Ahojte dievcata, s manzelom (nie slovakom) nezijeme na Slovensku a hladame nasmu buducemu babatku meno, ktore by bolo neutralne. Padlo nam do oka chlapcenske meno MATTEO. Hovorili by sme mu Mati, Matko, Teo, Teusko, Matteo. Aky nan mate nazor? Na Slovensku zit nebudeme, ale navstevovat stale budeme, tak rozmyslam, ci by bolo schodne aj na Slovensku.
podľa mna pekné meno 😉 a kludne aj keby ste na Slovensku boli...
Pekne
ako, tak pozerám tak si len v 6tt. ešte to môže byť aj dievčatko 😅 . .....inak pekné meno
Ahoj, podla vyberu mena, poznamky, ze nezijete na Slovensku a mojich zbeznych znalosti talianciny usudzujem, ze asi Taliansko, preto talianske meno. Matteo je podla dostupnych info bud nas Matej alebo Matus. Ak sa vam to hodi k priezvisku, preco nie, ale ak by mala byt kombinacia podobna typu Matteo Skrtel (syn nasho futb. reprezentanta), tak potom urcite nie 😉
tvoje dieta,tvoj vyber.ja ked som chcela dat mojej malinkej meno Tamarka,to by si neverila ako sa to da sprotivit a horsie je ked to pride zo strany rodiny,ale mala som to tak povediac na haku a teraz to nelutujem,a pri druhom som im radsej tvrdila az do konca ze este niesom rozhodnuta,aby mi nekazili radost,,,.zalezi co citis ked to meno vyslovis nahlas aj s priezviskom
Krááásne meno 🙂 My čakáme chlapčeka a tiež rozmýšlam nad týmto menom. A to sme zo slovenska. Partnerovi sa veľmi nepozdáva, zatiaľ sme rozhodnutý pre Maximiliána ... ale nad tým zase frfle partnerova rodina :/ A takým nepríjemným spôsobom že až. .... neviem prečo sa starajú do nášho rozhodnutia. Mali sme si to nechať pre seba 😀
Priezvisko nemáme rýdzo slovenské (Kroner). Ale ktovie, možno sa nakniec rozhodneme úplne inak 😀
@iwky My mame skandinavske priezvisko a povodne som tiez rozmyslala nad Maximilianom. Krasne meno, ale nejako sa nehodi k nasmu priezvisku. Preto mi do oka padlo kratsie Matteo. My sa s rodinou o mene neradime. Budu ho vediet az po narodeni. Ja na Slovensku uz dlho nezijem, tak som preto sondovala.
Krásne 🙂 Aj ja som chcela.. ale máme Ellu 🙂
krásne.ja ked som bola v pôrodnici narodili sa dvojičky mateo a melánia.a ako pozerám si len na začiatku a ked to bude dievčatko?
nie, mne sa nepaci....lebo sa mi nepacia zahranicne verzie nasich mien.......ale: ziadne meno, ktore vyberies, sa nebude vsetkym ludom pacit..hlavne si nechaj poradit od manzela, ktory nema tehu hormony teraz, ma triezvejsi usudok...ja ked som bola tehotna, chcela som ze Mia, Alexa, a neviem co vsetko...hadali sme sa s muzom, vysla z toho alexandra a je to nadherne meno, aj ked som o nom nechela ani pocut...teraz mu dakujem velmi za to, ze sa nedal a nedala som ziadne z mien, co som chcela....takze nechaj si poradit od muza, lebo toho sa to tyka a ostatnych ludi nazor neber vazne....
Nechápem tejto otázke. Je to vaše dieťa, vaše rozhodnutie. Ak sa vám páči meno Mateo ,tak ho dajte. DDo toho vám nemá čo kto kecať.
Mne sa to meno celkom páči.
Ale sto ludí sto chutí. Je to Vaše dieťa a je na vás aké mu vyberiete meno. Názor ostatných vás nemusí zaujímať.
Krásne meno 😉
Krasne meno, ale "do skolni lavice a k mori" do Italie 😉
@lussy23 nepytam si tu ani povolenie, ani odobrenie. O to mi vobec neslo, len som potrebovala vediet, s akymi reakciami by sa moje dieta mohlo stretnut. Snazim sa zodpovedne pristupit k volbe mena a zvazujem pre aj proti. A kedze zijem v zahranici a rodinu chcem volbou mena prekvapit, nemala som sa moc kde inde spytat. Takze preto.
@bebe2013 zalezi na priezvisku, ak by sa volal napr. Haluska, tak by to bolo akurat na smiech