Môžem sa takto obliecť na svadbu?

16. mar 2023

Môžem si na svadbu (ako hosť - nie nejak blízky či významný mladomanželom) obliecť šaty kráľovsky modrej až tmavomodrej farby, k tomu topánky a kabelku čiernej trblietavej farby a čierne kratšie sako (ktoré budem mať iba v kostole a na prechod z kostola na hostinu)? Nebudem pôsobiť moc tmavo? Mám do 30 rokov...

tosomja
16. mar 2023

Môžeš. Nie každý má rád žltú 🙂 ja som mala čierne šaty na poslednej svadbe.

viestta
16. mar 2023

Pokial nebudes mat biele tak je to na svadbu uplne v pohode

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petamich
16. mar 2023

podla mna uplne v pohode 🙂 na x svadbach som mala male cierne, k tomu farebne doplnky a topanky - odmietam si kupovat nieco co nebudem nosit, mam doma zopar kusov, ktore su univerzalne vyuzitelne a kombinovatelne

zlomika
16. mar 2023

tiez si myslim, ze je uplne na tebe, aky outfit zvolis na svadbu, na ktoru si pozvana🙂 pokial teda nemaju striktne dany nejaky dresscode, ale to asi nebyva nikde :D a samozrejme, ze ak nie si druzicka a nevesta nevyzaduje konkretne farby. biela samozrejme, logicky, neprichadza do uvahy, no a nad ciernou by som asi tiez nepremyslala, skor by som sla do bledych farieb🙂 modra je v pohodke.

miadi
16. mar 2023

Jasne ze v kralovsky modrej budes posobit tmavo. Ale nie je to proti pravidlam . Je to skor o tebe ci chces posobit tmavo alebo chces ziarit v inej farbe, tmave farby sa nosia viac v zimnom obdoby . Posli foto jedna fotka >tisic slov .

9gabi9
16. mar 2023

Určite v pohode. Moja švagriná mala na našej svadbe kráľovsky modrú tylovu sukňu a čierny jednoduchý vrch, topánky si nepamätám, ale boli určite čierne alebo modré 👍

bibcabi
16. mar 2023
Používateľ bibcabi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od bibcabi.

určite možeš.. 🙂