Moja mama má tento rok okrúhliny a chcem jej darovať niečo špeciálne. Prosím čo by ste vy ocenili od vašich detí alebo by ste podarovali vy?
@kukuratko my so sestrou sme mame k 50 narodeninám dali prsteň s perlou a diamantami. Nosí ho veľmi rada
My sme naposledy kupili kavovar spomenula to pol roka predtym . ale velmi zalezi od toho co ju bavi , co ma rada alebo potrebuje je dost tazko radit ked nic nevieme o nej a aky mate vztah medzin sebou a co si mozes dovolit
@kukuratko cesky pravy kristal, kvalitnu krasnu starozitnost, a vrelo odporucam toto:
Mame velmi dobru skusenost a dali sme vyrobit uz 4 obrazy, vyberali sme spolocne doplnky, velkost atd
https://www.sashe.sk/MandaLove/detail/machovy-o...
Ja ked neviem,co tak kupujem sperky. Bud nejaky naramok alebo retiazku,hodinky,nausnice. To vacsinu zien potesi.
@minesasubu je dosť na také spirituálne veci vzťah máme dosť kamarátsky takže by sa určite zasmiala. Tento rok má 50tku no dušou je tridsiatnička.
Ďakujem veľmi pekne za všetky rady❤️ machové obrazy sú jej vec určite pripíšem na zoznam možností❤️
Ja som mojej zaplatila týždňový pobyt v kúpeľoch s procedúrami, išli sme obe, parádne sme si to užili, zrelaxovali... 🙂