Mini svadba

16. feb 2024

Ahoj. Plánujeme mini svadbu max 12 ľudí... viete o nejakom peknom mieste cez leto? jazero,nejaká hacienda , kastiel alebo kaplnka, alebo vonajkajsie altánky? Všetko čo pozerám sú veľké priestory od 50 ľudí až do 150... najlepšie západné slovenko.. veľmi by sa mi páčilo aj niekde napríklad vo vinohrade sa zobrať a potom ísť s rodinou na slávnostný obed..

zuzanna822
16. feb 2024

Toto presne aj ja snivam🙏🏼 niekde v krasnej zahrade. Videla som take miesta v toskansku, pred starou vilou alebo tak. Na slovensku som nic zatial take nevidela (i ked som ani poriadne nehladala😊)

bolarazjedna
16. feb 2024

Nemám osobne skúsenosti, ale mňa napadla Chateau Belá. Majú tam krásny kostol pri kaštieľ, robia obrad aj v záhrade v krásnom prostredí. Organizujú svadby ale aj súkromné oslavy, majú aj menšie salóny na menší počet ľudí, sle videla som fotky na stránke, kde sa robila získava v záhrade. A potom sa tam môžete rovno aj ubytovať v luxusnom prostredí. Skus pozrieť na ich stránke aj svadby aj súkromné oslavy s fotkami.... Neviem, či to spĺňa tvoje predstavy, ale toto ma napadlo prvé.

tundra
16. feb 2024
danica2711
16. feb 2024

vo Viničnom pri Pezinku, také rustikálnejšie https://www.travelguide.sk/svk/ubytovanie/hotel...

kessinka
16. feb 2024

@danica2711 Galbov mlyn nefunguje už dlhé roky, pred rokom to síce vyzeralo že ho začínajú opravovať, ale potom tam horelo a odvtedy mám pocit, že sa to nepohlo nikam.

mysiarka
16. feb 2024

tak si treba najst nejaky vinohrad, skontaktovat sa s majitelom a vsetko dohodnut. svadbu mozes mat hocikde, ak bude oddavajuci ochotni prist na dane miesto.

dzejsik
16. feb 2024

kamarati mali krasny vonkajsi obrad pri Smoleniciach, kde sa vcelovina vyraba … a na vinicu by sa podla mna dalo dohodnut so Zeliskovcami vo Svatom Jure (na IG Vinarovazena alebo webka vinozeliska), vlani aj zdielala ako hostili minisvadbu

danica2711
16. feb 2024

@kessinka fakt? Díky za info, dúfala som, že už je v poriadku, bola som tam na svadbe dávnejšie a páčilo sa mi. Sorry, autorka