Pekny vecer, chcem sa spytat, natacate si Stedy vecer, konkretne len cast z neho - ako vase deti rozbaluju darceky? Znama mi to pred nedavnom spomenula, ze oni maju taku tradiciu roky a ze im to potom sluzi na pamiatku. Praktizujete to tak aj vy?
Ja som si natocila asi 4 VIanoce. Ked isiel rozbalit svoj vysnivany darcek a jento krasne video ,tie vyplestene ociii . Som rada ze to mam navzdy . Take kratke, ale velmi vzacne to je mat
Nikdy sme nenatáčali, urobili sme len fotku pri stromčeku
Nie, my nemáme z minulého roku ani jednu fotku, nie to video. Pri stole je rušno, pod stromčekom ešte viac. Ja mám zážitky a pamiatky v hlave a ostatní keď chcú zažiť tiež, nech príde k nám, sú vítaní. 🙂
Ano my natacame vsetko😁posielame rodine atd. A tiez syn rad pozera videa a opakuje si co ako bolo atd. Kedze ma pas celkom mu to pomaha v pochopeni napr ze pridu vianoce alebo ze boli narodeniny atd. A my si tiez radi pozrieme kto ako vypadal.. Mam 40 a video zo sesternicinej svadby kde mam mozno 5-6 rokov a vzdy si rada pozriem, aj rodinu atd. Podla mna je to ine ako fotky
Jeee, to je dobrý nápad. Ja si chcem natočiť(mojou mamkou) príchod z porodnice, keď uvidí syn prvý krat bračeka 😊
Natáčali sme keď bol tak 2-5 ročný, potom už nie
Nenatáčame. Spravíme nejaké fotky a užívame si. Nemám to rada, potom si neužijem danú chvíľu, radšej som s deťmi ako na telefóne s videom.
ani nahodou, robila som par fotiek obcas, ale uz su vacsi a je to hlupost podla mna
ano, muz toci kazdy rok, od kedy mame deti, vzdy cestu k stromceku a aj hladanie a rozbalovanie darcekov. Tie velke prekvapene okale, tesenie, nadsenie.
Akurat tento tyzden som kockam pustila, tusim ked mali asi 2 roky. Chichunali sa same na sebe. Sranda 🙂
Kedysi, teraz uz nie...uzivame si to caro vianoc... spravim fotky pri stromceku, pred zaciatkom vecere a to staci...
Ja som to chcela robiť a potom ma zrušil muž. Či si tu chvíľu chcem užiť normálne, alebo cez obrazovku mobilu. A mal pravdu.
Natáčame každý rok a je to pekná spomienka. A vôbec nám to nakazi ten okamih - kamera je na statíve a všetci sedíme pod stromčekom.
@ku_uk Určite si to natočte a budete mať krásnu spomienku. Ľudská pamäť nie je vôbec dokonalá. Moja mama mi stále vraví, ako nám túto možnosť závidí. Lebo si síce pamätá veľa okamihov, ale časom sa tie spomienky stávajú ploché. Pamätá si, že sme sa ako deti tešili zo stromčeka a že som dostala bábiku, ale nedokáže si vyvbaviť presný obraz, ako sme sa tvárili. Pamätá si niektoré hlášky, ale nevie si v hlave vyvolať, ako znel náš hlas a podobne.
@annm81 inak teraz si mi pripomenula, že my mame jednu jedinú spomienku na videu, kde vidím ako vyzeral môj tatko a ako znel jeho hlas, nie na fotkách tých mame viac, ale video je len jedno …z ich svadby, kukam to x krat do roka, keď mám slabú chvíľku. Spomienky ostavaju to je pravda, ale ja ako 4 ročná si tatina neviem vybaviť vôbec, len z toho videa 💔
to nás ešte nenapadlo...
Máme zopár krátkych videí, len na pamiatku
Točím vlogy, takže áno..natáčam a strihám 😁
Ja mam deti uz dospele, najstarsia ma 27 a mame par videi z Vianoc, ktore su naozaj dojimave.
Mozno sa mi to zda ako spomienkovy optimizmus 😁, ale niekedy sa deti vedeli naozaj velmi radovat, doatali jednu vysnivanu hracku a par drobnosti a radost bola neskutocna.
Hlavne jedno video rada pozeram, ked dcera dostala vytuzenu babiku, Babyborn sa myslim volala. Ked ju rozbalila,tak velmi od radosti kricala,ze koniec 🙂.
Na druhy den sa ma susedia pytali, co sa u nas dialo 😁
Kym budu baby male urcite budem natacat presne cestu k darcekom a tak isto im natacam aj rano na Mikulasa ked idu do okna.. ale zasadne vtedy nepozeram do mobilu len sa snazim nehybat rukou pozeram sa na ne nazivo a nahravam na vlastnu RAM.
Áno, fotíme alebo natacame
Nie. Väčšinou keď bola menšia urobila som jej fotku s darčekmi pri stromčeku... poslali sme starým rodičom atd
raz lebo si to zelala mama .. a prisla som o vsetku tu radost .. takze teraz uz nie .. uzivam si otvaranie s dcerou a mame poslem fotku