Ahojte, ....v decembri mám narodeniny, a chcela by som ísť aspoň na víkend na nejaký pobyt..... prosím poraďte niečo čo máte odskúšané kde ste boli vy a boli ste spokojní.
Moja predstava je :
- apartmán s veľkým oknom a krásnym výhľadom
- vírivka
- raňajky na izbu
-buď Slovensko, Česko, Rakúsko, Poľsko, Nemecko
-na cene nezáleží
Ps...áno aj ja hľadám na googli, ale každá dobrá skúsenosť a recenzia mi pomôže
Ďakujem
Asi nebude splnená podmienka "veľké okno", ale minule ma zaujali apartmány u Ostrožoviča na slovenskom Tokaji.
https://www.ostrozovic.sk/clanok/penzion-tokaj
Ak pôjdeš nižšie, budú tam v ponuke aj apartmany, na začiatku toho linku su izby,ale skroluj nizsie. majú bazén aj vírivku. Podľa mňa to moze byť celkom príjemne, lokalita je taká pokojná, malebná.
@ichbinich booking je široký pojem ......ale vďaka😉
@oblecenie99 hmm to vyzerá zaujímavo, pozriem vďaka 😇
My sme tam mali teambuilding, teda nie u Ostrožovičova, ale v susednej dedine u Macika, bolo to spojené aj s ochutnávkou vín a návštevou pivnice a mne sa tam naozaj veľmi páčilo... Taký neprebádaný neotrepaný dolný Zemplín 🙂 A keby niekto chce niečo "akčnejšie", tak hneď na skok (doslova do 5 minút autom) je maďarské mestečko "Sátoraljaújhely" kde je toto: https://www.zemplenkalandpark.hu/# (je možnosť prepnúť na slovenčinu na stránke), krásna príroda, super reštaurácie, bobová dráha, a zip line, nie tak ďaleko aj termálne kúpalisko.
@oblecenie99 jej ďakujem ti...nuž my tam budeme v zime ...ale ukladám na leto pekné zažitky
@oblecenie99 jeziin a v maďarsku sa ako dohovorim ked neviem po madarsky?
Nám sa páči v hoteli Magnus v Trenčíne.
Tam v pohode, vedia aj po slovensky, anglicky, je to pri hranici hneď 🙂 ale na tom Tokaji samozrejme po slovensky, je to už na našej strane 😉
Skus si pozriet aj zlavomat alebo booking. Vela krat sme si tam zajednavali ubytovanie a zakazdym to bolo super
@oblecenie99 super, to som rada, lebo my po madarsky ani ceknut 🤭
Pozri chalety jasna cez TMR
Moc zase neplanuj, resp teraz vyberaj, ale nerezervuj nic, lebo ktovie ktovie kolko lockdownov bude dovtedy🙈 ale ked december, tak to by som mozno poriesila vianocne trhy - drazdany, mnichov, nurnberg, z polska varsava, krakow ma malicke, tam mozno zakopane, alebo budapest - tam nejake kupele, je ich vela a vianocne trhy su super. Z rakuska linz, graz, krems - napr. Kittenberske zahrady, mali sme ist v decembri, ale kvoli LD sa vsetko zrusilo. potom este zahreb ma krasne trhy alebo maribor v slovinsku...
@guiseppinka ano vianočné trhy k tomu spojiť bude top! ......s tými lockdownami nestraš 😪 ... dúfam že tento rok už žiadne nebudú lebo ma porazí
Skus radsej booking.com, tam si naklikas presne tvoje podmienky a uz ti vyhodi konkretne ponuky.
P.S. Konkretne ti neviemporadit nic, ja mam uplne ine poziadavky na hotely 😉