Nemám s kým osláviť 40tku?

decembrik20033
27. sep 2024

Je tu niekto taky, že sa mu blizi okruhle vyrocie, narodky- a nemate to s kym oslavit? Totiž na okruhliny maju lidia väčšie oslavy s vela ľuďmi ale ja by som pozbierala max.5-6 ľudí...ako sa dá oslavit toto? Je mi z toho smutno lebo nikoho takého nepoznám. Aspon by sa mi ulavilo keby som vedela že v tom nie som sama.

colsami
27. sep 2024

Ale ved 5-6 ludi je uplne fajn, pekna komorna atmosfera na oslavu 40tky. Nevidim dovod mat tam 30 ludi, najma ak mas malu rodinu a mal by tam byt hocijaky kamos, len aby tam bol....

kvadrinkaaa
27. sep 2024

@decembrik20033 u mňa nie sú oslavy dôležité, aj keby som mala s kým osláviť, ale 5-6 ľudí sa vie super zabaviť napríklad na chate alebo na diskotéke.

kiki68
27. sep 2024

Radsej 5 ludi ako 50 neuprimnych fake ludi okolo mna 😀 Takze za mna takto .

maca1984
27. sep 2024

Veď toľko ľudí úplne stačí. Na čo mať na oslave 40 ľudí s ktorými si nemáš čo povedať ? len aby tam boli ?
Radšej pár úprimných, skutočných priateľov, ako zbytočný húf ľudí.

1ryba
27. sep 2024

A je to nutné oslavovať? Urob si pekný čas hoci aj sama, niečo si dopraj, odmeň sa. Tieto veľké oslavy ja napr. moc nemusím ani ako hosť a sama najradšej oslávim všetky sviatky iba v kruhu najbližšej rodiny. V práci to tiež nejako extra neprežívame.

robertoo1
27. sep 2024

@decembrik20033 radšej menej a úprimných 😉5-6stači si myslim 👌

princkrason
27. sep 2024

vsak pozvi a dojdeme , ci?

decembrik20033
autor
27. sep 2024

Ja som len smutna, že kazdy koho poznam mal oslavu s disdzokejom, velkou salou, hostinou, aspon 20-30ludmi...a ja nic take zorganizovat nemôžem lebo nemám skym.Som fakt jedina??!

decembrik20033
autor
27. sep 2024

@1ryba najbližšie rodina to ocakava...

decembrik20033
autor
27. sep 2024

@princkrason 🙂 No neviem ci to nakoniec neurobim:D

robertoo1
27. sep 2024

@decembrik20033 aj menej ľudí vie spraviť zábavu a určite si neni jediná, vôbec sa netreba pozerať na druhých

colsami
27. sep 2024

@decembrik20033 ano asi si "jedina" respektive neviem v akych okruhoch sa pohybujes, ale ja som bola uz na oslavach 30 a 40 kde bolo par blizkych ludi na chate a hotovo. Ziadne male (zbytocne) svadby.

1ryba
27. sep 2024

@decembrik20033 tak ja som nemala, ak ťa to poteší. Ani môj muž, kolegyne, švagrovci a x ľudí. A vlastne väčšina ľudí, čo poznám nerobí z narodenín nejaké haló. Menšina áno, a z okolia čo pozorujem, hlavne tí čo majú hlboko do vačku robia mega oslavy a potom plačú, ako nemajú peniaze.

zuzanaete
27. sep 2024

Ja zase nepoznam nikoho, co by mal taku velku oslavu na 40tku. Iba take oslavy, kde je tak tych 5-6 kamosiek a tesime sa vzdy.

decembrik20033
autor
27. sep 2024

@colsami Okolo mna su všetky moje byv.spoluziacky, ktore oslavuju v tomto istom roku a všetky maju pocetne rodiny,vela znamych a velke okruhle oslavy...no a ja som v tomto divna:(

0silvia0
27. sep 2024

@decembrik20033 toto sú paradoxy života. Jeden chce oslavu a nemá s kým, druhý neznáša oslavy a musí si to odtrpieť. Ja som mala 50ku tento rok a som šťastná, že to mám za sebou. Neznášam strojené oslavy, som to tak ledabolo akosi vybavila, aby som moc netrpela😍

princkrason
27. sep 2024

@decembrik20033 tak a a kam to mame prist ? ved vies musim ludi vybavit potom sofera a este daky darcek priniest 🙂

mariska1989
27. sep 2024

Nie si sama . . Ako mám manžela a deti dokopy teda nás je už 5 keď budem rátať strýka a tetu + sesternicu ( jej priateľ) a moja mama . 2 bratia no ty majú svoj svet a život a nemajú radi akcie ale tak snáď na 40 by došli . Svokor a svokra ? Hmmm tak to už je otázne . Takže som z tých čo majú menší počet ľudí a nie 30/40 hostí . Niekedy to má svoje výhody

stastnamamulka
27. sep 2024

@decembrik20033 ahoj,jasné,že nie si sama 🫂 ja budem mať 40r o rok a na 99% budem doma s deťmi a Max prídu moji rodičia ,čiže nás bude 8 /aj so mnou/❤️

1ryba
27. sep 2024

@decembrik20033 tak najbližšia rodina si mala urobiť viac detí, aby sa na tej oslave mal kto stretnúť. Lebo väčšinou takto oslavujú veľké rodiny. No a vzhľadom k tomu, že budeš mať 40 už by si mala vedieť povedať, že žiadna oslava s 30 ľuďmi nebude. Čo oni očakávajú je ich problém. Nech si robia oslavy aké veľké chcú.

decembrik20033
autor
27. sep 2024

@0silvia0 A ako to nakoniec prebehlo?

kleopatra114
27. sep 2024

Pozri , ja som introvert a na svoju oslavu 40-tky pozvem na slávnostný obed svoje deti , muza , rodicov , svokrovcov . Blízkych priateľov extra nemám , súrodenci veľmi ďaleko - takto mi to vyhovuje najviac . Ale teda ja nie som party typ a po DJ - ovi a veľkej oslave som túžila tak v 20 tke .

decembrik20033
autor
27. sep 2024

@princkrason a este disdzokeja! 😃 Fuu uz teraz ma z toho oblieva pot vazne😮‍💨

lucia147852
27. sep 2024

No keby veľmi chcem a popozyvam ľudí čo vidím raz za rok na takej oslave ako spomínaš tak nahrabem aj 50 a k čomu? Aby som vyhodila kopec peňazí za to, že sa nejaká vzdialená rodina príde najesť? Ja som introvert, nerobím veľké oslavy. Svadbu som pretrpela o 60 ľuďoch. 30 som zapíla s ksmoskou a krstiny vybavila s 10 najbližšími ľuďmi. Sama si daj otázku prečo ti na tom tak záleží? Pretože to majú všetci? Alebo tak veľmi túžiš mať veľa priateľov? Nestačí pár blízkych, úprimných ľudí pri sebe?

princkrason
27. sep 2024

@decembrik20033 pisem si ze aj kapelu treba ,tak to vidim ze autobusom prideme , bude ho kde zaparkovat?

nikola81
27. sep 2024

Moju 40-ku som oslavila doma s muzom a synom. Viac mi nebolo treba. Pre mna den ako kazdy iny. Ale ja som typ, ze som si nikdy na oslavach nezakladala

btus
27. sep 2024

@decembrik20033 my sme doma oslavovali len ja, manžel, dieťa, moji a jeho rodičia. Ani súrodencov sme nevolali. Nám to vyhovuje len tak komorne.

patus_2
27. sep 2024

@decembrik20033 zožeň si chatu s virivkou a saunou, objednaj jedlo, pusti hudbu a oslavuj celý víkend so svojimi najbližšími 🙂

pinkgirl
27. sep 2024

@decembrik20033 pre toto sa fakt nemusíš trápiť. Vieš si predstaviť svoje výdavky, organizáciu a všetko okolo? Kopec peňazí ktoré si môžeš lepšie užiť. Ja som mala len s najbližšími spolu 12 ľudí, z toho 4 sme naša domácnosť - ja+muž+deti. Nikomu DJ nechýbal, ani nútený program či hry. Mali sme výborný obed, tortu. Všetci boli spokojní. Aj ja.
V práci som to s kolegami oslávila na menšom obede v mini kolektíve.

decembrik20033
autor
27. sep 2024

@princkrason
Az som sa tu rozosmiala😀 Ano, 1autobus by mal stacit ak dame inzerat " ludia, kto sa chce prist zadarmo najest a tvarit sa ze sme priatelia s oslavenkynou" 😀
Je mi trochu lepsie dik🍀😊