čaute kočky.švagrina nedávno porodila dievčatko a dala jej meno Amália...Ak mam pravdu povedať mne sa to meno moc nepáči...Čo naň vravíte vy?
Podľa mňa úplne normálne meno, tu je celkom rozšírené.
Krásné meno 🙂
Aj u nas v susedstve je jedno dvojrocne dievcatko s takym menom 🙂 kazdemu sa paci nieco ine. O menach rozhoduju predsa rodicia.
Niekomu pripada normalne meno aj Cezar a niekomu ani Amalia nepride normalne..kto sa uz v tom ma vyznat 😀 😀
Kazdemu sa paci ine meno a je to tak dobre pretoze keby sa nam vsetkym pacilo meno napr. Anicka tak si predstav ze vsetky by sme boli Anicky :D Ide hlavne o to ze jej sa to meno paci a urcite si casom zvyknes. Aj moja sestra ked davala svojmu synovi meno Richard sa mi to nepacilo, nechapala som ako ho moze takto pomenovat a dnes si neviem predstavit ze Risko nie je Risko 🙂
myslim, ze je uplne jedno ci sa ti paci alebo nie, kedze ty nie si rodic. Svoje deti si pomenuj ako sa ti len bude pacit. Kazdemu sa paci nieco ine. A mozno tvojej svagrinej sa nebude pacit meno, ktore ty vyberies pre svoje dieta. Myslim, ze su ovela horsie mena ako Amalia. 😉
Mne sa páči, je to veľmi pekné meno. Radšej Amalia ako tie novodobé zahraničné mená...
Aj mne sa páči. Moja prababička bola Amálka. Je to krásne slovenské meno.
Mne sa paci Amalia, ale priprav sa nato, ze deti su skodoradostne a budu ju prezyvat ako Anomalia. Minimalne tie nevychovane, v dospelosti uz to taky problem nebude 🙂 Ja som si uzila tiez svoje. Volam sa Mercedes.
Mne sa paci a velmi a tiez aj Amélia...nadhera
Hmmm a ty to preco riesis?
takto riesis svagrinu? Vobec nemas co riesit meno jej dietata. Gratulujem, meno Amalka je krasne, ale nestandardne, takze je vysoko pravdepodobne, ze nejaka jej kamoska jej uz o tomto povie 😀
a ci sa budu deti posmievat v skole, ako tu niekto pisal - deti sa vynajdu. Meno Maros je pekne? Bezne? Je. Skolkari sa posmievali spoluziakovi "Maros - teplos" takze asi tak
Amalia je uplne krasne meno podla mna, bude to taka mala vila, asi nechapes....
@vishka myslím, že tie nevychované deti ani nebudú vedieť, čo slovo anomália znamená.
Inak, fakt super meno máš. To Ti verím, že si si užila...
mam byvalu spoluziacku ZUZANU a hovorili jej FAZULA.. tiez sa jej posmievali.. JE uplne jedno ake ma clovek meno, ak narazi na zly kolektiv, budu sa mu vysmievat za hocico..
Uz dlho tvrdim, ze DOSPELI ludia by sa mali konecne naucit, ze ziadne meno nie je na posmech, aj ked sa mu osobne nepaci.. a ked sa to naucia dospeli ludia, deti potom nikdy nebudu mat potrebu smiat sa z akeho kolvek mena.. a tak by sa mali dospeli naucit nevysmievat sa z akejkolvek inakosti - lebo deti len opakuju to, co pocuju bud doma, alebo v okoli..
ja sa volam dobromira, na par blbych poznamok sa mi nikdy nikto nesmial - alebo mozno za mojim chrbtom - o tom ale neviem..
Amália, amelia sú nádherné mená
Amalia je krásne meno. Kočka čo spomínala že deti sú vynaliezave mala pravdu, aj u nás v škole bola Silvia slivka, Laura larva, Stella strela, Laco maco a Peter sveter. Takže asi tak 😀
Podla mna je to krasne memo 😊
Amalia, Amélia, Amelie...krásne a nemaju sa prečo posmievať je to starodávne meno...nie je to gyč ako vanessa, sara, nicolas a tobias....
víla Amálka 🙂 ... veľmi nežné meno.... mne sa páči..
Teraz take mena idu do mody. Poznam starsiu pani Amaliu, volaju ju Malka, to sa mi nepaci.
Ale v zahranici je verzia mena Amelie a to nadherne. Takze Amelie, Amalia, pekne mena. Urcite nie na posmech.
krasne meno.. a ako uprimne ja byt tvojou svagrinou a zistim ze ty riesis ake meno sme vybrali my........huundrala a frflala by som potom do tvojho vyberu kazdemu podla chuti 100 ludi 100 nazorov ...
Keby si mala uprimne rada svagrinu, pacilo by sa ti (minimalne casom) aj hociake meno ktore dala. 😵
Mimochodom je to pomerne bezne pekne meno, ziaden extrem, takze hodnotit ho je o osobnych sympatiach vs. antipatiach.
Ked je tam vo vztahu k svagrinej nejaky tien pochybnosti, ohovarania, snahy dominovat, kritizovat....tak potom je to cele v style hlada sa smietka v oku blizneho. V com este sa zda divna? 😠
Nie, za meno sa dievcatku nikto posmievat nebude, ale zial minimalne niketo je tu plny predsudkov 😝 🙄
aj my mame v rodine malu vilu Amalku.a je to nadherne meno
@tranquillo a môj manžel bol ako dieťa Ivo Pivo 😀
@vishka Máš krásne meno, v španielsky hovoriacich krajinách bežné. Škoda, že na Slovensku sa za tým vidí len značka auta. Veď aj to auto je vlastne pomenované ženským menom, nie naopak, že meno podľa auta. Ja zase snívam o chlapcovi menom Fabián, ale isto by sa mu vysmievali, že Fábia...
@jankaa120 no podla mna urcite lepsie ako Lukrecia ako chces dat ty.... 😉
@loginexistuje Jezis ano, ona chce dat Lukreciu a kritizuje svagrinu za Amaliu, no moje nervy 😀 😀 😀
akoze obe su v pohode, ale Lukrecia je predsa len este o level netradicnejsie a zvlastnejsie
a pritom sa podla mna aj vcelku k sebe hodia ked sa budu Amalia s Lukreciou hrat spolu v piesku
Amalka mne by sa pacilo 😀