Navštevujete sa s tetami/ujami?

15. nov 2022

Dobry den. Navstevujete sa aj v dospelosti so svojimi tetami/ujami? Mate vo zvyku prist aj s vasou rodinou k nim, oni k vam, popr. im dat deti na prazdniny alebo sa uz s takou sirsou rodinou velmi nekontaktujete?

zmrzlinka2021
15. nov 2022

ano,navstevujeme, nepravidelne, resp. to zalezi o koho ide

alanko20
15. nov 2022

U nás už roky nie, ani bratranci/ sesternice. Dôvody neviem, nikto nikomu neublížil, neboli hádky ani nič podbné

dundulica
15. nov 2022

nie

kleopatra114
15. nov 2022

Áno , stretávame sa . Niekoľkokrát za rok.

h2
15. nov 2022

Nie, vôbec.

zirafienka
15. nov 2022

bože, koľkoročné deti tu kladú takéto otázky? Veď je to každého osobná vec a čo ty máš z toho? Či podľa odpovedí budeš navštevovať tetu a uja?

basska_b
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
15. nov 2022

@zirafienka ked sa ti nepaci, nekomentuj. Nikto ta nenuti.

4stanka4
15. nov 2022

momentálne som na RD tak chodievam k jednej tete pokiaľ nemá u seba choré vnúčatá. So sesternicami a bratrancami si píšeme. Návštevy veľmi výnimočne nakoľko sú všetci rozbehani a každý má svoje starosti.

slavomira236
15. nov 2022

Maminy sestru navštívim ona nás ale na prázdniny tam nejdú deti bývajú v našom meste

zuzuliatko18
15. nov 2022

Oco je jedinacik, tam nemame s kym sa stretavat. Mamini surodenci chodia viacmenej kazdu nedelu k svojim.rodicom, takze.ked mozeme, prideme aj my. Osobitne SA nenavstevujeme, resp. Len vynimocne, uz mame vsetci svoje rodiny, aj co sa bratrancov tyka a casovo by sme naozaj museli kazdy vikend ist niekam na navstevu, co je nerealne. Ale napr. Planujeme co najvacsie stretko u starch rodicov cez Vianoce, AK SA bude dat. Posledne bolo pred.covidom a odvtedy nam par clenov rodiny pribudlo narodenim aj sobasom😁

melanta
15. nov 2022

Z mojej strany sa nenavštevujeme, v mužovej rodine sa stretáva široká rodina, takže tam sa stretávam s mužovým strýkom a tetami.

melanta
15. nov 2022

@zirafienka mňa asi neprekvapí ani keď sa tu niekto opýta, či má kadiť ráno alebo poobede.

thoughtfulweirdo
15. nov 2022

Nie, stretávame sa len na väčších rodinných stretnutiach, z maminej strany rodiny to je cca raz za 2-3 mesiace, z otcovej raz za 2-3 roky 😅

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bilancia
15. nov 2022

nepravidelne, ale ano

danina09
15. nov 2022

zalezi s ktorymi, s niektorymi ano, niektorymi nie, vinsovat si ale nechodime, to sme si zatrhli, predsa len kopa penazi by to bola, ale tak ako na kavu niekedy to ideme, na grilovacky v lete, posedime 🙂

evica17
15. nov 2022

Nie. A ani deti na prázdniny by som im nedávala,nezaťažoval ich,však oni majú svoje vnúčatá predpokladám.

7lenka11
15. nov 2022

áno, stretávame sa a je to super.. síce nie často, ale aspoň príležitostne.. chodím k obom bratom mojej mamy a tiež k bratovi a sestre môjho otca.. s bratrancami a sesternicami sa vidíme pomenej, je nás veľa a všetci sme už rozlezení.. no mám takých, s ktorými sa radi vidíme aj pravidelne.. najčastejšie sa stretávame na oslavách a svadbách a raz ročne máme rodinnú guláš párty alebo chatu.. tieto akcie mám veľmi rada a poctivo sa na nich zúčastňujem.. máme dobré vzťahy, vždy je kopec zábavy a niet nad rodinnú pohodu 🙂

jana_eyre_2
15. nov 2022

Pár krát som navštívila otcovu sestru s manželom, videla sesternicu a bratranca ale vzťahy neudržujeme.. maminho brata som videla naposledy na pohrebe môjho otca.. tam bola vlastne aj jeho sestra.. ale vzťahy to nie sú nejaké vrúcne, proste vieme že sme rodina.. môj muž sa tiež nevida s tetami a ujami, iba keď bývali nejaké oslavy ale to uz dlho nebolo..

marca12
15. nov 2022

Ano,navstevujeme. Sice pomenej,uz sme dost siroka rodina,ale min.2x v roku sa stretneme s tymi,co su daleko a s tymi,co blizko,tak castejsie. U nas v rodine si zakladame na udrziavani vztahov.

papulienka48
15. nov 2022

Málo, s krstnými áno, ale so súrodencami rodičov veru nie, len raz za čas. Nemáme nejaké zlé vzťahy alebo niečo, ale nemáme potrebu sa stretávať furt 😀