Mamičky prosím Vás čo dávate skoro 11mesačnýn detičkam na Mikuláša sladkosti alebo nejakú hračku.
Ďakujem za skorú odpoveď.
Náš dostal hračku do čižmičky. Zaujímalo ho to asi 5 minut. Celý Mikuláš mu bol ukradnutý, začal ozuvať cizmu.
@ivusinecka026 myslím, že 11 mesacnemu je nejaký Mikulas úplne ukradnutý, možno symbolicky nejakú ovocnu tasticku,ovocie
@ivusinecka026 ked mala cca tolko, tak dostala knizku, ovocne kapsicky, take detske chrumky a bolo vybavene 🙂 teraz bude mat na mikulasa skoro 3 a dostane nejake sponky+gumicky, mrazom susene ovocie v aj bez cokolady, nejake cerstve ovocie, oblubene kesu oriesky, ovocne koze/tycinky a v dmke maju super pohankove medovnicky (tie ma velmi rada).
@ivusinecka026 auticka do cizmiciek
Vyzivy, ovocie, mensie hracky sme davali
@ivusinecka026 Naš podostaval plienky. Výživu a piškóty. Za tie plienky som bola vďačná. Lebo tých nieje nikdy dosť 😊.
@ivusinecka026 sladkosti prispôsobené veku (baby keksíky, kapsicky), prípadne drobnú hračku 🙂 náš drobec je už starší no zatiaľ nemôže jesť klasické sladkosti (trošku zložitejšie s trávením zatiaľ) tak dostane špeciálne keksíky bez mlieka a vajec, ovocné kapsicky a plyšáka z klasického Milka balíčka z ktorého sladkostí prehodim starším synom do ich balíčkov 😄
Moja malá minulý rok 8sem mesiacou koncom decembra 9 dostala ovocné výživy zeleninovo mäsové prikrmy kukuričné chrumky,kašu plyšáka a plienky a piškótu
Chrumky a banan. Len symbolicky
Moj vnúčik bude mať na Mikuláša 11 mesiacov.Mám nachystané ovocné kapsičky,chrumky,plienky a ešte dokúpim ovocie aké má rád.
Myslim, ze dostal banan a ovocnu kapsicku. Bolo mu to suma-fuk.
ja davam "sladkosti" ale take zdrave :D nas zboznuje chrumky od sunaru tak dostane tie
ja som davala detom aj v takom veku ale je pravda ze vtedy ich to este moc nezaujima
Vyzivu a chrumky
@ivusinecka026 malú vianočnú knižku, kapsičky, ovocnú tyčinku, ovocie a chrumky 🙂