Nápady na romantický večer

monika_k
12. nov 2013

Zdravim vsetky manzelky, vsetkych manzelov..... slubili sme si s manzelom jeden den v tyzdni, ze budeme mat romanticky vecer, t.z. ziaden televizor, ziaden internet..... Mate nejake napady na taky romanticky vecer ?....ake vecere travite vy so svojimi polovickami? co vas potesi od vasho manzela, ci manzelky?
Dakujem pekne za rady, a nazory

bets
13. nov 2013

my skoro kazdy vecer travime vo dvojici, deti posleme do postele a potom minimalne hodinu. otvorime si vino, alebo nieco ine, v zimnych dnoch si pripravime nejaky specialny horuci napoj, nieco na sprijemnenie a zahriatie. zapalime v krbe a rozpravame sa (v lete sedime na terase). obcas si pozrieme dobry film z nahravok. bezne TV vysielanie nepozerame, ked sme spolu. a velakrat manzel hra na basgitare a spieva, alebo robi len taky podmaz k rozhovoru. niekedy si vybehneme na malu prechadzku, ale to vacsinou skor, aby deti este nespali a vedeli, ze sme prec. nie je to nic specialne, ale pre mna su tieto vecery aj tak vynimocne a dolezite. takyto vecerny rozhovor uz nevedieme o organizacnych zalezitostiach rodiny a domacnosti, ale preberame ine temy, ktore nas zaujimaju.
robia to aj svokrovci, spolu piju vecernu kavu, sice popri tom pozeraju skor bezny TV program, robia to vsak dlhe roky a citit z nich spokojnost vo vztahu.

mimake
13. nov 2013

My mame tiez romantiku kazdy vecer, podobne ako bets si kazdy vecer sadneme do altanku otvorime vinko pivko a aj dve hodinky kecame o vsetkom moznom. Je to taky nas ritual a zaroven nasa romantika. Sledujeme hviezdy alebo sa salime so psami. A raz za mesiac vzdy na vyrocie 20 teho ( pripominame si kazdy mesiac) dame malu ku babke a ideme niekde na veceru, pred tym je prechadzka, manzel stale kupi nejake kvietky vinko cokoladku a spominame na nase zaciatky. Ake to bolo ked sme sa prvy krat stretli, pripominame si vtipne chvile, precitame si stare sms alebo maily ktore sme si pisali. Proste spominame a hodnotime ako sme postupovali nasim vztahom a kde sme vo vztahu dnes. Inu romantiku nam netreba, tato nieje umelo vytvorena. Raz mi sice manzel navaril ale od vtedy chodime radsej na tie vecere ;)

ewellina
19. apr 2015

Chcela by som oživiť túto super tému. Nájdu sa u niekoho ešte nejaké nápady? 🙂

peneloppe
19. apr 2015

neviem ci to je romanticke ale ja mam celkom rada ked si zahrame nejaku spolocensku hru napr. scrabble alebo sachy. 😀

ewellina
20. apr 2015

Už nikto nič? 🙂

regina22
24. apr 2015

spat sama v posteli

susanne6
24. apr 2015

@regina22 hm, to síce nie je romantika, ale niekedy tiež poteší 😀

susanne6
24. apr 2015

@monika_k m y si dáme napr spoločnú kúpeľ a masáž 😉

sunshineka
24. apr 2015

@ewellina my hravame karty,skladame puzzle,lustime krizovky a ked nieco nevieme,pytame sa jeden druheho.dame si vinko alebo iny drink a podobne.romantika je pre nas ist aj niekam do kina,divadla,cukrarne,kaviarne