Nepáči sa mi darček. Čo s ním?

1. nov 2024

Dostala som guess kabelku, lenže mne sa celkovo tá značka nepáči a už vôbec nie s tou potlačou, ktorú mi kúpila. Za darček som poďakovala, len neviem čo s ňou. Nosiť ju nebudem tak rozmýšľam či ju nechať stáť roky v skrini, alebo ju posunúť ďalej v rodine, alebo ju hodiť na bazár. Ale nechcem ju uraziť, ak zistí, že som sa kabelky zbavila, čo robíte s nechcenými darčekmi ?

zmrzlinka2021
1. nov 2024

Darujem ďalej.

muchotrafka298
1. nov 2024

Urazi, neurazi, to neries. Predaj dalej alebo niekomu daruj, koho potesi. Presne pre toto som najradsej, ked si mozem vec sama vybrat. Lebo ja som tiez podostavala taketo veci, ze proste nie, nenosim to, hodim do skrine, ci je to oblecenie, kabelka alebo kozmetika.

simona20201309
1. nov 2024

Nechaj ju nejaký čas v skrini a aspoň 1-2x ju vezmi vtedy keď pôjdeš k tej osobe, nech vidí že ju ,,nosíš ".
Potom to normálne hoď na bazar alebo daruj.
Ale počkala by som par mesiacov, nie hneď.

pribinak
1. nov 2024

Darovala by som kabelku ďalej, ale nie hneď
Tak ako píše
@simona20201309 párkrát by som sa ukázala s kabelkou a potom ju by om ju darovala

ssimusska
1. nov 2024

Vzala by som si ju 2/3x keď pôjdeš s dotyčnou niekam, potom hodila na bazár a predala.

zobaka
1. nov 2024

daj tu fotku, mozno niektora odkupime, ja len od nich kupujem kabelky, su kvalitne, paci sa mi dizajn a cenovo dostupne

betulinka1
1. nov 2024

Predala by som. Neznasam drzat veci, ktore nenosím.

lienka.7
1. nov 2024

Predaj a kúp si aká sa ti páči...

milanemila
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
arianna25
1. nov 2024

Súhlasím alebo poprípade pokecaj s darujucou osobou o nejakej inej možnosti aby fakt vedela aj nabudúce že nie je to tvoj štýl. Verím že si dala záležať na darčeku a že jej sa páči. Možno sama by ju rada nosila a namiesto kabelky ti dá na výmenu nejaký poukaz do tvojho obľúbeného obchodu. Ak máte dobry vzťah, tak ocení tvoju úprimnosť. Je to na tebe 😊
Môžeš ju posunúť časom. Aj to sa dá. Niekto iný by sa potešil. Škoda ju sušiť v skrini

milanemila
1. nov 2024

@arianna25 no ved to, ze velakrat clovek kupi darcek kt sa paci jemu a mal by skor mysliet na to, ci sa trafi do vkusu obdarpvanemu. Verim, ze ju urcite vyberala v dobrom a chcela potesit.

mima172
1. nov 2024

Keďže nejde o úplne lacný darček, tak asi to bude lepšia kamarátka, ktorá ťa obdarovala, či? Co tak jej normálne slušne povedať, že kabelka sa ti nepáči. Určite má blok/faktúru, možno ešte stíha vymeniť, či?

zuzinka888
1. nov 2024

Nedavam nevyziadane darceky. Za mna nevyziadany darcek je horsi ako ziaden. Neda sa vymenit za inu???

lindous
1. nov 2024

Tiež by som sa netvárila, že ju nosím, lebo akurát tak dostaneš ďalšiu 😅 predať a zarobiť na tom by som ja osobne nevedela, vrátila by som tomu kto daroval, že ďakujem a veľmi si to vážim, ale nie je to môj štýl a vkus...

lilitela
1. nov 2024

Nenosila by som ju, nac ukazovat ze sa mi paci, ak to tak nie je. Nepredala by som, pretoze dnes mam pocit , ze treba ist riadne pod cenu, aby sa nieco predalo. Darovala by som k sviatku nejakej blizkej osobe, kde nemoze byt vidno posunutie daru - vzdialena rodina, kamaratka... mozno ta niekto pozve na svadbu, a moze sa hodit taky dar.

luciaruz
1. nov 2024

Ja som si vždy danú vec sušila v skryni rok dva až kým osoba zabudla. Pri osobnom stretnutí som prekusla a danu vec som si zobrala na seba