Dnes sme s priateľom srandovali a povedal, že si prosí adventný kalendár tento rok. No neskôr som sa zamyslela, že to nie je až taký zlý nápad 😁 keďže pracuje v zahraničí a takto by sa "tešil" každý deň na nejaký balíček 😄 Nápad ako ho urobiť mám, ibaže neviem, čo do rých malých vrecúšok podávať. Máte nejaké nápady? Tie vrecúška sú fakt maličké asi ako dlaň dospelej osoby. Zatiaľ mi napadlo, že tam môžem dať: žuvačky, tic tac, cukríky na svieži dych, oriešky, pistácie, spoločnú fotku a už mi nenapadá nič 🤷♀️ Sladkosti dávať nechcem, keďže sladké veľmi neobľubuje. Obaja máme 30 rokov. Ak Vás niečo napadne, budem rada, keď sa s tým podelíte 😊
24 tvojich 🔥 spicy 🔥 fotiek 😂
kupis pivny kalendar,whisky calendar, vzorky parfumov ..zalezi co ho bavi ..
Autorka, ak necheš ísť ale takýmto smerom, tak no, neviem čo má rád, môjho by okrem sladkostí potešili aj hračky, nejaký ten angličák, potom mini fľaštička obľúbeného alkoholu, ale to neviem či do takého okienka dáš... možno by som skôr rozmýšľala ako inak to spraviť, aby si vedela zabaliť aj trošku väčšie veci a to ti otvorí dosť možností... menšie balenia obľúbených slaností, keď už nie je na sladké, menšie lego ak má rád...
Cestovne balenie kozmetiky (napr dm alebo loccitane ma take malicke), kovovy hlavolam, antistresova gulicka, mini alko, ponozky.
Moj by sa potesil cajom. V zime ich pije kazdy den. Mozes dat vianocne ponozky, mini alkohol ak pije, malu fotku v ramiku, koreniny ak rad vari, poukazku na masaz od teba, mini kozmetiku.
Ja by som dala aj deodorant, vreckový nožík, čokoládové fľaštičky alkoholu, kľúčenka, ponožky, pekný zapaľovač, chilli kvapky, cestovnú sadu na manikúru, USB kľúč... Možností je veľa, nemusia to byť len sladkosti. Poznáš si chlapa, ty vieš aké má záľuby 😅
Ďakujem krásne ;) niektoré z nápadov boli užitočné
Môžeš mu napísať na papierik napríklad prekvapilo pri sexe,večera ,obed, výlet,darčeková poukážka