Je tu niekto taky, že sa mu blizi okruhle vyrocie, narodky- a nemate to s kym oslavit? Totiž na okruhliny maju lidia väčšie oslavy s vela ľuďmi ale ja by som pozbierala max.5-6 ľudí...ako sa dá oslavit toto? Je mi z toho smutno lebo nikoho takého nepoznám. Aspon by sa mi ulavilo keby som vedela že v tom nie som sama.
@decembrik20033 u mňa nie sú oslavy dôležité, aj keby som mala s kým osláviť, ale 5-6 ľudí sa vie super zabaviť napríklad na chate alebo na diskotéke.
Radsej 5 ludi ako 50 neuprimnych fake ludi okolo mna 😀 Takze za mna takto .
Veď toľko ľudí úplne stačí. Na čo mať na oslave 40 ľudí s ktorými si nemáš čo povedať ? len aby tam boli ?
Radšej pár úprimných, skutočných priateľov, ako zbytočný húf ľudí.
A je to nutné oslavovať? Urob si pekný čas hoci aj sama, niečo si dopraj, odmeň sa. Tieto veľké oslavy ja napr. moc nemusím ani ako hosť a sama najradšej oslávim všetky sviatky iba v kruhu najbližšej rodiny. V práci to tiež nejako extra neprežívame.
@decembrik20033 radšej menej a úprimných 😉5-6stači si myslim 👌
vsak pozvi a dojdeme , ci?
Ja som len smutna, že kazdy koho poznam mal oslavu s disdzokejom, velkou salou, hostinou, aspon 20-30ludmi...a ja nic take zorganizovat nemôžem lebo nemám skym.Som fakt jedina??!
@1ryba najbližšie rodina to ocakava...
@princkrason 🙂 No neviem ci to nakoniec neurobim:D
@decembrik20033 aj menej ľudí vie spraviť zábavu a určite si neni jediná, vôbec sa netreba pozerať na druhých
@decembrik20033 ano asi si "jedina" respektive neviem v akych okruhoch sa pohybujes, ale ja som bola uz na oslavach 30 a 40 kde bolo par blizkych ludi na chate a hotovo. Ziadne male (zbytocne) svadby.
@decembrik20033 tak ja som nemala, ak ťa to poteší. Ani môj muž, kolegyne, švagrovci a x ľudí. A vlastne väčšina ľudí, čo poznám nerobí z narodenín nejaké haló. Menšina áno, a z okolia čo pozorujem, hlavne tí čo majú hlboko do vačku robia mega oslavy a potom plačú, ako nemajú peniaze.
Ja zase nepoznam nikoho, co by mal taku velku oslavu na 40tku. Iba take oslavy, kde je tak tych 5-6 kamosiek a tesime sa vzdy.
@colsami Okolo mna su všetky moje byv.spoluziacky, ktore oslavuju v tomto istom roku a všetky maju pocetne rodiny,vela znamych a velke okruhle oslavy...no a ja som v tomto divna:(
@decembrik20033 toto sú paradoxy života. Jeden chce oslavu a nemá s kým, druhý neznáša oslavy a musí si to odtrpieť. Ja som mala 50ku tento rok a som šťastná, že to mám za sebou. Neznášam strojené oslavy, som to tak ledabolo akosi vybavila, aby som moc netrpela😍
@decembrik20033 tak a a kam to mame prist ? ved vies musim ludi vybavit potom sofera a este daky darcek priniest 🙂
Nie si sama . . Ako mám manžela a deti dokopy teda nás je už 5 keď budem rátať strýka a tetu + sesternicu ( jej priateľ) a moja mama . 2 bratia no ty majú svoj svet a život a nemajú radi akcie ale tak snáď na 40 by došli . Svokor a svokra ? Hmmm tak to už je otázne . Takže som z tých čo majú menší počet ľudí a nie 30/40 hostí . Niekedy to má svoje výhody
@decembrik20033 ahoj,jasné,že nie si sama 🫂 ja budem mať 40r o rok a na 99% budem doma s deťmi a Max prídu moji rodičia ,čiže nás bude 8 /aj so mnou/❤️
@decembrik20033 tak najbližšia rodina si mala urobiť viac detí, aby sa na tej oslave mal kto stretnúť. Lebo väčšinou takto oslavujú veľké rodiny. No a vzhľadom k tomu, že budeš mať 40 už by si mala vedieť povedať, že žiadna oslava s 30 ľuďmi nebude. Čo oni očakávajú je ich problém. Nech si robia oslavy aké veľké chcú.
@0silvia0 A ako to nakoniec prebehlo?
Pozri , ja som introvert a na svoju oslavu 40-tky pozvem na slávnostný obed svoje deti , muza , rodicov , svokrovcov . Blízkych priateľov extra nemám , súrodenci veľmi ďaleko - takto mi to vyhovuje najviac . Ale teda ja nie som party typ a po DJ - ovi a veľkej oslave som túžila tak v 20 tke .
@princkrason a este disdzokeja! 😃 Fuu uz teraz ma z toho oblieva pot vazne😮💨
No keby veľmi chcem a popozyvam ľudí čo vidím raz za rok na takej oslave ako spomínaš tak nahrabem aj 50 a k čomu? Aby som vyhodila kopec peňazí za to, že sa nejaká vzdialená rodina príde najesť? Ja som introvert, nerobím veľké oslavy. Svadbu som pretrpela o 60 ľuďoch. 30 som zapíla s ksmoskou a krstiny vybavila s 10 najbližšími ľuďmi. Sama si daj otázku prečo ti na tom tak záleží? Pretože to majú všetci? Alebo tak veľmi túžiš mať veľa priateľov? Nestačí pár blízkych, úprimných ľudí pri sebe?
@decembrik20033 pisem si ze aj kapelu treba ,tak to vidim ze autobusom prideme , bude ho kde zaparkovat?
Moju 40-ku som oslavila doma s muzom a synom. Viac mi nebolo treba. Pre mna den ako kazdy iny. Ale ja som typ, ze som si nikdy na oslavach nezakladala
@decembrik20033 my sme doma oslavovali len ja, manžel, dieťa, moji a jeho rodičia. Ani súrodencov sme nevolali. Nám to vyhovuje len tak komorne.
@decembrik20033 zožeň si chatu s virivkou a saunou, objednaj jedlo, pusti hudbu a oslavuj celý víkend so svojimi najbližšími 🙂
@decembrik20033 pre toto sa fakt nemusíš trápiť. Vieš si predstaviť svoje výdavky, organizáciu a všetko okolo? Kopec peňazí ktoré si môžeš lepšie užiť. Ja som mala len s najbližšími spolu 12 ľudí, z toho 4 sme naša domácnosť - ja+muž+deti. Nikomu DJ nechýbal, ani nútený program či hry. Mali sme výborný obed, tortu. Všetci boli spokojní. Aj ja.
V práci som to s kolegami oslávila na menšom obede v mini kolektíve.
@princkrason
Az som sa tu rozosmiala😀 Ano, 1autobus by mal stacit ak dame inzerat " ludia, kto sa chce prist zadarmo najest a tvarit sa ze sme priatelia s oslavenkynou" 😀
Je mi trochu lepsie dik🍀😊
Ale ved 5-6 ludi je uplne fajn, pekna komorna atmosfera na oslavu 40tky. Nevidim dovod mat tam 30 ludi, najma ak mas malu rodinu a mal by tam byt hocijaky kamos, len aby tam bol....