Ahojte dievcata,
potrebujem vas nazor. Syncek sa narodil v rovnaky den ako moj manzel :D tazko povedat, ci je to vyhoda, ci nevyhoda, ale skusit "vypotit" nejaky text na pozvanku k narodkam mi chvilu trvalo. Mozem na pozvanku uviest tento text?
15.november je pre nas vynimocny den,
preto na oslavu nasich narodenin pozvat vas chcem.
Ja 1 rok a tatinko 33 rokov budeme mat,
preto pozyvame tych, ktorych mam najviac rad.
Oslava sa bude konať u nas dňa 15.11.2014 o 15.00 hodine,
preto budeme radi, ked pridete, my tam urcite budeme.
Budem vdacna za akukolvek kritiku, radu, nazor 🙂
Musis zjednotit bud jednotne alebo mnozne cislo.
@ichbinich dakujem, uvedomujem si, ze nieco je v jednotnom a nieco v mnoznom, ale aby sa to rymovalo a malo aj hlavu aj patu som uz nevedela dat dohromady. uvidim, ci mi este baby nieco ine poradia, a ak nic dovtedy nevymyslim, tak tam supnem klasicky text bez rymovaciek a bude 🙂
15. November, vynimocny den!
Na oslavu narodenin pozvst vas chcem.
Ja rok a tatinko 33 bude mat
Preto vas chcem k nam pozvat.
@lennulik1 aj mne tam vadí menenie osôb "pozývame tých, ktorých mám najviac rád" ...podľa mňa by úplne stačilo že oslavuje dieťa pozve svojich príbuzných na svoje prvé narodeniny a niekde na konci že k oslave sa samozrejme pripája aj otecko so svojimi narodkami - len nejak jednoducho bez veršov 😉
@lennulik115.november je pre nas vynimocny den,
preto na oslavu nasich narodenin pozvat vas chcem.
Ja 1 rok a tatinko 33 rokov slávime,
preto pozyvame tych, ktorych najviac radi máme.
Oslava sa bude konať u nas dňa 15.11.2014 o 15.00 hodine,
preto budeme radi, ked pridete, my tam urcite budeme.
Nič lepšie ma nenapadlo. Tá snaha o verš sa mi náhodou páči. Mne tam len vadilo, že akoby tých pozvaných mal rád len malý a nie aj manžel. Ale chápem, že je to kvôli rymu. To, že raz je pozývam a raz pozývame, mi až tak nevadí.
Každopádne, veľmi milý nápad.
@liebling98 dakujem velmi pekne, myslim, ze takto to tam asi napisem. hej, len kvoli rymu som to musela raz tak a raz tak pisat. este raz dik 🙂
No op versovanie....neviem neviem, nie je to podla mojho vkusu. Hned, ked som to precitala, tak mi to pripomenulo majstra Yodu z Hviezdnych vojen - on pouzival taky prevrateny slovosled.
Mne sa nepacia silene basnicky, teda ja som za skor "oznamovaci pozyvaci styl..... Ale ak sa ti to paci...chcela si nazor...
Z vyssie uvedenych sa mi celkom pozdava kratka basnicka od @eeffka .....
Ak si to vymyslela sama - tak je to super. mne sa to páči, pekná pozvánka. Sama by som to nevymyslela ani za týždeň - nemám básnické črevo....
@lennulik1:
Osobne nemam rada versovane, ale to je vec vkusu.
Co som si vsimla: pouzivas raz jednotne cislo a raz mnozne cislo: "pre nas vynimocny den", ale potom "pozvat chcem" - jedna osoba.
Takze ja ti s prebasnenim pomoct neviem, ale podla mna to treba "zjednotit", ze bud vsetko v jednotnom cisle, alebo v mnoznom, pricom v mnoznom je lepsie, kedze su dvaja.
Ale v kazdom pripade peknu oslavu! 🙂