Miesto na oslavu v okolí Bratislavy

niki283
19. jún 2012

Ahojte,
potrebujem poradit. Chystam velku oslavu a potrebujem poradit s miestom. Potrebujem nieco v okoli Bratislavy alebo Trnavy. Chcela by som nieco, co aj dobre vyzera, vie tam prespat cca 20 ludi a zabavit sa tak 40. A hlavne nech ma to uplne nezrujnuje, nemate nahodou nejaky typ?
dakujem

liz_lemon
19. jún 2012

@niki283 skus toto http://www.galbovmlyn.sk/
je to vo Vinicnom, mali sme tam firemnu party

niki283
autor
19. jún 2012

Dakujem, idem si to pozriet

chalupaukubika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aninocka4
7. jún 2013

ahojte,
potrebovala by som poradit nejaku restauraciu v bratislave na oslavu mojich promocii.bude nas okolo 20 a restauracie v bratislave nepoznam..najlepsie nieco v centre mesta,ale za normalnu cenu 🙂 dakujem za vsetky tipy 🙂

sandri
7. jún 2013

@aninocka4 Ja som mala kedysi promociu v Steam&coffee co je hned pri Slovenskom rozhlase. Jedna cast je tam oddelena, cize sme boli uzavreta spolocnost. Alebo velmi dobre varia a za rozumne ceny v restauracii Gaudio, ale je to pri stanici v Petrzalke, cize nie v centre mesta...

bimba01
7. jún 2013

ahoj, v centre BA ma napada restauracia, ktora je uplne na konci obchodnej, smerom k STU. Alzbetka sa vola. Alebo potom hore na kamziku v TV vezi.

aninocka4
7. jún 2013

dakujem za rady,popozeram 🙂

ciusinka
7. jún 2013

@bimba01 Noo..pokial viem, restauracia Alzbetka uz nejaky ten piatok neexistuje a je namiesto nej Billa 🙂

bimba01
7. jún 2013

@ciusinka hej? hehe, tak to som si teda vobec nevsimla. je to ta restika v budove oproti obchodnej?

ciusinka
7. jún 2013

@bimba01 hej hej,tam ako konci obchodna tak na rohu,napravo pokracuje mickiewiczova a nalavo idu dalej elektricky okolo STU..uz to neni restika ale Billa 🙂