Ahojte som 5 tyzdnov pred porodom a este stale nemame meno pre chlapca. Chceme aby sa hlavne hodilo k priezvisku Oláh, co je dost problem. 🙂 dakujem
Oliver, Ondrejko
Adam 🙂
Mne zas Milan ako uplne prve. Nasledne..Daniel. Roman..Ondrej. Oliver..Frantisek.
Matus, Oliver, Roman 🙂
Peter, Martin, Pavol
Bruno,Fabian
Romanko 🙂
Napadli ma - Michal, Branislav, Juraj
mne na tvoje priezvisko Olin Oláh 🙂
romanko, ale toho uz mam ja 😀
akekolvek "normalne", teda myslim tradicne slovenske, michal, peter, jan, roman a vela vela dalsich. Mne osobne by k tomuto priezvisku moc nepasovali tie dnesne "moderne" mena (nic proti nim nemam, ale v tejto kombinacii pre mna moc nie)
Dakujem za nazory, mne sa paci aj meno Simon bez makcena, co nan hovorite v kombinacii s priezvisko? Alebo este Artur, Matej, Viliam, Maxim, len manzelovi sa nic nepaci.. Olivera dava teraz strasne vela bab, Michal sa mi strasne paci ale sestra dala pred mesiacom dcere meno Michaela
@matka1000 napadlo ma Patrik Olah
Ale dobre vyznie aj Matej, Maxim, Michal, Daniel....a nechce ocinko meno po sebe keď sa mu nič nepáči?
Dominik
Mne sa k tomu hodi Marcel. To mi napadlo ako prve.
@matka1000 Ved kludne si daj Michal,ved su to 2 rozdielne mena a jedno je dievcenske a druhe chlapcenske
Moji starý rodičia mali veľa vnúčat, 14 vnukov a 14 vnučiek. A veru niektoré mená sa nachádzali v rodine niekoľkokrát - Eva, Antón, Marián, Ján, Anna, Jozef, Mária, .... každý si dal aké sa mu páčilo.
Mne sa k Oláhovi hodí automaticky Michal (ale to mi už šibe z Búrlivého vína 😀 )
a čo Jakub?
mne tam pasuje najlepsie Daniel 🙂 ale mozno som iba zaujata 😀
Michal olah ;)
ja poznám Milana a Tomáša Olahových 🙂
Hodilo by sa niečo na M - Michal, Miloslav, Miloš... 🙂
daj mu meno po ockovi....keď sa mu ani jedno nepáči
Ocko je Stefan ale to nechcem nakolko o dca tyzdne by mal narodeniny, Daniel sa mu vobec nepaci
Vincent
prvé ma napadlo Oskar