Viete mi poradiť kde urobiť malej oslavu?Vopred ďakujem,má len 3roky.
@zlatka1986 prilis malo info ... ale teda robievaju aj v detskych herniach/centrach napr ....
takej maličkej by som oslavu robila len doma
Este dosť maličká,myslim uplne v pohode staci doma.
@zlatka1986 Doma..
My ako rodina sice chodievame vzdy do restauracie,ale vzdy to bolo o tom,ze sa niekto venoval detom-na striedacku..
Z hladiska varenia je pohodlnejsia restauracia,z hladiska inych veci zas domaca oslava. Takze ak mas dieta nezvyknute na restauracie,v jej veku by som volila domace prostredie
@zlatka1986 doma. oslava nemusi byt nejaka extremne velka ani narocna.
Urcite staci doma, je moc mala na to aby si robila zbytocne v nejakom centre 🙂
Nám sa osvedčilo robiť deťom detskú oslavu na ihrisku s kamarátmi...Samozrejme to nejde v zimných mesiacoch...vtedy možno v materskom centre prenajať herňu na popoludnie alebo v zábavných detských centrách alebo doma,
@zlatka1986 ak je to pre rodinu, tak doma ...ak máte v rodine veľa detí alebo chceš pozvať aj kamarátky s ich detičkami, tak napr. v materskom centre - niektoré prenajímajú priestory alebo v herni (tiež sa dajú prenajať priestory) alebo v detskom centre (ako napr. v Ba Buppi centrum...) alebo aj niektoré cukrárne prenajímajú priestor a niekde aj všetko zabezpečia ...treba pohľadať ...
PS: napísala si veľmi málo info
Ďakujem,aj sme chceli robiť doma,len niekto vraví že v centre alebo mcdonald,že to bude vnímať.S vašimi odpoveďami sme sa zhodli,bude doma.Ďakujeme
doma