Nemôžem sa zúčastniť svadby. Mám kupovať svadobný dar?

23. jan 2023

Ahojte dievčatá, mám taký menší problém a neviem ako sa správne zachovať. Dostala som pozvánku na svadbu od kolegyne z prace, alw bohužiaľ sa nebudem môcť zúčastniť keďže budem dlhodobo v zahraničí… mám kupovať tak či tak svadobný dar alebo? Vopred ďakujem 🙏🏼

janinah
23. jan 2023

nekupovala by som.

macikovaiveta
23. jan 2023

Poslať len blahoželanie.

klarolinne
23. jan 2023

Ja by som jej dar dala. Nie peniaze, ale napríklad fotoalbum. Alebo košík pochutín.

zuzka0605
23. jan 2023

ano, ale nieco mensie...nie taky dar ako keby si bola na oslave.

janai1
23. jan 2023

A v práci sa neskladate na jeden dar?

casillas28
23. jan 2023

Keby to bola velmi blizka kamoska tak ano...ale takto by som to riesila pozdravom a nejakou malickostou na pamiatku.

pribinak
23. jan 2023

Kúpila by som jej nejakú fakt drobnosť. Napr foto ramik alebo dala poukaz

kitycat
23. jan 2023

Pozdrav a 20 eur ta asi nezabije, nie? Nekupuj blbosti, nech si za dvacku kupia album, ak chcu

simonettasimonova
23. jan 2023

Co rozžiari naše očka? Mala tenká obaločka 🙂 niečo do obalky by sa patrilo

tenerifka
23. jan 2023

@kitycat no ak jej ma poslat 20 eur, tak to radsej nech neposiela nic, pise sa januar 2023

simonecka008
23. jan 2023

My sme boli len gratulovat pri kostol priatelovemu byvalemu kolegovi (stale su v kontakte) a terajsiemu kolegovi.. kupili sme neveste kyticu a dali sme pozdrav a do neho sme dali 50 eur. A druhemu sme pre nevestu orchidea v kvetinaci a tiez pozdrav a 50 eur ..

dominikamacakova
23. jan 2023

A ideš tam normálne ako hosť, alebo iba pozrieť s kolegami večer? To je rozdiel

h2
23. jan 2023

My sme sa v práci skladali na dar, keď sa kolegyňa vydávala. A pritom na svadbe nebol nikto, boli sme sa len pozrieť na obrad a zagratulovať. Ak by ste sa skladali na spoločný dar, prispela by som. Ak nie, tak nie.

martul
23. jan 2023

Samozrejme, že áno.

tyrkysova_kobyla
23. jan 2023

Dostala si pozvanku aj ku stolu na hostinu?

malacibulka
23. jan 2023

Svadobny dar kupujem len ako host alebo blizkej osobe. Posud vas vztah a rozhodni sa.

kitycat
23. jan 2023

@tenerifka akolko je adekvatny dar, ak sa bobec nezucastni aj ked pozvanie dostala?

Zas je to kolegyna, ziadna rodina ci kamaratka, preto pisem 20

autor
23. jan 2023

Ďakujem za každý názor. 🤍
No náš vzťah s kolegyňou drží pokope len vďaka tomu, že si spolu vždy vyPijeme po tom ako sa pohadame a tvárime sa že sa nič nestalo.
Čo by ste v takomto prípade kúpili ?

lopuch22
23. jan 2023

Vzhľadom na vás vzťah, nič. Poslala by som zo zahraničia blahoželanie s ospravedlnením za neúčasť. Aj sa čudujem,že ťa teda pozvala.🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz