Ahojte potrebovala by som poradit...Nenachadza sa meno Dário v slovenskom rozširenom kalendari?Hľadala som ho ale nikde nieje...Velmi sa mi to meno pači a idem ho dať synčekovi...Ma niektora z vas doma syna Dária?Nevyzera to ako z telenovely?Dário..... 🙂 🙂
Znamy sa tak vola, ale on je slovak srbskeho povodu. Treba sa spytat na matrike, ale podla mna by to nemal byt problem. To ze nie je v kalendari neznamena, ze sa neda pouzit. Kazdy vyrobca kalendarov pouziva iny menny zoznam, smerodatne je len to, co ti povedia na matrike. Skus pogooglit nejaky zakon o menach deti alebo nieco podobne😉
Ja poznám iba podobu Dárius, s Dáriom som sa nestretla, aj keď sa mi Dário páči viac ako Dárius.
V slovenskom nie je, ale v španielskom či talianskom kalendári je. V španielskom kalendári oslavuje toto meno 19.12 a v talianskom tuším 24.8.
V dievčenskej podobe sa mi meno Dária veľmi páči. Ale ak sa ti páči chlapčenské meno Dário, nerieš druhých.
Pekne meno 🙂 My mame AXELA nie Alexa ale AXELA ziadny preklep ako si vela ludi mysli. 🙂 A v rodine mam aj meno Celestin 🙂
troška netypické, ale celkom pekné. Susedia, rodina, známi si časom zvyknú ...
poznám dievča,volá sa Dária,záleží ako meno sadne k priezvisku,mne sa toto až tak veľmi nepáči....
Ja mam suseda,hovoria mu vsetci Dario,ale v skutocnosti sa vola Darius☺
Dario Naharis, Game of Thrones 🙂
Inac ani, aj v rozsirenom kalendari pisu ina Dariusa, ale podla mojho oblubenehoserialuexistuje aj Dario 🙂
http://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php
Moja sestra mala frajera, ktorý sa volal Dário, ale bol to Talian.
Nestretla som sa tym menom, v kalendari je asi len Darius...to sa ti nepozdava? Znie to viac standardne..Dário mi znie ako pomyleny Mario :D