Narodeninový pobyt v apartmáne

8. júl 2022

Ahojte, ....v decembri mám narodeniny, a chcela by som ísť aspoň na víkend na nejaký pobyt..... prosím poraďte niečo čo máte odskúšané kde ste boli vy a boli ste spokojní.
Moja predstava je :
- apartmán s veľkým oknom a krásnym výhľadom
- vírivka
- raňajky na izbu
-buď Slovensko, Česko, Rakúsko, Poľsko, Nemecko
-na cene nezáleží

Ps...áno aj ja hľadám na googli, ale každá dobrá skúsenosť a recenzia mi pomôže
Ďakujem

ichbinich
8. júl 2022

Skus radsej booking.com, tam si naklikas presne tvoje podmienky a uz ti vyhodi konkretne ponuky.
P.S. Konkretne ti neviemporadit nic, ja mam uplne ine poziadavky na hotely 😉

oblecenie99
8. júl 2022

Asi nebude splnená podmienka "veľké okno", ale minule ma zaujali apartmány u Ostrožoviča na slovenskom Tokaji.
https://www.ostrozovic.sk/clanok/penzion-tokaj
Ak pôjdeš nižšie, budú tam v ponuke aj apartmany, na začiatku toho linku su izby,ale skroluj nizsie. majú bazén aj vírivku. Podľa mňa to moze byť celkom príjemne, lokalita je taká pokojná, malebná.

autor
8. júl 2022

@ichbinich booking je široký pojem ......ale vďaka😉

autor
8. júl 2022

@oblecenie99 hmm to vyzerá zaujímavo, pozriem vďaka 😇

oblecenie99
8. júl 2022

My sme tam mali teambuilding, teda nie u Ostrožovičova, ale v susednej dedine u Macika, bolo to spojené aj s ochutnávkou vín a návštevou pivnice a mne sa tam naozaj veľmi páčilo... Taký neprebádaný neotrepaný dolný Zemplín 🙂 A keby niekto chce niečo "akčnejšie", tak hneď na skok (doslova do 5 minút autom) je maďarské mestečko "Sátoraljaújhely" kde je toto: https://www.zemplenkalandpark.hu/# (je možnosť prepnúť na slovenčinu na stránke), krásna príroda, super reštaurácie, bobová dráha, a zip line, nie tak ďaleko aj termálne kúpalisko.

autor
8. júl 2022

@oblecenie99 jej ďakujem ti...nuž my tam budeme v zime ...ale ukladám na leto pekné zažitky

autor
8. júl 2022

@oblecenie99 jeziin a v maďarsku sa ako dohovorim ked neviem po madarsky?

jurinka1
8. júl 2022

Nám sa páči v hoteli Magnus v Trenčíne.

oblecenie99
8. júl 2022

Tam v pohode, vedia aj po slovensky, anglicky, je to pri hranici hneď 🙂 ale na tom Tokaji samozrejme po slovensky, je to už na našej strane 😉

sabca99
8. júl 2022

Skus si pozriet aj zlavomat alebo booking. Vela krat sme si tam zajednavali ubytovanie a zakazdym to bolo super

autor
8. júl 2022

@oblecenie99 super, to som rada, lebo my po madarsky ani ceknut 🤭

aduliak
8. júl 2022

Pozri chalety jasna cez TMR

guiseppinka
8. júl 2022

Moc zase neplanuj, resp teraz vyberaj, ale nerezervuj nic, lebo ktovie ktovie kolko lockdownov bude dovtedy🙈 ale ked december, tak to by som mozno poriesila vianocne trhy - drazdany, mnichov, nurnberg, z polska varsava, krakow ma malicke, tam mozno zakopane, alebo budapest - tam nejake kupele, je ich vela a vianocne trhy su super. Z rakuska linz, graz, krems - napr. Kittenberske zahrady, mali sme ist v decembri, ale kvoli LD sa vsetko zrusilo. potom este zahreb ma krasne trhy alebo maribor v slovinsku...

autor
9. júl 2022

@guiseppinka ano vianočné trhy k tomu spojiť bude top! ......s tými lockdownami nestraš 😪 ... dúfam že tento rok už žiadne nebudú lebo ma porazí