Čo hovoríte na meno KAROLÍNA ?
Ktore sa vam paci najviac ?
• Stela
• Karolína
• Noemi
• Olívia
• Vanda
Noemi sa mi nepáči, ostatné sú pekné 🙂
Ja som strašne chcela Karolínu ale bude chlapček. Je to krásne meno.
Mam Karolinku a dala by som ju znova 🙂
Karolina sa mi velmi paci...
mam karolinku a dala by som to iste meno znovu❤
My sme chceli Karolínu, je to velmi krásne meno. Upustili sme od neho len kvôli tomu, že je dosť dlhé, a každý ho vzdy skracuje (aj ja by som ho možno), aby sa dalo lahšie povedať...A skrátené zdrobneliny sa mi vôbec nepáčia. Jediná zdrobnelina sa mi páčila Karolínka, a aj to je dost dlhé...
U mna rozhodlo vzdy to, či sa dá meno jednoducho a pekne zdrobniť, aby to bolo príadne kratšie.
Preto sa mi páči aj Stela 🙂
Noemi (nie ku každému menu sa podla mna hodí) a Vanda sú krasne mená, ale neviem, ako by som ich vedela oslovit ináč - ale každý to má ináč, niekto zdrobneliny nepotrebuje, a chce volať jednoducho tak, ako znie meno.
...presne tak sikovne pekne dievcatko😉❤
zbožňujem to meno, dala som ho dcérke 🙂 a určite by som ho dala taktiež znova 🙂
Karolinka je krasne meno urcite u mna vyhrava zo vsetkych co si napisala ja mam sama dcerku karolinku a urcite by som to meno dala znovu 🙂 a vadsinou sa stretnem zodozvou ze je to krasne meno a hlavne klasicke slovenske a poznaju ho vsade vo svete
Karolinka je nadherne meno! A este aj Olivia 😉
My sme chceli Karolinku, je to krasne meno.
My mame tiez Karolinku 🙂,ale zo zaciatku sme tiez nechceli dlhe meno a nakoniec aj tak vyhralo.Volame ju Kajka,Kajuska aj Karolinka a nikto ani my s tym nemame problem.Je to krasne a slovenske meno..btw,manžel nechcel Oliviu 🙂
My máme Karolinka , ale keď sa narodila ujasnila som každému v rodine že ju nebudeme volať Kajka, Kajusa ani nijako inak nebudeme kaziť to krásne meno.Uz je z nej školáčka a nikto ju nevolá inak ako Karolína je to krásne meno dala by som ho znova.
<3 krasne meno
Karolina sa mi paci najviac z tych mien
Karolina je pekne meno, moja neterka sa tak vola-aj moja babka bola Karolina 🙂
Je to krásne meno, aj my sme ho zvažovali, ale nakoniec syn vybral Sabinku- voláme ju Sabinka, Sabi, Sabina, Sabuška,Sabulienka, ale väčšinou Sabinka
Aj mne sa strasne paci uz dho, ale manzelovi nie, takze vyberame ine.. 😕
Karolina sa mi nejako extra nepaci, Vanda mi znie velmi tvrdo...
Paco sa mi Stella, Noemi tiez, ale vela zalezi od priezviska, aby to nebola Noemi Janošikova napr. :D
Jednoznačne Karolínka, len my budeme mat chlapca🙂
mam dcerku;) aj numerologicky je to jedno z velmi odporucovanych mien;) moja karolka je jedno inteligentne, pekne , zdrave, sikovne, spolocenske dievcatko a ma to meno aj vela skratiek;) a da sa pouzivat aj v zahranici bez toho, aby ho komolili a hodi sa k mnoho priezvyskam;)
Karolínka je fajn.
Aj ja mam Karolinku ❤❤❤
Pekne meno Karolina
kamoska ma Karolinu, pekne meno
Olivia a Vanda ... krasne a top mena 😍😍😍