Môže ovplyvniť meno povahu dieťaťa?

romanka_369
16. okt 2013

Ahojte..mam otazocku 🙂..chcela by som sa opýtať hlavne Vás co máte Dominikov ze ci je dobrucky alebo je to malý šibal :D..to meno sa mi moc paci a planujeme ho dať babetku ale všetci nás dá sa povedať odhovaraju a chytaju sa za hlavu ze Dominikovia sú neposlusny a zlý :(..

majka777
16. okt 2013

My teda Dominika nemáme, ale máme Katarínu. Od tohto mena nás všetci odhovárali, že hádam ani nepoznajú normálnu Katarínu a malá je poslušný anjelik 🙂 Pri druhom som si povedala, že meno určite s nikým riešiť nebudem, tak ako urobila kamoška...proste sa ho všetci dozvedia, keď sa malá narodí 😉

nikolet_89
16. okt 2013

ahoj vies co nemyslim si, ze napr. kazda Klaudia musi byt ako dieta zla, alebo ze Tiborovia maju vacsie sklony k nasiliu a pod... 😀 ale verim, ze kazda Barbora ma v sebe rovnaku aspon jednu povahovu crtu napr. tvrdohlavost, kazda Katka plachost atd...treba si vsimat 🙂

bbarboraa
16. okt 2013

@nikolet_89 :D to si pis o tej barbore :D ... ale vo vseobecnosti nie ako si vychovas tak mas... :D

katren
16. okt 2013

@romanka_369 kup si knihu Vplyv mena na zivot......my sme si pred vyberom mena pre dietatko kupili a teda, dvaja su ako opis z tej knihy a tretia uvidime 🙂

gretka2
16. okt 2013

No ci ma meno vplyv na povahu dietata neviem, poznam viac deti s menom mojich deti, a su rozdielne.
Ale poznam jedneho Rasta, a ma 2 metre, cize "nomen-omen"- "Rasto rastie" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 (sice to nie je povahova crta 😉 ....)

evening_star
16. okt 2013

Neverím tomu, na základnej sme mali päť Katiek, a každá iná, jedna plachá, druhá rebel, tretia hudobne nadaná, štvrtá dobrá v matematike. Záleží viac od génov a výchovy. Meno je len meno.

snopkulka
16. okt 2013

😀 😀 😀 😀 😀 😀 čo som sa napočúvala, keď som dávala malému meno SAMUEL 😀 😀 😀 😀 väčšina detí (chlapcov) je nezbedných, živých, neposlušných... ako z divých vajec 😀 😀 a je jedno, či je to Dominik, Kubík, Samko, Adamko, Miško..... 😉

wewe22
16. okt 2013

mam synovca dominika a je to neposedny sibal az doteraz
ALE nemyslim si ze je to tym ze ty si vybrala meno moj nazor je ze dietatu je meno dane, trochu sa o tieto veci zaujmam a myslim si ze nic v tychto veciach nie je nahoda ani datum narodenia (i ked sa casto porody planuju) ani meno ani rodina do ktorej sa dieta narodi
PRETO ak to tak citis daj mu meno ake sa ti paci

zuzinka1989
16. okt 2013

podla mena povaha nesedi ani mne 😀 cize brala by som to s velkou rezervou 🙂

rebellefleur
16. okt 2013

ahoj, my mame Dominika, ale na také, že meno ovplyvnuje povahu človeka moc neverím, verím skor ale na to, že znamenie ovplyvnuje povahu človeka.. 🙂 Moj maly je šibal, je živý /ale tak to je snád skoro každé druhé dieta:D / a zatial veru zlý nie je :D je napr znamenie ryb, čo má byt citlivé znamenie a to veru mozem potvrdit, že je také malé citlivčiatko 😝

11nika11
16. okt 2013

Ja si nemyslím,že meno vplýva na povahu dieťaťa..jede Dominik môže byť ako anjelik,iný presný opak.
Nenechaj sa odradiť a dieťatku daj také meno,aké sa ti páči 🙂

chiarinka
17. okt 2013

nemyslim si , že by meno ovplyvnilo povahu človeka,ale máme v rodine Dominika, je to veľký kľudaš a pohodák 🙂

shaga
17. okt 2013

Nie 😀

fotoarch
17. okt 2013

Oznam vsetkym meno az v porodnici...budu nadseni....pred porodom ti ti isti ludia kazde meno len sprznia.....

vejula
17. okt 2013

ja mam Dominika a je to strašny šibal, je skutočne z divych vajec a hlavne ma taku tvrdu palicu, že to chce vela trpezlivosti. Ale je to ten naj chlapček akeho som si mohla priať.
Môj manžel zas stresuje, lebo mame druhu dcerku kristinku a vraj každu jednu kristinu čo pozna ma obrovske prsia.... tak sa boji o našu malu dcerku aby potom v dospelosti nemala problemy s tymto 😀 😀

galaxy
17. okt 2013

Hovadina 😀

kocko
17. okt 2013

Vôbec nie......gény mám po vás, takže je to v tom. 🙂 🙂

stellamaris
17. okt 2013

tomu never 😀 poznam Dominika,ktory je velmi pokojny.......................a moj syn ma styri mena,tomu ovplyvnovaniu podla mien neverim.........

avanti
17. okt 2013

Ja si myslim, ze ano, ale treba hladat vo viacerych zdrojoch. A este jedna poznamka - mozno ta charakteristika viac sadne uz na vacsie dieta, pubertaka, alebo dospeleho, ktory uz ma nieco za sebou (myslim odzite), ako na male dieta, ktoremu sa este len formuje povaha, vlastnosti atd..
Tu je link na velmi zaujimave citanie o menach a mne to sedi takmer na vsetkych okolo : ( mas tam aj Dominika a ze vraj byvaju rychli 🙂 ).
http://ezoterika.wgz.cz/rubriky/charakteristika...