Kto by nás “zosobášil” na svadbe pre našich známych, pričom ale už sme sa vzali predtým v súkromí, teraz plánujeme hostinu, ale bez obradu by to nebolo ono. samozrejme za odmenu. Miesto : Bratislava. Ďakujem pekne
@eriksonka1234 vonku len na trávnatej ploche pri reštaurácií, kde sa bude konať hostina. Poznáš prosím niekoho?
tento mlady pohladny muz chodi oddavat kade tade. skus mu napisat, mozno sa da dohodnut.Inac on je uuuzasny fakt https://zakostolom.sk/o-nas/
@girlspower možno by som ti vedela pomôcť, napíš mi ss
@girlspower riešim rovnaký problém, tiež neviem nikoho zohnať kto by nás vonku oddal, miesto BA
@lija22 on robí nejako kresťansky zamerané obrady? Chceme klasický, nie cirkevný.
@eriksonka1234 prosím ak máš info, ozvi sa aj mne, riešim to isté ako girlspower
ahojte. uz som toto riesila pre dve kamosky co sa brali na urade v iny den. poznam hercov z vsmu co to robia. ak niekto potrebujete poslite mi spravu
@cacianka trošku si nepochopila tému takže mi vysvetľuješ veci, ktoré dávno viem. Hľadáme oddávajúceho na symbolický obrad mimo úradu. Nie na legálny. Budeme mať neskôr aj legálny sobáš na úrade, keďže obec, v ktorej chceme mať ten symbolický obrad, odmieta robiť sobáše mimo úradu.
@juliet86 Dobry den, momentalne riesime symbolicky obrad a hladame oddavajuceho. Mohla by som poprosit kontakt na hercov z VŠMU? Dakujem Majka
@juliet86 ahoj, my riesime tiez rovnaky problem. Vedela by si nam prosim dat kontakt na tych hercov z vsmu?
ahojte, mohla by som aj ja poprosit kontakt na hercov z VSMU alebo niekoho, kto s tym ma uz skusenosti?
@girlspower a kde to chcete mať?