Ahojte dievčatá, mám taký menší problém a neviem ako sa správne zachovať. Dostala som pozvánku na svadbu od kolegyne z prace, alw bohužiaľ sa nebudem môcť zúčastniť keďže budem dlhodobo v zahraničí… mám kupovať tak či tak svadobný dar alebo? Vopred ďakujem 🙏🏼
Poslať len blahoželanie.
Ja by som jej dar dala. Nie peniaze, ale napríklad fotoalbum. Alebo košík pochutín.
ano, ale nieco mensie...nie taky dar ako keby si bola na oslave.
A v práci sa neskladate na jeden dar?
Keby to bola velmi blizka kamoska tak ano...ale takto by som to riesila pozdravom a nejakou malickostou na pamiatku.
Kúpila by som jej nejakú fakt drobnosť. Napr foto ramik alebo dala poukaz
Pozdrav a 20 eur ta asi nezabije, nie? Nekupuj blbosti, nech si za dvacku kupia album, ak chcu
Co rozžiari naše očka? Mala tenká obaločka 🙂 niečo do obalky by sa patrilo
My sme boli len gratulovat pri kostol priatelovemu byvalemu kolegovi (stale su v kontakte) a terajsiemu kolegovi.. kupili sme neveste kyticu a dali sme pozdrav a do neho sme dali 50 eur. A druhemu sme pre nevestu orchidea v kvetinaci a tiez pozdrav a 50 eur ..
A ideš tam normálne ako hosť, alebo iba pozrieť s kolegami večer? To je rozdiel
My sme sa v práci skladali na dar, keď sa kolegyňa vydávala. A pritom na svadbe nebol nikto, boli sme sa len pozrieť na obrad a zagratulovať. Ak by ste sa skladali na spoločný dar, prispela by som. Ak nie, tak nie.
Samozrejme, že áno.
Dostala si pozvanku aj ku stolu na hostinu?
Svadobny dar kupujem len ako host alebo blizkej osobe. Posud vas vztah a rozhodni sa.
Ďakujem za každý názor. 🤍
No náš vzťah s kolegyňou drží pokope len vďaka tomu, že si spolu vždy vyPijeme po tom ako sa pohadame a tvárime sa že sa nič nestalo.
Čo by ste v takomto prípade kúpili ?
Vzhľadom na vás vzťah, nič. Poslala by som zo zahraničia blahoželanie s ospravedlnením za neúčasť. Aj sa čudujem,že ťa teda pozvala.🙂
nekupovala by som.