Môj ex bude mať svadbu

8. jan 2022

Ahojte, moj Ex bude mat svadbu. Rozisli sme sa pred 8 mesiacmi. Ked som sa to dozvedela velmi som bola z toho znicena aj som dost plakala. Ale viem ze ja potrebuje iny typ chlapa ako je on . Ale dost mato vzalo. Myslite si ze je to ego ? Nechapem preco ma to tak vzalo.boli sme spolu 5 rokov

martina1201
8. jan 2022

Vzali ťa to lebo vy ste spolu boli 5 rokov a svadba nebola a rozišli ste sa pred 8 mesiacmi a on sa už žení. On rozchod rozchodil skôr ako ty a ty si sa ešte neposunula ďalej kdežto on si už zakladá rodinu. Popraj mu šťastie a lásku a ty sa zameraj na vhodnejšieho chlapa. Raz príde ten pravý.

lily14
8. jan 2022

Dosť skoro stiihol

spadnutaslivka
8. jan 2022

stihol to dosť skoro, ale po niektorých vzťahoch viete lepšie posúdiť, čo chcete a čo nechcete od budúceho partnera. Alebo je dosť možné, že sa žení preto, že "musí" ;) začni žiť svoj život a jeho už nerieš

tosomja
8. jan 2022

Popraj mu všetko dobré, a ži ďalej. Alebo kašli na neho úplne a nájdi aj ty šťastie, inde, nie u jeho 🙃🍀

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
madeline1
8. jan 2022

8 mesiacov je uz dost na to, aby si sa posunula, ci uz sama alebo s niekym. Pravdepodobne ta laska tam uz nebola, ked ste sa rozisli, prirodzene si nasiel niekoho ineho o koho ma vacsi zaujem.

madeline1
8. jan 2022

dnes sa vacsina neberie ani ak by mali, tak pochybujem, ze tento musi. Zalubil sa a vie, co chce. Myslim, ze je to normalny cas na to, aby to vedel.

janetinka27
9. jan 2022

je to normalne, ze ta to boli, ale ten prvotny sok prekonas a postupne to bude boliet menej a menej

miadi
14. jan 2022

Jasne ze Ta boli ego. Ty si mu 5rokov nebola dobra na svadbu a inu po par mesiacoch poziadal o ruku. Asi to tak malo byt teba caka stastie inde. Clovek nikdy nevie vztah sa moze rozpadnut aj po 10-20r a iny vztah moze vydrzat do smrti hoci sa zobrali hrr v case najvacsej zalubenosti. Tak jemu len zelaj vsetko dobre a uz nanho nemysli. Neznamena to ze Ta druha je lepsia ale ze sa k nemu Asi viac hodi, ty mas z toho vztahu lekciu akeho muza nechces aky vztah nechces. Tak len Bud rada ze je to ako to je a ze nemate spolu dieta Takze uplne nanho mozes zabudnut .