,ze to otocili proti tebe,vobec neries.
Ticho a klud.
To ich bude stvat omnoho viac...
Nedaj sa vyprovokovat.
Ale ani sa s nimi nevybavuj.
Ignoruj...
Cize uz moze mat deti dve a je to ta ista autorka. Pripad odklepnuty, dalsi prosim🤣
Nestalo sa niečo na prázdninách o com nevieš?
Urobila si strašnú chybu že si si "dovolila" pozrieť na jej snúbenca.
Niektoré ženské sú chorobne žiarivé, stačí že jej chlap utrusi nevinnú poznámku že si celkom fajn baba a v tom okamihu si na čiernej listine.
Tak asi už vieš prečo ta nepozvala.
Mozno po tom, ako ste sa do rana dobre bavili, ta parkrat jej chlap spomenul, ze si super a ci ta este nepozvu. A sesternici preskocilo od ziarlivosti. Urobila par vystupov doma, na znak vernosti a lasky musel prisahat, ze sa s tebou v zivote neuvidi, a ak ju miluje, zmazu si ta obaja odvsadial.
Nie si vadna. Veď si nedostala pozvánku,ako si mala prísť? Ktoho vie,ako jej to celé prezentovala dcéra.