Mikuláš pre 11-mesačné detičky

ivusinecka026
21. nov 2022

Mamičky prosím Vás čo dávate skoro 11mesačnýn detičkam na Mikuláša sladkosti alebo nejakú hračku.
Ďakujem za skorú odpoveď.

zuz987123
21. nov 2022

@ivusinecka026 malú vianočnú knižku, kapsičky, ovocnú tyčinku, ovocie a chrumky 🙂

viestta
21. nov 2022

Náš dostal hračku do čižmičky. Zaujímalo ho to asi 5 minut. Celý Mikuláš mu bol ukradnutý, začal ozuvať cizmu.

monillia
22. nov 2022

@ivusinecka026 myslím, že 11 mesacnemu je nejaký Mikulas úplne ukradnutý, možno symbolicky nejakú ovocnu tasticku,ovocie

natalala
22. nov 2022

@ivusinecka026 ked mala cca tolko, tak dostala knizku, ovocne kapsicky, take detske chrumky a bolo vybavene 🙂 teraz bude mat na mikulasa skoro 3 a dostane nejake sponky+gumicky, mrazom susene ovocie v aj bez cokolady, nejake cerstve ovocie, oblubene kesu oriesky, ovocne koze/tycinky a v dmke maju super pohankove medovnicky (tie ma velmi rada).

nwnw
22. nov 2022

@ivusinecka026 auticka do cizmiciek

lila1988
22. nov 2022

Vyzivy, ovocie, mensie hracky sme davali

sudocek
22. nov 2022

@ivusinecka026 Naš podostaval plienky. Výživu a piškóty. Za tie plienky som bola vďačná. Lebo tých nieje nikdy dosť 😊.

tianna
22. nov 2022

@ivusinecka026 sladkosti prispôsobené veku (baby keksíky, kapsicky), prípadne drobnú hračku 🙂 náš drobec je už starší no zatiaľ nemôže jesť klasické sladkosti (trošku zložitejšie s trávením zatiaľ) tak dostane špeciálne keksíky bez mlieka a vajec, ovocné kapsicky a plyšáka z klasického Milka balíčka z ktorého sladkostí prehodim starším synom do ich balíčkov 😄

dory11
22. nov 2022

Moja malá minulý rok 8sem mesiacou koncom decembra 9 dostala ovocné výživy zeleninovo mäsové prikrmy kukuričné chrumky,kašu plyšáka a plienky a piškótu

evkamotka
22. nov 2022

Chrumky a banan. Len symbolicky

kormino
22. nov 2022

Moj vnúčik bude mať na Mikuláša 11 mesiacov.Mám nachystané ovocné kapsičky,chrumky,plienky a ešte dokúpim ovocie aké má rád.

titla
23. nov 2022

Myslim, ze dostal banan a ovocnu kapsicku. Bolo mu to suma-fuk.

ninah1486
18. dec 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja davam "sladkosti" ale take zdrave :D nas zboznuje chrumky od sunaru tak dostane tie

beahavala
19. dec 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja som davala detom aj v takom veku ale je pravda ze vtedy ich to este moc nezaujima

saxana000
19. dec 2022

Vyzivu a chrumky