Nápady na adventný kalendár pre priateľa

6. nov 2024

Dnes sme s priateľom srandovali a povedal, že si prosí adventný kalendár tento rok. No neskôr som sa zamyslela, že to nie je až taký zlý nápad 😁 keďže pracuje v zahraničí a takto by sa "tešil" každý deň na nejaký balíček 😄 Nápad ako ho urobiť mám, ibaže neviem, čo do rých malých vrecúšok podávať. Máte nejaké nápady? Tie vrecúška sú fakt maličké asi ako dlaň dospelej osoby. Zatiaľ mi napadlo, že tam môžem dať: žuvačky, tic tac, cukríky na svieži dych, oriešky, pistácie, spoločnú fotku a už mi nenapadá nič 🤷‍♀️ Sladkosti dávať nechcem, keďže sladké veľmi neobľubuje. Obaja máme 30 rokov. Ak Vás niečo napadne, budem rada, keď sa s tým podelíte 😊

minenkak
6. nov 2024

Môžeš mu napísať na papierik napríklad prekvapilo pri sexe,večera ,obed, výlet,darčeková poukážka

lindous
6. nov 2024

24 tvojich 🔥 spicy 🔥 fotiek 😂

minenkak
6. nov 2024

@lindous presne,len to bude fest drahé

tykat
6. nov 2024

@minenkak alebo 24ks puzzle jednej spicy fotky nech si posklada 😅

lindous
6. nov 2024

@minenkak vie sa pofotiť aj vytlačiť aj sama, ja už som taký darček dávala... len ich nebolo až toľko 😀

minenkak
6. nov 2024

@tykat to by mal chudák na dlho ale fest nápad a každá bradavka dva týždne od seba

minenkak
6. nov 2024

@lindous no dobré,myslela somna kvalitné foto,toto by som sa neodvážila niekomu dať

tykat
6. nov 2024

@minenkak uz si predstavujem 24ku, to policko byva vzdy najvacsie 😅

lindous
6. nov 2024

@minenkak uznávam, je pravda, že ja čo to pofotené mám 😅 nedomyslela som, že asi nie každá by sa tak nafotiť vedela...

@tykat tak teraz som sa zchuti zasmiala😂 😂

ukgirls
6. nov 2024

kupis pivny kalendar,whisky calendar, vzorky parfumov ..zalezi co ho bavi ..

lindous
6. nov 2024

Autorka, ak necheš ísť ale takýmto smerom, tak no, neviem čo má rád, môjho by okrem sladkostí potešili aj hračky, nejaký ten angličák, potom mini fľaštička obľúbeného alkoholu, ale to neviem či do takého okienka dáš... možno by som skôr rozmýšľala ako inak to spraviť, aby si vedela zabaliť aj trošku väčšie veci a to ti otvorí dosť možností... menšie balenia obľúbených slaností, keď už nie je na sladké, menšie lego ak má rád...

tykat
6. nov 2024

@lindous vrecuska sa zvyknu robit/kupovat rozne velkosti.

btus
6. nov 2024
guudy
6. nov 2024

Cestovne balenie kozmetiky (napr dm alebo loccitane ma take malicke), kovovy hlavolam, antistresova gulicka, mini alko, ponozky.

btus
6. nov 2024

my sme raz s dcérou urobili takýto. Samozrejme, priateľovi/manželovi dať do vnútra: čokoládky, mini alkohol, cest. balenie kozmetiky, (primerus), nejaké vyznanie lásky, na 24 - ponožky alebo slipy 😀 , nejakú peknú fotku

minenkak
6. nov 2024

@tykat len čo by tam bolo???😄🤣😄

cimage
6. nov 2024

Moj by sa potesil cajom. V zime ich pije kazdy den. Mozes dat vianocne ponozky, mini alkohol ak pije, malu fotku v ramiku, koreniny ak rad vari, poukazku na masaz od teba, mini kozmetiku.

otilia16
6. nov 2024

Ja by som dala aj deodorant, vreckový nožík, čokoládové fľaštičky alkoholu, kľúčenka, ponožky, pekný zapaľovač, chilli kvapky, cestovnú sadu na manikúru, USB kľúč... Možností je veľa, nemusia to byť len sladkosti. Poznáš si chlapa, ty vieš aké má záľuby 😅

autor
6. nov 2024

Ďakujem krásne ;) niektoré z nápadov boli užitočné