Ahojte, moj Ex bude mat svadbu. Rozisli sme sa pred 8 mesiacmi. Ked som sa to dozvedela velmi som bola z toho znicena aj som dost plakala. Ale viem ze ja potrebuje iny typ chlapa ako je on . Ale dost mato vzalo. Myslite si ze je to ego ? Nechapem preco ma to tak vzalo.boli sme spolu 5 rokov
Dosť skoro stiihol
stihol to dosť skoro, ale po niektorých vzťahoch viete lepšie posúdiť, čo chcete a čo nechcete od budúceho partnera. Alebo je dosť možné, že sa žení preto, že "musí" ;) začni žiť svoj život a jeho už nerieš
Popraj mu všetko dobré, a ži ďalej. Alebo kašli na neho úplne a nájdi aj ty šťastie, inde, nie u jeho 🙃🍀
8 mesiacov je uz dost na to, aby si sa posunula, ci uz sama alebo s niekym. Pravdepodobne ta laska tam uz nebola, ked ste sa rozisli, prirodzene si nasiel niekoho ineho o koho ma vacsi zaujem.
dnes sa vacsina neberie ani ak by mali, tak pochybujem, ze tento musi. Zalubil sa a vie, co chce. Myslim, ze je to normalny cas na to, aby to vedel.
je to normalne, ze ta to boli, ale ten prvotny sok prekonas a postupne to bude boliet menej a menej
Jasne ze Ta boli ego. Ty si mu 5rokov nebola dobra na svadbu a inu po par mesiacoch poziadal o ruku. Asi to tak malo byt teba caka stastie inde. Clovek nikdy nevie vztah sa moze rozpadnut aj po 10-20r a iny vztah moze vydrzat do smrti hoci sa zobrali hrr v case najvacsej zalubenosti. Tak jemu len zelaj vsetko dobre a uz nanho nemysli. Neznamena to ze Ta druha je lepsia ale ze sa k nemu Asi viac hodi, ty mas z toho vztahu lekciu akeho muza nechces aky vztah nechces. Tak len Bud rada ze je to ako to je a ze nemate spolu dieta Takze uplne nanho mozes zabudnut .
Vzali ťa to lebo vy ste spolu boli 5 rokov a svadba nebola a rozišli ste sa pred 8 mesiacmi a on sa už žení. On rozchod rozchodil skôr ako ty a ty si sa ešte neposunula ďalej kdežto on si už zakladá rodinu. Popraj mu šťastie a lásku a ty sa zameraj na vhodnejšieho chlapa. Raz príde ten pravý.