Mini svadba

monika101146560
12. mar 2024

Ahojte, vždy keď mali slečny svadbu v kostole, billa to veľká rošáda, princeznovské šaty...no ide o to ze sa chceme zobrat v kostole, avšak oslava by bola spojená s 1. a 7. narodeninami našich dcér čiže v kruhu blízkej rodiny. Otázkou je, že aké šaty by bolo vhodné na takúto mini svadbu do kostola pretože ako vravím zo skúseností viem že u nás na dedine keď bola svadba bolo to vzďy veľkolepé. A keďže je marec, a svadbu plánujeme v máji, nie je ani čas a ani financie na takéto šarády.
Vďaka za kazdú radu
PS: mám silnejšiu postavu

ada_alica
12. mar 2024

@monika101146560 ja som mala biele šaty v midi dĺžke a dcéra mala presne také isté 🥰

janka1011
12. mar 2024

@monika101146560 šaty si každá nevesta dá také, aké sa jej páčia, miesto konania sobáša s tým nemá nič. Skôr mi príde divné spájať svadbu s narodeninami detí. To sú úplne odlišné udalosti a vôbec by som to spolu nemiešala.

1ryba
12. mar 2024

V reserved majú teraz krásny biely overal. Na malú svadbu je ako stvorený.

katkaseiner
12. mar 2024

tiež by som nespajala svadbu s narodkami deti...mozno este ak by islo o krst deti, to by som spojila. Takto zatienis narodky

rorino
12. mar 2024

@monika101146560 šaty si daj po akých túžiš,aj keď mala,ale predsa to bude svadba a ty nevesta.A podľa mňa nevadí,že to bude spojené s narodeninami,malej to aj tak ešte bude jedno a staršia bude spomínať,že na jej narodeninách bola svadba😉

marth16
12. mar 2024

@monika101146560 tiež sme mali mini svadbu, ale spojenú z krstinami. Mala som midi šaty zo sheinu asi za 10€ 😁 a spokojná som bola

tiana080
12. mar 2024

@katkaseiner však to sú ich deti 😃 aké zatieniš? Halo? 😃

lamonita
12. mar 2024

Ja by som skôr riešila to, že pre hostí to môže byť finančne náročné. Darčeky pre 2 deti plus novomanželom. Ale tak nevieme detaily... možno v tomto problém nie je😉

januska12323
12. mar 2024

Narodeniny do toho nepleť, to majú hostia kúpiť každej dary, každej gratulovať?

nyphadora
12. mar 2024

@monika101146560 mala som biele cipkovane v midi dlzke a sandale na opätku.

katkaseiner
12. mar 2024

@tiana080 pyta sa na nazor, dovolis mi ho mat ci si mam klaknut?

monika101146560
autor
13. mar 2024

No ja si nemyslím, že je to nejaká katastrofa spájať to, pretoze máme rodinu rozhádzanú cez celé slovensko až po Čechy a Nemecko, a jednoducho sa nedá prísť každému keď si zmyslíme, a ďalšia vec sú financie, pretože staviame dom takže tam sa peniažky zídu, svadba ide byť skôr len taká že sa vezmeme oslavovať sa prioritne budú samozrejme narodeniny detí

monika101146560
autor
13. mar 2024

Ďakujem každej za radu a názor 🙂

feb13
13. mar 2024

Ja som videla nevestu v tmavomodrych satach, po kolena. Na dedine. Bola rozvedena s dietatom a uplne chapem ze si nedala biele. Ked uz mate aj deti, naozaj ti nemoze dedina vycitat nech mas hocijake saty. Kludne si vyber take, ktore vyuzijes aj neskor a pokial sa ti dari take najst, tak rovnake alebo podobne s dievcatami. Jedine by som sa vyhybala kriklavym farbam.

lusyc
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mantilka
16. mar 2024

No nespájal by som svadbu s narodeninami, nikto nikdy nevie ako manželstvo dopadne. Aj pri najväčšej snahe, potom si dieťa bude spomínať na svoje narodeniny na svadbu, ktorá radšej nemala byť. Držím palce aby vám to vydržalo. Šaty aké chces, kľudne aj dlhé biele. Dá sa kúpiť napr Bonprix má dostupné ceny.

princezna_bosorka
16. mar 2024

@monika101146560 vyber si podla toho, co ti sedi.... ja by som hladala kvalitne biele puzdrovky s dlzkou po kolena/tesne pod.

cacianka
17. mar 2024

Hodia sa také, ake sa páčia tebe, či iba 1x oblecies alebo také že využiješ aj inokedy