ahojte dievčatá chcela by som dať môjmu dievčatku meno Ellie. Nebude s tým problém na matrike? vôbec neviem ako to chodí keď chcem dať zahraničné meno. A kedy bude mať meniny?poradte
Ahoj , mne sa tiez velmi paci meno Ellie a rozmyslam nad nim. Neviete ako zistim ci toto meno je uz zapisane na matrike?? dakujem
Kráásne meno 🙂 Aj ja som chcela.. no nakoniec máme Ellu 🙂
ELLIE ma meniny 19.novembra
podla tohto kalendara si mozes pozriet rozne mena
http://www.mynameday.com/e.html
ja tiez rozmyslam nad menom ELLIE, ella sa mi tak nepaci ako ellie. a doma mame uz chlapca alexa tak to by tak aj pasovalo k sebe 😉 podla tohto kalendara sa da dokazat aj to ze to meno existuje keby nahodou nebolo zapisane na matrike
myslím si, že by si nemala mať problém na matrike
Tiež chceme Ellie 🙂
meno ellie je veľmi pekné napríklad moja dcéra sa tak volá
ako ste dopadli na matrike s menom ELLIE?
urcili Vam aj meniny? lebo nasla som dva datumy, dakujem za odpoved.
Ahojte, aj mna by zaujimalo ako ste dopadli na matrike a kedy by mala mat Ellie meniny? dakujem
nemáte žiadne nové info o mene Ellie? tiež by som chcela dať také. a tiež som našla dva dátumy jeden v novembri a druhy niekedy v lete..a to leto by mi viac vyhovovalo kedže v novembri mám termín :D
Ahoj, my mame 2 mesacnu Ellie a oslavovat bude na Elu 24.5
@nanka55 super krásne meno. Aj my sme chceli Ellie a tiež by sme oslavovali na Elu ale nakoniec sme dali ine meno
V americkom kalendári oslavuje tuším to bolo 18.augusta u nás má vtedy meniny Elena.
@weronika692 v Amerike neexistuje meninovy kalendar, tu si kazdy dava mena ake chce a nic k nim neoslavuje.
@warholette ahaaa dobre vedieť. A tie zoznamy s dátumom a k nemu priradené mena to ako berú?
@weronika692 ake zoznamy s datumom a menom? Akoze meninovy kalendar? Tu vobec nie je koncept menin. Jasne, niektore kultury to oslavuju, hlavne ak je tam silny vplyv nabozenstva a deti zvycajne pomenuvaju po svatych, ale inak tu nejake specialne dni na iste mena vobec neexistuju. Mozes dat meno Ellie, Eli, Ely, Ellllllyyyyyy, je to uuuuuplne jedno.
@iwa251 pokiaľ je už takéto meno v slovenskej matrike zapísané, problém nebude, ak nie je, budeš musieť preukázať, že také reálne existuje (napr. knižka s menami)... keď dávaš zahraničné meno, tak nemôžeš chcieť aby bolo v slovenskom kalendári, ale myslím, že slovenský ekvivalent k tomuto menu je Elena, takže 18.august napríklad...