Najhorší darček pre ženu

papaya1234
2. dec 2024

Aký je najhorší darček, ktorý môže žena na Vianoce dostať alebo aký je najhorší darček, ktorý ste dostali?

bobco13
2. dec 2024

@papaya1234 dve utierky na riad ,ktoré ani nesali,na druhý rok tekuté korenie .....

danyelia
2. dec 2024

Pohrebné miesto 😄 Kamarátka s mamou dostali od od otca/manžela...

simca115
2. dec 2024

@papaya1234 tabletky na chudnutie.. to som síce nedostala ale asi by to bol aj najvtipnejší dar 😂

mata90
2. dec 2024

@danyelia 😂

295anicka
2. dec 2024

Šijací stroj 🤣

sissy27
2. dec 2024

@papaya1234 akykolvek domaci spotrebic alebo vseobecne veci, ktore by bolo potrebne kupit aj tak (nieco ako skolska taska pre prvaka - nebyt vianoc, tak pojde do tej skoly s igelitkou?? )

bonboniera
2. dec 2024

@295anicka náhodou ja by som sa potešila 🤗 a pre mňa by bol najhorší nejaký kuchynský robot a verím ze je veľa žien ktoré by sa tešili 😄
Autorka, poznám chlapa ktorý dal žene na sviatok susiak na prádlo, lebo sa im pôvodný pokazil …

lauriik
2. dec 2024

Stipce na pradlo. Dostala moja mama 🙈🙈

dari226
2. dec 2024

Najhorsi bol ked svokre zomrela mama a na dalsie vianoce my darovala veci po nej take vienocne figury, salku s tanierom....mozno to nemyslela zle, ale pre mna morbidne

fajnova
2. dec 2024

@sissy27 milujem domáce spotrebiče, ja by som sa z toho tešila ako malé decko 😁 Už dlho si pýtam dobrý mop a hrnce a večne dostanem len mobil, oblečenie a podobné blbosti 🥹
Takže nedá sa paušalizovať, čo jednu poteší, môže druhú uraziť.
Ale raz som sa nepotešila, keď som dostala od svokry pulóver s tigrim vzorom, ktorý strašne pichal a bol mi malý a nejakého reklamného plyšáka ovcu 🐑

fajnova
2. dec 2024

@bonboniera ja by som sa tešila aj z robota aj zo sušiaka 😁

@lauriik aj zo štipcov 😁

janinah
2. dec 2024

Veci.ktore a pre domácnosť a nie priamo pre mňa.

tiezjedna
2. dec 2024

@papaya1234 pre mňa by to bola Pandora

michaela329
2. dec 2024

Škaredé šperky - mám úžasného muža, ale šperky nezvláda kupovať 😀 Našťastie s tým už prestal.

sissy27
2. dec 2024

@fajnova jaj akoze nemusis na kolenach s handrou zmyvat podlahy, tu mas zienka moja milovana mop? A hrnce, nech mozes stat cele dni v kuchyni a varit nam? 😂 ok, ja som narocnejsia, mne by vadilo dostat ako darcek robotu 🤷‍♀️ mop a hrnce si fakt kupim aj sama ked budem potrebovat nove, od muza ocakavam ine…

aniele
2. dec 2024

@danyelia Možno sa cíti ako reinkarnovaný staroveký Egypťan. Tam by ho za to velebili (a keby ešte prihodil pekné truhly... 🙂 ).

astika
2. dec 2024

Krém proti vráskam pre 40+, mala som 30 😀😀, sa manžel nejako netrafil.

biba_18
2. dec 2024

@295anicka najhorší? možno pre teba ... určite nie všeobecne 🙂

biba_18
2. dec 2024

kamoška dostala od nápadníka kilo obyčajnej kávy (fakt nie nejaká výberovka...)

vesimelonimarsista
2. dec 2024

pre mna su uplne najhorsim darcekom nejaka lacna smradlavka z drogerie,nevkusna biżuteria, kozenkove kabelky, nekvalitne oblecenie. Ovela viac radosti by mi prinieslo napr. velke balenie prasku na pranie alebo nejakej uzitocnej veci do domacnosti.

stanulienkat
2. dec 2024

@dari226 co si svokre na to povedala?😁

@biba_18 dufam, ze s nim nezostala?😁

danyelia
2. dec 2024

@295anicka Niee, šijací stroj je super...Bol to môj vytúžený darček 🤗 Ale jasné, kto nechce šiť, chápem

macatt
2. dec 2024

Ja som dostala mop na narodeniny.. ja si na darčeky nepotrpím, ale toto ma tak vytočilo, že ani obľúbenú čokoládu, ani kvet, len mi strčil mop do ruky a normálne som vybuchla, nevedela som sa pretvarovať😇

biba_18
2. dec 2024

@stanulienkat ani spolu neboli, akože šanca po takomto dačom? 😂

lenka.25
2. dec 2024

Ja napríklad nerada dostávam darčeky , nakoľko nemám veľmi nič po com by som túžila a to čo chcem , potrebujem si kúpim a jednoducho keď sa ma niekto opýta čo mi ma kúpiť na Vianoce a poviem že nič a miesto toho nič , dostanem tonu hovadin a akože sa mám z toho tešiť 🫣 a potom som vždy ešte za nevďačnú . A pritom by ma ľudia za tie roky mohli poznať . Takze mňa napríklad nie že poteší hrniec , alebo mop , ale aspoň ho využijem . Ale keď dostanem parfem , z ktorého ma boli hlava , alebo zlate nausnice , ktoré si nikdy nedám , tak áno , radšej dostanem mop .
Ale taký úplne najhorší darček asi nemám . Pre mna sú skoro všetky rovnako hrozne 🤣

biba_18
2. dec 2024

@lenka.25 tak keď sa ťa niekto spýta tak mu povedz - a nie že nič ...

maryetta
2. dec 2024

Detske spodne pradlo-pre dospelu 🙈

hankab
2. dec 2024

@papaya1234 snubny prsten na Vianoce, lebo nevedel co mi ma kupit 😁 uz je ex, nie kvoli prstenu, ale ta idea bola hrozna.
A potesila by ma kludne aj nova elektricka varna doska, alebo iny spotrebic co mi ulahci zivot.
Minuly rok sme od svokry (vsetky jej deti s partnermi/kami) dostali rovnake chnapky na hrnce aj s utierkami, ktore vobec nesaju. Este aj v otrasnych farbach a so vzorom ako pre babku. Pekne gesto, viem ze svokra nema penazi na rozdavanie, ale kvoli tomu ako vyzeraju ich schovavam hlboko v sufliku, aby mojmu nenapadlo ich vybrat a vystavit 🫣

macatt
2. dec 2024

@lenka.25 no hej, ale keď dostaneš tretí mop len za to, že ťa videl niečo utierať na zemi a máš ďalsie 2 ks doma tak neviem😃

lelelienka
2. dec 2024

Najhorsi darcek je ziadny darcek, cokolvek ine dobre myslene, aj ked mozno nedomyslene, sa pocita.