Ahojte🙂 prosim vas poradte nejaky darcek pre priatelov.
Maju uz rodinu ale pre deti kupujeme zvlast. A chcela by som nieco bud ako pre par alebo do bytu nejaku vychytavku. Minule vianoce sme darovali napr. elektricku vyvrtku na vino. Nieco do 25eu. Diky 🙂
Digitálny fotorámik, len to asi nebude do 25 eur. Alebo potom taký rámik na stenu na viac fotiek.
Ak vieš farebnú kombináciu, čo majú v obývačke, prípadne vieš, aké farby preferujú, tak kvalitnú teplú deku.
Machový obraz - strom života.
Ja sa tu votriem,hľadám síce darček pre svokrovcov ale možno sa niečo bude hodiť 😁 ja som fakt v koncoch ...ale ja by som vám poradila možno nejakú spoločenskú hru ,už podľa toho akí sú ,či niečo na srandu ,vedomostne alebo ak máte bližší vzťah a môžte si to k nim dovoliť tak aj nejakú erotickú (jasné že v rámci srandy )
Jedna baba na fb vyraba karticky sice pre novomanželom ale da sa to uplatniť na kazdy par - ak ich poznas tak vyrobis karticky na kazdu napises nejaku inu aktivitu, činnosť popripade vec co maju spravit spoločne alebo jeden pre druheho 🙂 pekne zabalíš a je to , sice prácne ale bude vidno ze to je zo srdca 🙂
Lístky do divadla