Ahojte baby, myslite že si môžem dať na svadbu béžové čipkované šaty k tomu čierne doplnky keď nevesta bude mať biele dlhé?
hostia si zvyknú obliekať, čo chcú.... ideálne ak je to teda čosi slávnostné... a nie je to svadba, na ktorej je požiadavka mať niečo konkrétne.... inak v podstate náhoda, že vieš, aké šaty bude mať nevesta.... nie každý hosť je o tom informovaný vopred
spytaj sa nevesty :D mne by to nevadilo aj keby mi prisla baba v bielych satach, ine v tom zas vidia tretiu svetovu 🙂 (PS cierne doplny vymen za zlate ;) )
@kristin_123 mozes, hlavne ak su kratke ako na foto, nemala sa by sa nevesta urazit 😉 mne osobne by to nevadilo
Saty ano, cierne doplnky nie.
@zuvelyn ale toto nie su biele saty...teda pokial nie som farboslepa :D co moze naozaj vadit neveste su dlhe biele stay (videla som take na svadbe)
tieto saty su fajn, aj ja som raz davno mala podobny styl na svadbe, ale nedaj cierne doplnky, k tejto farbe s nehodia. nejake bezove, nude, zlate a pod.
@zuvelyn fuha, toto nepoznam :D ale ved ano, minule tu bola diskusia ze nevesta chce iba dlhe saty. toto uz je prehnane, jasne. takym nevestam moze vadit naozaj vsetko, ale na to by som sa vykaslala. pokial to naozaj nie su vyslovene biele "nevestovske" saty, co je vrchol nevkusu prist na svadbu ako host v takych satach.
kraaaasne saty 🤩🤩🤩
Ďakujem za rady baby 🙂 Viem aké šaty bude mať nevesta lebo je to švagriná a určite sa opýtam aj jej len som chcela najskôr názor nestrannej osoby :D A čierne doplnky som chcela lebo mám vybratú béžovu kabelku s čiernou čipkou tak myslím že obyčajné čierne lodičky a náhrdelník by k tomu mohli byť fajn. Ale porozmýšľam aj nad tou zlatou ;)
@kristin_123 Krasne saty a cierne doplnky k tomu urcite budu pasovat a este viac ta odlisia od nevesty, lebo ona cierne doplnky urcite mat nebude.
@kristin_123 a prečo nie??? Nemala by si mať biele šaty