Mini sobáš

3. jan 2022

Dobrý deň, plánujeme sa so snúbencom tento rok zobrať, ale nechceme žiadnu veľkú svadbu, najlepšie iba v kruhu blízkych to je tak pre + - 10 až 15 dospelých a 3-4 deti
Pohostenie chcem riešiť niekde v reštaurácii - záleží na opatreniach, alebo doma na záhrade taky obedík.
Mal niekto niečo podobné? Prosím Vás

barbora0308
3. jan 2022

Mali sme pred dvoma rokmi v juny, sobas sme mali na urade a potom sme sa iba uzska rodina (9 osob) presunuli do restauracie 🙂

autor
3. jan 2022

@barbora0308 a na úrade ste mali viac ludi ?

zuzap33
3. jan 2022

Mala som pred 18 rokmi - 21ludi.

vso10
3. jan 2022

Ahoj, skús pozrieť na stránke mojasvadba.sk, asi tam nájdeš viac info.
My sme mali malú až strednú svadbu (r. 2015), čiže covid opatrenia sme neriešili... Mali sme asi 40 hostí. Obrat na úrade, hostina po obrade v reštaurácii vedľa úradu a zábava doma na záhrade. Nám taká menšia svadba vyhovovala. Bolo to jednoduchšie naplánovať, neminuli sme majland a mali sme pri sebe všetkých najbližších 🙂 Kebyže máme plánovať znovu tú svadbu, riešila by som to rovnako.

creeze
3. jan 2022

My sme mali v marci 2020 na urade, len s rodičmi a svedkami, obed nebol, lebo kvoli pandemii zavreli vtedy reštaurácie ale cez leto sme mali celovikendovu party pre naše rodiny a susedov

zuzap33
3. jan 2022

@vso10 ani ja doteraz vobec nelutujem ani manzel 😆. A mam 12 fotiek zo svatby, uplne staci

barbora0308
3. jan 2022

Ano, na urade sme mali veelaa ludi 😁 aj napriek opatreniam boli na urade s tym uplne v pohode, povedali, ze nech si vsetcia nasadia rusko a oni nebudu viac riesit... prave preto sme zabezpecili pre nich palenku a pagace po obrate, ze aspon nejake obcerstvenie a nasledne ked nam vsetcia zablahozelali, tak sme vsetkym podakovali a 9-ti sme sa presunuli do restauracie 🙂

vso10
3. jan 2022

@zuzap33 ani ja nelutujem, bolo to úžasné tak ako to bolo 🙂 my máme asi 300 fotiek, ale to preto, že príbuzný je fotograf 🙂 taktiež kamarát fotil takým starým čb foťákom a fotky z toho sú úplne úžasné. neviem čo to je za foťák, nevyznám sa v tom, kamarát to má ako koníček 🙂

nadejna7
3. jan 2022

kamaratka mala takto svadbu, ze vlastne mali len obrad, tam mohol prist kto chcel a potom sa isli najest asi nejaki desiati plus teda novomanzelia do restauracie. tam sa posedelo a koniec. nechceli nic velke. fotografa mali tiez, takze pamiatku maju. video, ze nepotrebuju. kazdy sme v tomto iny. niekto tuzi po mega velkej svadbe s dvesto ludmi a niekomu to staci aj takto skromne.

mimirka32
3. jan 2022

ahoj, my sme mali teraz v auguste svadbu na urade a potom obed v restauracii. Hosti sme mali 14

1lucinka123
3. jan 2022

Ahoj my sme mali v septembri. Bolo nás 10 z úradu sme išli na obed do reštaurácie a odtiaľ k nám domov kde sme sa zabávali až do rana🙂

cimage
3. jan 2022

My sme mali svadbu v zahranici, len my dvaja a fotograf s koordinatorkou boli svedkovia 😁. V lete sme urobili doma party pre rodinu, s kamosmi opekacku. Super sme si to takto uzili. Svadba bola velmi intimna a krasna, nikto nas nerozptyloval a bolo to len o nas a nie ako vyhoviet kazdemu.
Keby som to zas riesila, tak takto.

autor
3. jan 2022

@cimage ahoooj, presne takto by som to si želala aj ja, aby to bolo len o nás, a nie ze svokra nám bude koordinovať aby sme zavolali toho alebo toho. Ja mam 100 chuti iba aby sme boli na obrade iba ja a on a svedkovia. A potom spraviť iba tiež nejakú grilovacku na dvore. Našťastie obidvaja túžime iba po takej skromnej svadbičke, pripadalo mi to ze sme asi divne, lebo keď som sa bavila so známou pozerala na mňa ako na blázna, že prečo nechcem velku svadbu a najlepšie na zámku 😀 ale to už zasa je iba o druhých a nie o nás, som rada ze je tu veľa žien ktoré reagovali na túto diskusiu ze mali takú mini svadbu ❤

Žienky ďakujem Vám a prajem vam šťastné manželstva ❤

domireb
3. jan 2022

Ahoj, ja som mala v júni 11 ľudí, za mňa najlepšia svadbs vôbec. Oveľa menej starostí,o 21:00 sme skončili,zosobášení a šťastní,nikto sa nestihol pohádať, nikto neminul majland,každý dostal jesť a piť, to čo chcel.

tafita
3. jan 2022

Ano, pred 1,5r sme mali sobas a na zahrade obcerstvenie. Torta, kava. Boli iba rodicia, surodenci.

mirka438
3. jan 2022

My sme mali ale pred koronou este. Doobedu sme sa boli fotit my s muzom, potom poobede sa zacali zbierat hostia, bolo nas 19 (rodicia, stari rodicia, surodenci a krstni rodicia) plus kolegyne a kamarati na urade a odtial potom sme my 19ti isli do restiky. Ziadna zabava klasicka. Veceru sme si dali, tortu, porozpravali sme sa a pomaly sme sa rozlucili. Niektori isli este potom k nam domov.

autor
3. jan 2022

@tafita presne takto chcem to aj ja, iba doma na záhrade, torta káva, obed poprípade si niečo ugrilovat a tiež iba súrodencov s deťmi a rodičov 🙂

sonetta
20. jan 2022

Svadbu sme mali v lete. Bolo nás dokopy 17.iba rodičia, súrodenci, manželovi krstni a moja naj kamoška s partnerom. Po obrade sme mali obed v restike a o 18tej sme už boli doma. Obaja sme s mužom usúdili, že lepšie to ani nemohlo byť. Mladšia mala necelé 3mesiace vtedy. Žiadne stresy. Odfotil nas tatino v parku. Šaty som nemala biele, keďže raz som už vydatá bola. Úplne pohodovy deň. Keby mame rodinný dom, tak by sme spravili oslavu kľudne doma.

autor
28. jan 2022

@sonetta ďakujem, práveže rodinný dom mame, a stále nad tým rozmýšľam ze by som takú menšiu oslavu urobila u nás🙂 som rada za reagovali, tiež obaja chceme iba takú malú svadbičku🙂