ahojte paci sa vam meno pre dievcatko marína? 🙂
bez dlzna celkom ano, mali sme to ako alternativu na priznani otcovstva, ked sa mal narodit nas maly.. kedze aj dievcensku variantu sme museli uviest.. ja som velmi nebola za, ale muzovi sa pacilo a nechcel moju Marianu, tak som mu urobila po voli.. aj tak mame Maxima 😀
Paci.
Moj osony nazor pride mi to ako meno pre neaku Lod prepac ale naozaj. Botel Marína ja by som to meno nedala je pekne no nie pre dcerku. Ale to je len moj nazor ok
Páči.. je originálne 😉
mne sa páči 🙂
krasne meno!
aj mne sa velmi paci, ja take nadherne slovanske, lubozvucne🙂 dakujem za nazory, chcela som vediet ako okolie zareaguje na meno, ktore momentalne nie je moc moderne a trendy, ale vidim, ze sa paci-)
Mne sa tiez paci, je to take pekne basnicke meno, ja som ho aj navrhovala, ale muz zamietol. Nakoniec je z Maríny Sabína 🙂 Tiez to nie je top meno v sucasnej dobe, ale prave take sme chceli. Komu sa nepaci, nech ju neoslovuje 🙂
mne sa páči 🙂
aj mne sa páči....ja som tiež bojovala za meno pre syna - chcela som aby sa volal Libor a tiež sa to všetkým nepozdávalo, ale som si dupla...ja to dieťa odnosím 9 mesiacov a porodím...
V okolí máme dievčatko s takýmto menom. Je to krásne meno. Nenechaj sa odradiť!
peknučké meno 🙂
Originálne a zároveň normálne, aspon nebude 10 Laurinka alebo Sofinka v škôlke ci na ihrisku
áno pekné meno. to bolo ked sme my vyberali meno.. chlapca sme mali hned aj pre patorčatá by sme vybrali ale dievčenské ani za pana... teraz máme Dominiku 🙂
ASpoň bude mať obľubenú báseň (od Sladkoviča) a aj keksíky 🙂
paci a dokonca jednu poznam, ma pol roka a je to velka kocka 😉 takze krasne meno 🙂
Marína je super meno!
Páči aj ja poznám.
Krasne meno🙂
krasne meno 🙂
ja ti poviem v porodnici dala jedna toto krasne meno s kombinaciou marina mia krasne to znelo
Krásne meno. Vôbec nerieš, či sa páči druhému, páčiť sa má Tebe.
Ja som Marianna a moja sestra Maria a radšej by sme sa volali Hildegard a Cecília 😀 Ale Marína je krásne meno 🙂